- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Bızımde ustdısler gelecek burun akıntısı basladıValla dişten mi oldu bizden mi bulaştı bilmiyorum ama üst yan dişlerden birini çıkaracağı dönemde sürekli burun akıntısı oldu hergün çekiyordum bağıra çağıra yaptırıyordu zaten
Bızımde çıkıyor cıs ya uyanırsa gece degıstırıyorum o zaman çıkmıyor uyanmazsam her yer gölet bugün 5 de uyandı yatım saate bır kalktıBen değiştiriyorum mecbur gece yoksa çıkıyor
Senin yavrunun dişler sıkıntı yapıyor herhaldeBızımde çıkıyor cıs ya uyanırsa gece degıstırıyorum o zaman çıkmıyor uyanmazsam her yer gölet bugün 5 de uyandı yatım saate bır kalktı
Ben geceleri prima kullanıyorum gündüzleri sleepy yoksa gece hep taşıyorGünaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle
Öfff ben hala domates vermedim hep ayni seylero yiyor kizim hata mı yapıyorum bilmem. Salı doktor kontrolümüz var o zaman soracağım artık korktum alerjik tepki verir diyeGünaydın kızlar havuçlu omlet labne domates bu tabağa çok kullanmıyorum kullanmışken fotoğraf çekeyim dedim
Eki Görüntüle 3504491
Benimkide hala tek kolundan destek alıp sürünerek gidiyor emekleme yokValla bütün gelişim gorevleirni yapiyo emekleme hariç , ben çok mutluyum işaret parmağını çok kullanması, küçük detaylara dikkat etmesi çok güzel bnce
Bende alerji olur diye korktm azar azar başladım her şeyden domatestenden de öyle şuan ara sıra veriyorum ama pişiriyorum bazen eziyprum bazen minik doğruyorum artık yaşlarına bişey kalmadı denemediğim her şeyi denemeye çalışıcam alışsınlarda aynı yemeği yiyelimÖfff ben hala domates vermedim hep ayni seylero yiyor kizim hata mı yapıyorum bilmem. Salı doktor kontrolümüz var o zaman soracağım artık korktum alerjik tepki verir diye
Ben de vermemiştim burada kızlar verince deneyim dedim bu üçüncü veriişim bir şey olmadıÖfff ben hala domates vermedim hep ayni seylero yiyor kizim hata mı yapıyorum bilmem. Salı doktor kontrolümüz var o zaman soracağım artık korktum alerjik tepki verir diye
Ben sıfır tuz yapıyorumKızlar hala yemekleri tuzsuz mu yapıyorsunuz bebekler için sıfır tuz mu?
Sıfır tuz bnm deKızlar hala yemekleri tuzsuz mu yapıyorsunuz bebekler için sıfır tuz mu?
Ama bazen ev salçası kullanıyorum onda hafif tuz olabiliyo o kadarını da takmıyorum artıkKızlar hala yemekleri tuzsuz mu yapıyorsunuz bebekler için sıfır tuz mu?
Niye bez değiştirmiyor anlamadım kabız mı oldu canımBenim bebeğim 1 haftadır bez değiştirmiyor tek değiştirirken çok zorlanıyorum illa 2 kişi değiştirmek lazım bazen onda bile kaçıyor zorla yapmaya çalışınca da aşırı ağlıyor
Primanın hangi numarası ve modelini aldın canım benim bebek 10 kg kalıbı nasıl acaba gece için alayım bari bende bezdim yaniAglayaa zirlaya dikkatini dagitmaya calisarak degistiriyorum. Primada hic sorun yasamadim ben. Pahali biliyorum ama sizdirma olmuyor bizde
Nasıl gece kalkıp altını mı değiştiriyorsunBen değiştiriyorum mecbur gece yoksa çıkıyor
Ben genelde sıfır tuz vermeye çalışıyorum ama dışarıdaysak falan oradaki çorbadan veriyorum et falan varsa da veriyorumKızlar hala yemekleri tuzsuz mu yapıyorsunuz bebekler için sıfır tuz mu?
Evet gece değiştiriyorumNasıl gece kalkıp altını mı değiştiriyorsun
Bende hiç koymadım gerek var mı ki , tuzlu şeyler böbrekte taşa sebep oluyor o yüzden daha çok dikkat etmek lazım ben o yüzden ekstra dikkat ediyorum oğlumda taş olduğu içinKızlar hala yemekleri tuzsuz mu yapıyorsunuz bebekler için sıfır tuz mu?
Hım anladım canım ben gece değiştirmiyorum uykusu kaçar diyeEvet gece değiştiriyorum
Benimki de 10 kg 4 numara kullaniyoruz prima premium carePrimanın hangi numarası ve modelini aldın canım benim bebek 10 kg kalıbı nasıl acaba gece için alayım bari bende bezdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?