- 8 Aralık 2022
- 1.299
- 1.383
- 63
- 31
Bnmki de 4 ten 7 ye kadar ayakta çok zorlanıyorum ama Allah yardım ediyouykusuzluk bir yerden sonra tehlikeli olmaya başlıyor. Geçen gün ocakta su ısıtoyordum. Bebeği uyutacağım diye kendim uyuyakalmışım. Sonra evin içinde yanık kokusuyla kendime geldim. Koştur koştur gidip altını kapattım ocağın. Aman diyim dikkat edin.
Küçük mü geldiGoon 2 numara aldım 4-8 kg diyor ama küçük geldi bize ya. Molfix in 3 numarasını kullanıyodum kilo öyle yazınca goon da olur sandım bana küçükmüş. Ama içinin yumuşaklığını falan sevdim
İyi bari tek değilimNeymis öyle 2 güne bir kaka anca uapiyoruz
Dün sağlık ocağına gittik öksürüyor diye doktor dedi karnı sert çocuk doktoru görsün çok huysuz hani ağlamakla ağlamamak arasında bir ses varya sürekli öyleBizimki de çok kaka yapıyo.
Yapmayınca huysuz
Ayyy Allah korusun yauykusuzluk bir yerden sonra tehlikeli olmaya başlıyor. Geçen gün ocakta su ısıtoyordum. Bebeği uyutacağım diye kendim uyuyakalmışım. Sonra evin içinde yanık kokusuyla kendime geldim. Koştur koştur gidip altını kapattım ocağın. Aman diyim dikkat edin.
Aaa bacakları kıpkırmızı oldu ya çok sıkıyor. Üstten gevşetiyorum bu sefer bez aşağı iniyorKüçük mü geldiben daha 1 numarayı bitirmeye çalışıyorum kalıpları büyük bence 2 ye geçeceğim birkaç güne
Biogaia ikinci kutuya geçen var mı kızlar bizimki bitti yeniden aldınız kullanıyor musunuz ?
Maşallah kuzuya, su gibi iyileşsin inşallahKızlarrr oğlum bugün sünnet oldu bir geçmiş olsununuzu alırız
İnşallah canımMaşallah kuzuya, su gibi iyileşsin inşallahgrubun ilk sünnetli paşası sanırım başka yaptıran var mı, bizim doktor 5 aydan önce öneriyorum dedi
Allah damatligjnaida göstersin ayyy çok küçük.degil mi yaKızlarrr oğlum bugün sünnet oldu bir geçmiş olsununuzu alırız
Daha ne olsun yaDün biz uyuduk bir 2.30 da kalktı bor 6 da yyandi simdi yine uyanık hiç uyumamamsindan iyidir
Kızlar spinal sizde bel ağrısı yaptı mı?
Kızlar benim bebişin uyuma süresi arttı. Emiyor doyuyor sonra uyuyor 3 saati buluyor. İlk zamanlar tam ememiyordu memede uyuyordu sık sık emmek istiyor uyanıyordu şimdi sanırım karnını doyurabiliyor artık çenesi de güçlendi. Sizde nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?