2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Canım bana gündüz uykunuz fazla geldi bir de öğlen 12 ye kadar uyuması sebebiyle de düzen karışmış gibi . Bana sorarsan sabah kaldır 8 -9 gibi ağlarsa ağlasın sonra öğlen uykusu gelirse yatır yarım saat falan çok uykusu gelirse akşamüstü 4-5 gibi yarım saat yatır yine akşam en geç 8 de yatağa götür böyle böyle düzene girer bence. Dişi de etkiliyordur tabi

Bu arada hastalik durumu oldugunda veya diş sancisi benimkinin de tüm düzeni bozuluyor. Bir de kaloriferler fazla calisiyorsa hava kuru oldugunda benimki mutlaka uyaniyor. Odanin nemini kontrol ediyorum. Senin odada durum ne cok kuru olabilir mi? Cok kuruysa dili damagina yapisir zaten zirt pirt uyanir.

Canım gündüz çok uyutmasan gece yine aynısını yapıyor mu

Diş dışında bu 9. Ay uyku gerilemesinin olduğu bir dönem 4. Ay gibi. Belki onda kaynaklı bir durumdur

Kızlar hepinize okuyup yorum yazdığınız için teşekkür ederim
Gündüz uykuları şöyle ki sadece 3 gündür sabah zorla 8de uyandırdığım için ilk uykusunu 3 saat uyuyor normalde böyle bi uyuması yok zaten. Hatta bazen sadece 1 uyku yaptırdığım oldu yine farketmedi aynı durum.
Bozulmadan önce normalimiz gündüz uykuları 2, 3 saat aralığındaydı ama sabah 7de kalktığı için 3 uyku istiyordu en uzun uykusu da 1saatti yani herşey bir anda tepetaklak oldu.
Mesela dün saat akşam 9da uykusu geldi bilerek uyutmadım gece 00.30da yatırdım ama yine aynı 1 saat sonra uyandi emzirdim geri yatırdım desteğimle 1 saat daha uyudu gibi 02.30da kalktık sabah 5e kadar....
Şimdide 11de zorla kaldırdım benimde halim yok daha erken kaldıramadım. Şimdi öğlen 2de max 1.5saat uyutup bir daha uyutmamaya calışıcam bakalım

6 saat uyanık kaldığı oluyor canım yinede 1 saat uyuyup uyanıyor
Bizde de öyle bu aralar. Normalde 2-2.5 saatte uyanıyordu şuan dişten saat başı hatta dün gece 20 kere felan kalkmıştır. Yarım saat bir saatte sürekli kalktı dönüp durdu.

Ben, doğumdan sonra değil de 4.ay uyku gerilemesinden beri terapi alıyorum
Bende bir psikologa mı gitsem dedim ne yapsam bilmiyorum çevremdeki herkesten sıkılır oldum kimseye bişey anlatasım yok tanımadığım insanlarla daha iyi iletişim kurduğumu fark ettim mesela park ta pazarda biriyle konuşunca çok iyiyim ama tanıdığım insanlarla konuşurken çok depresif hissediyorum ya hep bir gerginim her şey sinir bozucu geliyor

Ben de yurt dışında yaşadığım için çok ihtiyaç duymuştum ve bana çoook iyi geldi. Ben online alıyorum, çok bilinen bi uygulama var oradan ihtiyacınıza göre bi terapist ile eşleşiyorsunuz.
Şimdi 1.5 aydır Türkiye'deyim ve ihtiyaç duymadım. Ama dönünce tekrar görüşmeye başlayacağım.

Çocuğum bir an önce 6 yaşına falan gelsin istiyorum. Bir yandan da asla büyümesin istiyorum:)
Bu benim hep söylediğim bir şey hemen o yaşa gelsin diyorum insanlar özlersin bu zamanları falan diyor. Ben şimdiye kadar geçen hiçbir zamanı özlemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…