- 4 Eylül 2024
- 295
- 187
- 18
- 33
Kızıma sadece ananesi altın bilezik aldı doğum günü için. Babaannesi yiyip içip gitti şaka gibi bi çorap bile almadı.Hahahhabenim kaynana çeyrek yaptı bi tane de kayınbabam taktı
keşke, acaba diyorum bazı bebekler mi bu kadar zor yoksa genel olarak bebeklerin halleri mi böyleKeşke o kadar sinirleri alınmış gibi olabilsek ama çok zorluyorlar
Bebekken kullanımı zor olur muhtemelen popoyu falan kaldırmak gerekiyor ya şimdi birer vahşiye dönüşmeye başladıkları için rahat oluyor
Birşeyin içine katılıp verilse oluyormu öyle acabaBizim hastalık geçmiş gibiydi yeniden arttı dün doktora götürdük ciğerlerine inmiş antibiyotik allerset falan verdi ama benim bebeğim ilaç içer içmez kusuyor nasıl iciricen bilmiyorum
Bazı bebekler zor ya hepsi böyle değil. Teyzem 3 tane çocuk büyüttü ekstra olarak komşusunun ikizlerine de baktı benim kız için diyor ki türünün son örneği ben böyle bir çocuk görmedimkeşke, acaba diyorum bazı bebekler mi bu kadar zor yoksa genel olarak bebeklerin halleri mi böyle
Benimki daha yürümüyor ama dışarda yürümeye başlarda çekiniyorlarmış sanırım, hangi ayakkabıyı aldınız acabaKızlar hepinize merhaba, evde yürüyen bebeler için dışarıda nasıl bir ayakkabı tercih ediyorsunuz? Ya da dışarıda yürüyorlar mı, benim bebe dışarıda ayakkabı ile yürümeyi tam beceremedi hala. İlk adım ayakkabısı aldım aslında ama zamanla mı çözecekler şu an normal mi acaba bilemedim açıkcası
Aa gerçekten mi bazen böylelerine şaşırıyorum ya kuzenimin kaynanası da öyleymiş hiç bir doğum gününde özel günde bir çöp bile almaz diyorKızıma sadece ananesi altın bilezik aldı doğum günü için. Babaannesi yiyip içip gitti şaka gibi bi çorap bile almadı.
Gerçekten miBazı bebekler zor ya hepsi böyle değil. Teyzem 3 tane çocuk büyüttü ekstra olarak komşusunun ikizlerine de baktı benim kız için diyor ki türünün son örneği ben böyle bir çocuk görmedim
Genel olarak bi bebeğin bakımı zor elbette ama her bebek aynı değil. Bazı bebekler daha zor. Beni gören Allah kolaylık versin diyor. Bazı insanlar kendi çocuğu için var mıydı yok muydu belli değil uyur kendi kendine oynar oyalanırdı çocuk büyüttüğümü anlamadım diyor. Bu güne kadar o kadar insan gördük sadece bir tanesi benim oğlum böyleydi dedi başka diyen olmadıkeşke, acaba diyorum bazı bebekler mi bu kadar zor yoksa genel olarak bebeklerin halleri mi böyle
Evet almaz çünkü ne gerek var çünkü neden para harcasınAa gerçekten mi bazen böylelerine şaşırıyorum ya kuzenimin kaynanası da öyleymiş hiç bir doğum gününde özel günde bir çöp bile almaz diyor
Evet ya bazen diyorum her bebek benimki gibi olsa anneler 2. Çocuğa tövbe eder heraldeGenel olarak bi bebeğin bakımı zor elbette ama her bebek aynı değil. Bazı bebekler daha zor. Beni gören Allah kolaylık versin diyor. Bazı insanlar kendi çocuğu için var mıydı yok muydu belli değil uyur kendi kendine oynar oyalanırdı çocuk büyüttüğümü anlamadım diyor. Bu güne kadar o kadar insan gördük sadece bir tanesi benim oğlum böyleydi dedi başka diyen olmadı
Çok değişik bu babaannelerEvet almaz çünkü ne gerek var çünkü neden para harcasın
Ben buraya yansıtmıyorum da fenalardayiz gerçi yansıtmaya vaktim yok işte anlaGerçekten miya seninki de mi o kadar zor ben bu grupta Feryasu M meraklibirkisi bebeleri ve benimki dışında afacan yok sanıyordum en beteri bizimkiler heralde diyordum
Kızımı gören 2-3 çocuklu kişiler de ilk çocuk sizinki gibi olsa asla diğer çocukları yapmazdım diyorlarEvet ya bazen diyorum her bebek benimki gibi olsa anneler 2. Çocuğa tövbe eder heraldeeşim çocuk istiyordu oğlumu görünce o bile diyor oğlum sayende kardeşsiz kalacaksın diye
Benimkinin yaranmaya çabası çok çünkü oğulları kendisine tapıyor zaten ve bunu çok çok iyi biliyor o yüzden sınırlarını sonuna kadar zorlar hiç çekinmez bilir ki oğulları her şeye tamam diyecek hep alttan alacak. Kaynanam para harcamayı sevmiyor sadece gıda malzemeleri alır onun haricinde para harcamaz mezara götürecek çünkü.Çok değişik bu babaannelerbenimki de yaranmak için herşeyi yapar yeterki kocamın gözüne girsin felan
Bende oğluma diyorum kardeşin olma ihtimalini sen bitirdin oğlum ilerde sorma neden kardeşim yok diyeEvet ya bazen diyorum her bebek benimki gibi olsa anneler 2. Çocuğa tövbe eder heraldeeşim çocuk istiyordu oğlumu görünce o bile diyor oğlum sayende kardeşsiz kalacaksın diye
Viccoyu duydum, LC Waikiki var. Ben LCW aldım ama acaba Vicco mu alsaydım diyorum şimdi ama biraz daha bekleyeceğim belki alışır. Dediğiniz gibi tedirgin oluyor da olabilir çünkü montunun şapkasından tutuyorum pıtı pıtı gidiyor o zaman. Elini yere değdirmek istemiyor meselaBenimki daha yürümüyor ama dışarda yürümeye başlarda çekiniyorlarmış sanırım, hangi ayakkabıyı aldınız acaba
Deme bende seninki akıllı sanıyorumBen buraya yansıtmıyorum da fenalardayiz gerçi yansıtmaya vaktim yok işte anlaşuan ayağımda sallıyorum yoksa yine giremeyecektim buraya
HahahhaKızımı gören 2-3 çocuklu kişiler de ilk çocuk sizinki gibi olsa asla diğer çocukları yapmazdım diyorlardedim bende aynı fikirdeyim
Ay anneye aşık erkekte çok zor ya nasıl baş ediyorsun, benimki hiç anneci değil ama ona rağmen bana karşı savunma mekanizması oluşuyor nedense, normalde annesine nasılsın demez ben bişey diyince asla beni savunmaz benim koca da değişik yaBenimkinin yaranmaya çabası çok çünkü oğulları kendisine tapıyor zaten ve bunu çok çok iyi biliyor o yüzden sınırlarını sonuna kadar zorlar hiç çekinmez bilir ki oğulları her şeye tamam diyecek hep alttan alacak. Kaynanam para harcamayı sevmiyor sadece gıda malzemeleri alır onun haricinde para harcamaz mezara götürecek çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?