- 4 Ağustos 2022
- 6.666
- 2.994
- 123
Bizde de öyle kaçıyor, ağlıyor tek başına yapamıyorum artık birinin yanımda oyalaması lazım tek olduğum zaman da oyalanmıyor çok ağlıyor zorla değiştiriyorumAlt degistirirken ve giydirirken cok zorlaniyorum siz de öyle misiniz? Deneyimli anneler bu durum gececek mi? Her defasinda ciglik cigliga ağlıyor ama her defasında
Aynii bizdeAlt degistirirken ve giydirirken cok zorlaniyorum siz de öyle misiniz? Deneyimli anneler bu durum gececek mi? Her defasinda ciglik cigliga ağlıyor ama her defasında
Ben kışlıkları 12 18 aldım tam oluyorlar 9 12 takımı küçük oluyor biraz dediğin gibi sürekli zaten evde değişim gerekiyor 7/8 takım evde giydirdiğim var sanırım. 8 takım kadar da dışarıda giydiği onlar çok yıpranmıyor da evdekiler fena haldeBise yetmiyor kaç takım pijaması ev kıyafeti var ya leke ya bir şey ya küçülüyor hepsini 9-13 almıştım kış için.her gün yıkıyorum ya da citileyip yıkıyorum yok lekeler de çıkmıyor kıyafet de yetişmiyor
Benimki de üstünü çıkarırken altını değiştirirken kıyamet hep özellikle banyo sonrası çok zorlanıyorum sudan çokmak istemiypeum çıkınca giydirmiyor hava soğuk giydirene madar canım çıkıyor yıkarken ufo yakıyorum giydirmek uzun sürdüğü için inşallah geçiyordurAlt degistirirken ve giydirirken cok zorlaniyorum siz de öyle misiniz? Deneyimli anneler bu durum gececek mi? Her defasinda ciglik cigliga ağlıyor ama her defasında
Ay ev dışarı diye ayırmadım ben hepsini her yerde giyiyorBen kışlıkları 12 18 aldım tam oluyorlar 9 12 takımı küçük oluyor biraz dediğin gibi sürekli zaten evde değişim gerekiyor 7/8 takım evde giydirdiğim var sanırım. 8 takım kadar da dışarıda giydiği onlar çok yıpranmıyor da evdekiler fena halde
Bizim oda 22 derece, 1 tog tulum içine kolsuz zıbın ile yatıyor, bana içine zıbınla terketir gibi geldiKızlar ilk defa uyku tulumu ile yatıracağım ev 24 25 derece uyku tulumu 1.6 tog sizce terletir mi? İçinde sadece yarım kol zıbın var
Ben sma optipro ve hipp hangisini bulursam kullanıyorum. İkisini de içiyor.Hanımlar merhaba uzun bir süredir yoktum. Mama kullanan anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hangi marka mama kullanıyorsunuz, mama seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Yemek döktüğü için ayırdım ben ya insan içine çıkmaya temiz olsun bari diyeAy ev dışarı diye ayırmadım ben hepsini her yerde giyiyor
Bu iki mamanın adını çok duyuyorum hipp bizde ishal yaptı malesef. Peki farklı mama vermek bir sıkıntı oluşturuyor mu acaba bu konuda bilginiz var mı ?Ben sma optipro ve hipp hangisini bulursam kullanıyorum. İkisini de içiyor.
Alt degistirirken ve giydirirken cok zorlaniyorum siz de öyle misiniz? Deneyimli anneler bu durum gececek mi? Her defasinda ciglik cigliga ağlıyor ama her defasında
Bizde de öyle kaçıyor, ağlıyor tek başına yapamıyorum artık birinin yanımda oyalaması lazım tek olduğum zaman da oyalanmıyor çok ağlıyor zorla değiştiriyorum
Benim oğlan zaten hiç durmuyordu şimdi birde sünnet olunca mümkün değil tek başına değiştirmek dikişleri açılacak yoksa kaçıyor ağlıyorBenimki de üstünü çıkarırken altını değiştirirken kıyamet hep özellikle banyo sonrası çok zorlanıyorum sudan çokmak istemiypeum çıkınca giydirmiyor hava soğuk giydirene madar canım çıkıyor yıkarken ufo yakıyorum giydirmek uzun sürdüğü için inşallah geçiyordur
Merhaba nerelerdesin canım iyi misin niye girmiyorsun gruba hiçHanımlar merhaba uzun bir süredir yoktum. Mama kullanan anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hangi marka mama kullanıyorsunuz, mama seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Hayat telaşı ve kuduruk kızım sayesinde hiçbir şey yapamıyorumMerhaba nerelerdesin canım iyi misin niye girmiyorsun gruba hiç
Ben hipp veriyordum şimdi bebelac gold veriyorum içeriği temiz diye
Aynen özellikle zıbınlar hep lekeleniyor bazılarından çıkmıyordaYemek döktüğü için ayırdım ben ya insan içine çıkmaya temiz olsun bari diye
İyi bende canım oğluşu sünnet ettirdik onunla uğraşıyoruz çok huzursuzMerhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Hayat telaşı ve kuduruk kızım sayesinde hiçbir şey yapamıyorumBu mama da bebek bezi gibi her bebekte memnuniyet değişiyor. Bende aptamil kullanıyorum baya araştırdım bir karar veremedim.
Yemek döktüğü için ayırdım ben ya insan içine çıkmaya temiz olsun bari diye
Bizimde aynı beyaz zıbınlar falan ne biçim oldu çamaşır suyu almıştım çocuk için doğal onda bekletmek lazımda ona bile zaman bulamam çok yoruluyorum ben. Muz bile leke yapıyormuş şaşırdımAynen özellikle zıbınlar hep lekeleniyor bazılarından çıkmıyorda
Rabbim sağlıkla kavuştursun öncelikleKızlar merhaba gebeliğimin 31. Haftasındayım. Beni hatırlarsınız. Yavaş yavaş son dönem hazırlıklarına başladık. Göğüs ucu çatlak kremi ve göğüs pompası alacağım. Özellikle çatlak kremi için önerinizi istiyorum. İnternette lanisohun hem 10ml hem 40ml ilk ürünü var. Gramaj olarak özellikle kullananlardan hangisini önerdiklerini öğrenebilir miyim? Eğer 10luk yetecekse kalanı çöpe gidecek bir ürüne para vermek ve 40lık almak istemiyorum. Kaç hafta kaç ay kullanıyoruz. Yazarsanız sevinirim.
Bir de süt pompası elektrikli mi manuel mi önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldıklarınızı yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?