2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bebeklerinize aldığınız yada alınan ve hoşunuza giden hediyeler neler? K.validemlere hediye aldiracağım bulamadım bi turlu

Zorlama bence akışına bırak sonra kendi kendine alışacak zaten ama tabi bu süreçte bi çok şeyi yapmayım etmeyim deme en azından bebeğine çok yaklaşmamalarını alışana kadar uzak durmalarını söyle sen yine ortama sokmaya çalış

Kızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum grubun ilk doğum yapanı 26 haftalık doğum yapmıştım ali asafım cennet kuşu olmuştu
Şu an tekrardan hamileyim dualarınıza talibim
Ay hatırladım canım senin adına çok sevindim rabbim sağ salim kavuşmayı nasıl etsin inşallah

Gribi biraz geçti ama bugün de bi derdi vardı anlamadım hep mızmızdı diş geliyor heralde
Bizde 4-5 gündür çok fenayız ya 2-3 saatlik uykuyla duruyorum mahvolduk bugün ekstra olarak ishalde başladı yarın geçmezse doktoruna goturecem

Ya bizim doktor bugün en alt sınır 7800 demişti.. benim kızım da çok yavaş kilo aliyo 8600 şu an doktor 7800 altında olsaydı özel mama verecektim dedi aklıma sen geldin senin bebiste az kilo aliyordu
Evet bana da özel mama dedi ama benim bebeğim mama almıyor yemiyor çok denedim özel mamayı bilmiyorum ama geçen Bebelac Gold aldım onu denedim yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…