- 8 Mart 2023
- 236
- 396
- 33
- 32
Allahtan çok misafirliği seven bir ülkede değilim, ama geldiklerinde de yardımcı oluyorlar o güzelAyy allah yardımcın olsun o daha zor hamileler için iyi ki bizim öyle değil eşim öyle tutalım diyordu istemiyordum rahmetli annemin evi öyleydi misafir gelince rahat olamıyor insan herkes bakıyor en güzel ayrı olması
 bir de evimiz 1+1 yemek kokusundan diğer odaya kaçsan orda da yatak var. Oraya takıldım mı çıkmak mümkün değil
 bir de evimiz 1+1 yemek kokusundan diğer odaya kaçsan orda da yatak var. Oraya takıldım mı çıkmak mümkün değil 

bir tutarsa yandım bittim
 bir tutarsa yandım bittim

eşim aybüke diyor ama ben İpek Asya olsun diyorum kız olursa :) erkek olursa da Kaan Uraz
 eşim aybüke diyor ama ben İpek Asya olsun diyorum kız olursa :) erkek olursa da Kaan Uraz 

tatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
tatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor