Benim kız da geceleri öyle ve meme almadan asla susmuyor, saatte bir / yarım saatte bir kalkıyorum tam çıldırmalık. Gündüz o kadar düşkün değil. Sabah kalktığımda kanıma kadar çekilmiş hissediyorum. Benim kızın bu zamana kadar dişi yoktu şu an alt üst ön dişler birlikte çıkıyor ona yoruyorum bu süreci ama mahvoldum..Kızlar oğlum sürekli meme meme diye ağlıyor emziriyorum 15 20 dk sonra yine aynı yemej yedirdim az önce 5 dk geçti yine meme aç olsa sütüm yetmiyor doymadı dicem ama yemek yiyor tine meme artık ağlaması çok zorluyor beni zaten durmuyor birde yarım saatte bir emziriyorum
Galiba üst yan dişi patlamış çünkü şimdi gördümDişten olabilir ya
Bakalım 1 haftaya belli olur heraşde ama ağzında şişlik beyazlık yok bizim galiba birden çıkıyor çünkü şuan 2 dişi bar onlar birden patladı aylarca beyazdı bugün geldi yarın geldi zedim resmen yaşına geldi öyle geldiBenim kız da geceleri öyle ve meme almadan asla susmuyor, saatte bir / yarım saatte bir kalkıyorum tam çıldırmalık. Gündüz o kadar düşkün değil. Sabah kalktığımda kanıma kadar çekilmiş hissediyorum. Benim kızın bu zamana kadar dişi yoktu şu an alt üst ön dişler birlikte çıkıyor ona yoruyorum bu süreci ama mahvoldum..
Bize de başla dedi doktor ama bana sanki artık geç oldu gibi geldi. Anne sütü alıyor zaten ek gıdada alıyor. Neden mama ver dediğini anlamadım gerçekten sonuçta büyüdüler artıkEvet 10 aylığız 2 hafta oldu başlayalı.
Bizde 5 diş var 6.çıkıyor. 1.5 yaşına doğru çoğu dişi çıkmış olur diye düşünüyorum.Kızlar toplam kaç dişi var bebişlerin 8 diş var bizde diğerleri ne zaman çıkarki
Normal mamadan bahsetti aslında özel mama felan demediBence doktorun dediği o mamalardan değişmya kardeşim çokmzayftı benim annem nelernneler yaptı kilo almadı hala daha zayıf ve çok mıymıy birbtabak yemeği 1 saatte yer neyse bebekken ona özel mama vermişlerdi her yerde yoktu tabi o zaman pahalı mamalardı tadı kokusu normal biberon mamaları gibi değildi kilo alsın diye vermişti ama içiremedi annem
Ocean 10 damla veriyorum. kilo başına 1 damla aslında ama ben 3 damla fazladan veriyorumKaç damla veriyorsun ve hangi marka
Alışkanlık mı yaptı acaba yada bir yerleri ağrıyınca sakinleşmek içinde istiyorlarmışKızlar oğlum sürekli meme meme diye ağlıyor emziriyorum 15 20 dk sonra yine aynı yemej yedirdim az önce 5 dk geçti yine meme aç olsa sütüm yetmiyor doymadı dicem ama yemek yiyor tine meme artık ağlaması çok zorluyor beni zaten durmuyor birde yarım saatte bir emziriyorum
Masallah bizde hala 0Kızlar toplam kaç dişi var bebişlerin 8 diş var bizde diğerleri ne zaman çıkarki
HahahhaAy milletin yanında dışarıda her yerde meme meme diye bağırıyor
Ooo seninki öğrenmişteGece yanımızda yattığı için üstüme çıkıyor omzuma yatıyor eliyle açmaya çalışıyor ama açamıyor daha cidden bağımlı gibi
Aslında geç değil çünkü 2 yaşa kadar mama veya anne sütüyle besleme devam etmeli. Anne sütünün yetersiz geldiği durumda mama takviyesi yapılmalı çünkü yetersiz beslenme durumunda fiziksel ve bilişsel gerileme olabiliyor.Bize de başla dedi doktor ama bana sanki artık geç oldu gibi geldi. Anne sütü alıyor zaten ek gıdada alıyor. Neden mama ver dediğini anlamadım gerçekten sonuçta büyüdüler artık
Alt 2 diş tam çıkmış üsttende 4 diş var ama tam çıkmadıKızlar toplam kaç dişi var bebişlerin 8 diş var bizde diğerleri ne zaman çıkarki
Hangi mamaya başladınız pekiAslında geç değil çünkü 2 yaşa kadar mama veya anne sütüyle besleme devam etmeli. Anne sütünün yetersiz geldiği durumda mama takviyesi yapılmalı çünkü yetersiz beslenme durumunda fiziksel ve bilişsel gerileme olabiliyor.
Masallah bizde hala 0
Kız dur bismillah 8 tane çıkmış maşallah ne güzel işte bizde 2tane var onlarda daha tam çıkmadı bile hatta hiç dişi çıkmayan bebeler var burdaKızlar toplam kaç dişi var bebişlerin 8 diş var bizde diğerleri ne zaman çıkarki
Hadi ya öyleyse saçma olmuş bencede sonuçra artık ek gıdaya isrediği gibi yiyebilir niye mama veresinNormal mamadan bahsetti aslında özel mama felan demedi
Taşı var ya belkide o ağrı yaptıkça ondan istiyor zaten sırf taşı avr diye bu kadar sık emziriyorum yoksa gece delirtiyor bu meme işiAlışkanlık mı yaptı acaba yada bir yerleri ağrıyınca sakinleşmek içinde istiyorlarmış
Hipp ile başladım fakat bebeğim tadını sevmedi şuan aptamil kullanıyoruz daha iyi içiyor.Hangi mamaya başladınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?