2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Dilini ısır bulantı kusma gelmesin, cidden krakerle yaşayan gebeleri şimdi daha iyi anlıyorum. Dün ilk defa kustum günlerdir de bulantı vardı. Sanırım son kusmam da olmayacak.
bende burda çok fazla bulantı, kusma yaşayan olunca kendımden şüpheye düştüm :))
çok şükürrr şuana kadar iyi geldim 7.haftamda biraz bulantı vardı ama şımdı daha ıyıyım..
benim annem hiç yemek yiyemezmiş serumla beslenıyordum diyor..
Allah yardımcımız olsun hepimizin

bende burda çok fazla bulantı, kusma yaşayan olunca kendımden şüpheye düştüm :))
çok şükürrr şuana kadar iyi geldim 7.haftamda biraz bulantı vardı ama şımdı daha ıyıyım..
benim annem hiç yemek yiyemezmiş serumla beslenıyordum diyor..
Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ben de anama güveniyordum, bulantı kusma yaşamamış hiç. Ben de yaşamam belki diyordum. Acaba evlatlık mıyım? 😂

Bu arada hanimlar 8. Hafta ile ağır grip geldi bana. Dökülüyorum resmen. Arada atesleniyorum. Bizim buralarda hava değişimi çok sert oldu bu hafta sanirim ondan oldu. Aman diyeyim çok çok dikkat edin. Hastalık kapmayin. Ilac alamadığımız için çok ağır geciyo
Geçmiş olsun canım 🙏🏻 bi zararı var mı acaba gribin bebişe ? Bol bol C vitaminli şeyler ye çabucak iyileşirsin inşallah 🙏🏻

7+6 dan bildiriyorum, ilk defa kustum bu gece. Normal kusmalardan epey farklı geldi. Çok yorgun gibiyim. Kusmadan yaklaşık 1 saat evvel prilam içmiştim, sizce yeniden içmeli miyim?
Ben 6+2den beri yoğun bulantı yaşıyorum yüzümün kenarlarına kan oturdu kusmaktan 🤮 şuan. 7+2yim devam ediyor ama Prilam rahatlattı beni daha iyiyim şükür aşırı aşırı halsizim üfleseler yıkılırım. Canım çok sıkkın hafif depresif moddayım 😂

günaydın kızlar,
8+3 ten sesleniyorum, maşallah bulantım falan yok..
sadece aşırı gogüs agrısı ve bolca uykuuuu..
benim gibi olan var mı? bulantısı olmayan?
yani öyle kusma,ögürme yaşamıyorum şükür diyeyim.. sadece belli şeylere hassasiyet var şuan için
Canım maşallah diyelim benimde aynı hiç yaşamadım öyle bişey, uykum geliyor arada :uykucu:

günaydın kızlar,
yani öyle kusma,ögürme yaşamıyorum şükür diyeyim.. sadece belli şeylere hassasiyet var şuan için
Günaydınnn , bende 8+3 üm ☺️
Çok şükür bende de kusma yok ama bazen herşey burnuma kokuyor ve midemi bulandırıyor. Göğüs ağrısı var ama çok değil açıkçası elleyince sızlıyor diyelim. Ama uyku olayı çok sıkıntılı panda gibi her yerde uyuyabilirim 😂😂

Günaydınnn , bende 8+3 üm ☺️
Çok şükür bende de kusma yok ama bazen herşey burnuma kokuyor ve midemi bulandırıyor. Göğüs ağrısı var ama çok değil açıkçası elleyince sızlıyor diyelim. Ama uyku olayı çok sıkıntılı panda gibi her yerde uyuyabilirim 😂😂
ay iyi tek değilmişim demekki olabiliyor bu şekilde de ,
evet o herseyin kokma hissi bendede oluyor :)
ay uyku ne tatlı ya, uyudukça uyuyasım geliyor :KK200:

günaydın kızlar,
Maşallah de ve bi daha sakın dile getirme 😅 ben de niye hiç kusmuyorum diyordum sabah 2 kez kustum ve baya kötüymüş

İlk gebeligim ve ilk tüp bebek denemem yaş 37 bende 10+2 bugüne kadar hic bir sekilde kusma olmadı ama bu hafta arada öğürmeler yasiyorum.Tüp bebek ilaclari kullandigim icin onlar beni yoruyor sadece.Umarim 12. Haftada bir cogundan kurtulucam.Sizde benim gibi tup annesi olup ilaclar agir gelen var mi🥺

Merhabalar ben de 8+1 deyim:)dun hic yasamadigim kadar bulanti yasadim ve kustum. Cok kötüymüs:)su bile icmek istemiyorsunuz. Ama bugun iyiyim. Yalniz bebişi cok merak ediyorum. Henuz randevuya da daha 3 hafta var ama ben ara ara gidip kalbini dinlemek istiyorum:)

Merhabalar ben de 8+1 deyim:)dun hic yasamadigim kadar bulanti yasadim ve kustum. Cok kötüymüs:)su bile icmek istemiyorsunuz. Ama bugun iyiyim. Yalniz bebişi cok merak ediyorum. Henuz randevuya da daha 3 hafta var ama ben ara ara gidip kalbini dinlemek istiyorum:)
inşallahh son olur cok fazla kotu olmazsın, evet ya ınsan merak edıyor ve randevularda uzun artık,
bende yarın devlete gıdıcem test yaptırmaya o ara gorurum ınsallah muayenede , yoksa daha kendı doktoruma 2 hafta var

inşallahh son olur cok fazla kotu olmazsın, evet ya ınsan merak edıyor ve randevularda uzun artık,
bende yarın devlete gıdıcem test yaptırmaya o ara gorurum ınsallah muayenede , yoksa daha kendı doktoruma 2 hafta var
3 hafta dayanamayabilirim belki ben de, merak ettim o yuzden geldim diye gitsem cok mu garip olur sizce:)

Kızlar bende ikili üçlü tarama konusunda kararsızım valla yaptırmayabilirim çünkü sonucu yanlış çıkan aşırı kişi var ama detaylı ultrason yaptırırım

Back
X