2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kizlar yiyecekleri artik minik parcalar halinda sunuyorum bebege ama yutamaz edemez bogazinda kalir diye çok korkuyorum. Siz de minik parcalar halinde mi veriyorsunuz yoksa catalla mi eziyorsunuz? 9 ay 1 haftalik bebegim
Ben ezıyorum ya blender çünkü benımkının bır ıkı ogurdu kactı korktum

O yapanın boş vaktı çok galıba günde 7 de başlıyorum gece 2 de bıtırıyorum büyük çocuk okulu koca bebek camasır bukasık yemrk

O yapanın boş vaktı çok galıba günde 7 de başlıyorum gece 2 de bıtırıyorum büyük çocuk okulu koca bebek camasır bukasık yemrk
Aynen bende 6 da uyanıyorum akşama kadar oturmuyorum sonrada oğlum saatte bir iki saatte bir kalkıyor uykumu da alamıyorum

İnanırım inan alıskanlık haline geldi belkıde uyumacak dıye senın gerginliğinde geçer inan zor valla anne olmak büyük zanaat ıster

Gündüz uykuları bızım de kısaldı bıde dıs donemı zor geçiyor bır tek o zaman ya dıs çıkarırken sızınkılerde burun akması oldumu genız akması sureklı tıkalı olurdu burnu bu seferde ha bıre sümük cekıyoruz su gıbı tıksındım vallaa aspiratör ke kanka oldun

Derdine bir çözümüm olsa yazacağım ama maalesef çözemediğim yazdığın aynı sıkıntılar bende de var sabah 7 de kalktı ve sadece yarım saat uyudu gözünü ovuşturup esniyor götürdüm 1 saat bağırdı başka bir halt yapmadı en son çıkardım. Muhtemelen de uyumayacak akşam uykusuna kadar da. Akşam uykusu dediğim de dün 4 saat uyumuşum işte öyle düşün yani.

Eğer yanında uyursa seni istiyordur mahrum etme annesi inşallah mışıl mışıl uyur

Valla dişten mi oldu bizden mi bulaştı bilmiyorum ama üst yan dişlerden birini çıkaracağı dönemde sürekli burun akıntısı oldu hergün çekiyordum bağıra çağıra yaptırıyordu zaten

Kızlar bnmki bugün 9 aylık kızamık aşısı oldu bı şikayet Yok şimdilik ama 1 hafta sonra olur dedi sanırım orayı kaçırdım ya yaptıran var mı aranızda

Kızlar bnmki bugün 9 aylık kızamık aşısı oldu bı şikayet Yok şimdilik ama 1 hafta sonra olur dedi sanırım orayı kaçırdım ya yaptıran var mı aranızda
Kkk diye geçiyor kızamık kızamıkçık kabakulak aşı takviminde 12. Ayın sonunda diye gözüküyor bizim daha yapılmadı

9. Ay aşısı isteğe bağlıymış.Biz de yaptırdıktan sonra öğrendik.Ebeye isteğe bağlıysa neden yaptırdığımızı sordum çünkü kendisi ısrarla çağırmıştı.Bakanlıktan yazı geldi mültecilerin çok olduğu bölgelerde aalgın tehlikesinden dolayı diye bir açıklama yaptı.Evde başka okula giden bir çocuğum falan da yok hani dışarıdan gelsin.İstege bağlı olduğunu bilseydim yaptırmazdım

Kızlar resimli magnet diye bir site var burada fotoğraflar çok ucuz ya deneyeniniz var mı 104 foto 250 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…