- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.881
Kızlar karnım çok gerildi benim sizlerinde oluyor mu dokunduğum zaman batıyor gibi ağrı var özellikle kasik bölgesinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ayy çok çok sevindim gözünüz aydın hem mutluluktan hemde herseyin güzel ve sorun çıkmasındanMerhaba kızlar, bugün benim de detaylı randevum vardı şükürler olsun bir problem görülmedigünlerdir çok heyecanlı ve gergindim ama doktor bakmaya başlayınca bırakıverdim kendimi 30-40 dk boyunca usul usul ağladım ama mutluluktan, yüzü gözü her şeyi çok belirgindi 443 g olmuş büyümüş kendime benzettim oğluşumu
Allah evlatlarımızın hepsini sağlıkla mutlulukla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin amiiin
![]()
Ayyy şükürler olsun , inan gruba girdim aklımdan geçiyordun , şimdi yazın karşıma çıktı. Çok sevindimkizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı![]()
Ben de öyleyim şu an 17+5 teyim biraz yavaş yavaş rahatlıyorsun ama bende de o halsizlik tam anlamıyla geçmedi. Geçen bi arkadaşım doğurdu o diyor ben hiç hamile gibi değildim diyorKızlar yemeklerden sonra midem ağrıyo ya. 16+4 üm. Hatta genel olarak kendimi berbat hissediyorum yani hasta gibiyim ama değil de gibiyim grip gibi değilim hep bir yerim ağrıyo bi sıkıntı içindeyim. Çok istemiştim hamile kalmayı hiç tadını çıkaramıyorum benim gibi olan var mı geçecek mi acaba![]()
Evet gaz da çok oluyo malesef hatta tutmaktan daha çok şişiyorumSanırım yediklerimizle ilgili gaz yapan şeyler daha hızlı şişiriyor :) gaz probleminiz yoksa gün içinde azalır ama sanırım alışmak gerekiyor yemekten önce karnım neredeyse yok yemek yiyorum sonra hop sekiz aylık gibibol su içmemiz de gerekiyor
![]()
Benim bu ara karnım da ilginç şeyler oluyor. Büyüyor diyor yorumlamak istiyorum. Ama karnım zaten öyle çok çıkmadı ama ona rağmen gergin ve alt sağ tarafım çok sert diyorum bebek o tarafta mı nerde ? Kendi kendime öyle yorum yapıyorum zaten daha hareket falan hissetmedim hiç. Bugün hep ufak ufak kasılma sancı gibi oldu bi kaç gündür çok yoruldum belki ondandır bugün dinleniyorum. Sen de dinlen güzelce ben bu zamanlarda normal olduğunu düşünüyorum aşırı rahatsız edici olmadığı süreceKızlar karnım çok gerildi benim sizlerinde oluyor mu dokunduğum zaman batıyor gibi ağrı var özellikle kasik bölgesinde
AmiiiinnnMerhaba kızlar, bugün benim de detaylı randevum vardı şükürler olsun bir problem görülmedigünlerdir çok heyecanlı ve gergindim ama doktor bakmaya başlayınca bırakıverdim kendimi 30-40 dk boyunca usul usul ağladım ama mutluluktan, yüzü gözü her şeyi çok belirgindi 443 g olmuş büyümüş kendime benzettim oğluşumu
Allah evlatlarımızın hepsini sağlıkla mutlulukla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin amiiin
![]()
Geçmezse gidicem erkenden normalde 29 una gitcektim tsk ederimBenim bu ara karnım da ilginç şeyler oluyor. Büyüyor diyor yorumlamak istiyorum. Ama karnım zaten öyle çok çıkmadı ama ona rağmen gergin ve alt sağ tarafım çok sert diyorum bebek o tarafta mı nerde ? Kendi kendime öyle yorum yapıyorum zaten daha hareket falan hissetmedim hiç. Bugün hep ufak ufak kasılma sancı gibi oldu bi kaç gündür çok yoruldum belki ondandır bugün dinleniyorum. Sen de dinlen güzelce ben bu zamanlarda normal olduğunu düşünüyorum aşırı rahatsız edici olmadığı sürece
Maşallah tahmin ettiğimiz gibi çıktıKızlar bende bugün ayrıntılıya girdim. İlk muayene de pozisyondan dolayı kalbine ve yüzüne bakamadı. Ögleden sonra yine girdim çok şükür bir sıkıntı yok377 gr olmuş. Kız olduğu da kesinleşti
![]()
Siz de çok güzel sonuçlarla gelin inşallahAyy ayy çok çok sevindim gözünüz aydın hem mutluluktan hemde herseyin güzel ve sorun çıkmasındanmaşallah maşallah kilosuna çok iyi
yaa sen böyle yazınca gözlerim doldu benimde yarın nasıl olurum hiç bilmiyorum.
Benimde yarın detaylı ultrasonum 21+3 oluyorum bende bakaliminşallah güzel sonuçlar alırız.
Allahim hepimize güzel sonuçlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok cokk aminnn
Ayy çok heyecanliyimmm![]()
21+2de gittim, çok güzel sonuçlarla gelin inşallahAmiiiinnn
Çok sevindim , bende sabırsızlıkla detaylıyı bekliyorum ama bi 2 haftam var
Siz kaç haftalıkken gittiniz detaylıya ?
Ya yerimİnan ben de öyleyim yani sadece bikaç hafta kendimi iyi hissedebildim. 21. Haftadayım ama hala sürekli bi yerlerim ağrıyor. Benim yaşımın iler olmasına bağlıyorum ben 38 yaşındayım, genç işi bu hamilelik sanırım![]()
Evet bunu diyenler var şok oluyorum hiç belirtisiz geçiren varBen de öyleyim şu an 17+5 teyim biraz yavaş yavaş rahatlıyorsun ama bende de o halsizlik tam anlamıyla geçmedi. Geçen bi arkadaşım doğurdu o diyor ben hiç hamile gibi değildim diyorbende görüntüde hamile gibi değilim ama normalde çok enerjik biri olduğum için bu halim kendime bi başka geliyor
Çok sevindim darısı başımıza..Merhaba kızlar, bugün benim de detaylı randevum vardı şükürler olsun bir problem görülmedigünlerdir çok heyecanlı ve gergindim ama doktor bakmaya başlayınca bırakıverdim kendimi 30-40 dk boyunca usul usul ağladım ama mutluluktan, yüzü gözü her şeyi çok belirgindi 443 g olmuş büyümüş kendime benzettim oğluşumu
![]()
Çok teşekkür ederim canımMaşallah tahmin ettiğimiz gibi çıktıSağlıkla sihhatle gelsin prenses
![]()
Kendimi okuyorum gibi hissettim , güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum valla ama şükür halimize yine de bebişler iyi olsun daEvet bunu diyenler var şok oluyorum hiç belirtisiz geçiren var( ben 7.haftadan bu yana berbat hissediyorum hiç normal kendim gibi değilim. Midem hep boğazımda hani her an kusacak gibi… bişey yapasım da yok bide canım çok kolay acıyor kaşımı bile alasım yok evden çalışıyorum bide eve kapandım bitek akşam yürüyüşe çıkıyorum ama hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bnde öyleyim mecbur kızları okula göndermek için cıkıyorum eve kendimi zor atıyorum. Benmde midem hep ağızımda kusmam sın 4 haftadır yok ama bn tutuyorum midr bulantım var gitsem çıkarıcam biliyorum ve durmicak....Kızlar biraz içimi dökeceğim, sosyal medyadaki hamileler nasıl böyle geziyorlar giyinip süslenip her gün başka kombinler gezmeler ben 2 adım yürüyünce nefes nefese kalıyorum. 7.haftadan beri kendim gibi değilim mide hep boğazda hani her an çıkaracak gibi bir his var. Kontrol etmesem şuanda bile çıkarırım. Bir yandan bebek iyi mi diye endişelenmek yani ne bileyim makyaj yapasım falan yok dışarı çıkasım da yok sorun bende mi(evden çalışıyorum) tavsiyeniz varsa iyi olur valla
Beykoz devlet hastanesiHangi hastane
Doktorum o şekilde kullanmamı söyledi kan tahlili de yapıldı sanırım fazla gelmiyorSelamlar multivitamin içindede demir ve d vitamini var ekstra demir ve d vitamını fazla doz gelmiyormu?