2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Lansinoh elektrikli olandan alırsanız daha kullanışlı olur. Diğeri gerçekten kol yoruyor.
Birde bence 10 ml krem yeterli

Baby me çamaşır tozu var sıcak suda bekletirsek aslında lekeler çıkıyor ama dediğin gibi bende çoğu zaman yapmıyorum

Hayırlı olsun canım damatlığını da görün inşallah Bende takip ediyorum ve bu tabloyu görmüştüm kafam daha çok karıştı Bazı mamaların 2 numarası iyi başka bir mamanın 3 numarası daha iyi kafa karıştırıcı En son aptamilde karar kıldım ama hala araştırıyorum sagol canım

Merhaba canım çok sevindim baya ilerlemişsiniz sağlıkla kavuşun inşallah Ben 2 adet 40 ml lansinoh krem bitirmiştim ortalama 2 ay boyunca kullandım bu süre herkeste değişebilir 2 aydan sonra ara ara yine yara olur gibi oluyordu yine sürüyordum. Manuel pompa bence gereksiz ben elektrikli almıştım eczaneden nimo markaydı iş gördü. Acil ihtiyacım olmasaydı hands free pompalardan alırdım bence onlar çok kullanışlı ama hiç kullanmadım.

Hoşgeldin çok sevindim sağ salim kucakla inşallah lansinoh kullaniyorum 40ml aldim ilk zamanlar pek ihtiyacim olmadi ama bu kremi dudaklarıma ellerimin ustunde oluşan çatlaklara vsde kullandım ve kullabıyorum boşa gitmez yani. Bir de diş döneminde bebisler ıssırıp çekiştiriyor bazen ihtiyaç olabiliyor ben arada hala kullanıyorum göğüs uçlarıma

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-26-02-55-11-105_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 51

Selam canım herkesin durumu farklı olmuş ama ben 3 adet 40 ml bitirdim kremden

Ben 10 ml lansinoh aldım o kadar kullanmama rağmen hala az daha var içinde doğumdan bir kaç gün önce sürmeye başladım doğumdan sonrada yara oldukça sürdüm ilk 1 ay çok fazla kullandım süt sağma içinde elektrikli aldım ama sanki şu gögse yapışanlar oluyor ya onlar daha iyi gibi duruyor

Teşekkürler teyzesi Aynen tablo biraz karışık dediğin gibi birinin 3 ü kötü 2 si iyi falan ben 3 e geçince bakarım artık tekrar değiştiririm tabloya göre

Ay hadi canım seninde az kalmış inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ben krem çok kullanmadım 10 ml bile bitmedi gümüş kapak bana iyi gelmişti o yumuşatıyor baya

Garmastan pomad tavsiye ederim. Acisini aninda aliyor hala ara ara kullanirim. Onu alinca digerleri hep elimde kaldi. Pompa smdiki aklim olsa kablosuz giyilebilir alirdim. Lansinoh aldm tekli cok uzun sürüyor keske ciftli alsaydim dedigim oldu cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…