2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benimki havuza giriyordu balkonda orda su kaçtı banyoda dikkat ediyorum ama havuzda biraz rahat bıraktım o sıra oldu herhalde. 3 aydir geçmemesi icin birsey demiyor mu doktorlar 40 derece ateş birde inatçı bir enfeksiyon geciriyor. Koruyucu hekimlik olarak udi hindi yagi kullansan dogal antibiyotik olarak geçiyor.

Her gittiğim doktor şaşırıyo sadece ama bir yönlendirme yok KBB gittim bişey yok biraz kızarıklık demişti üstüne tine oldu işte 1 haftadır antibiyotik kullanıyoruz bitsin haftaya tekrar gidicem kontrole bende sudan olduğunu düşünüyordum ama kafasını çok az yıkamaya başladım hala oluyor demekki başka bşey var bulamadım daha

Cok gecmis olsun insaallah bu son olur. İllaki bir sebebi vardır doktorlar da güven vermiyor malesef

Kızlar oğlumun iştahı yine gitti bu Zuhre ana macunla karadut ozu denemek istiyorum var mı kullanan ya da şunu yaptım yemesi güzel oldu dediğiniz bir şey
Ara ara oluyormuş böyle iştah gitmeleri . Normal bişeymiş . Ben ravla mor meyveli karışım kullanmıştım. Onun içinde karadut özü de vardı . Bence faydası olmuştu . Hiç yemek istemediği bi dönemde kullanmıştım .iyi kötü yiyordu. Tadını da seviyordu . . Macun hiç kullanmadım.

aynısını haftasonu yaşadım .bebekleri olduğu için ziyarete gittik . 48 günlük bebek. Anne perişan halde. Çok zormuş diyor en zor zamanı ne zaman oluyor diye saf bi şekilde ben de çok soruyordum millete kabullendiğimde biraz rahatladım

Evet şimdi bizden 2-3 ay büyük bebeklere bakıyorum onlarda çok zorlanıyor dediğin gibi kabullenmek lazım galiba

Aslında ilk günlerde zor bence ya da ameliyat olduğum için çok zorlandım sezeryan sonrası çok zor ya ağrılar oluyot emzirmeyi öğreniyoruz çocuk zaten hiç uyumuyor gaz vs bir alışma süreci oldupu için çok zor. Allah kolaylık versin ya bütün yaşadıklarım bana hep çok zor geldi şu zamana kadar eahat ettiğim bir an olmadı ama inşallah 2 yaş sonrası rahattır bana hep o zaman rahatlarsın diyorlar

Evet ilk günler aşırı zordu ben bu zamana kadar en zor zamanın ilk üç ay olduğunu söylüyordum ama son günlerde fikrim değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…