Ben karışık kullanıyorum şuan ama külot bezi daha çok sevdim cırtlılar bitince tamamen külot alacağımKızlar külot beze geçen var mı? Önerir misiniz?
Alt değiştirmek çok zor olmaya başladı
Canım benim bebeğim hastalık sürecinde 500 gram verdiCanım sen bebisi 1 yaş kontrolüne veya aşısına götürdün mu? Kilosu kaç çıktı senin bebisin
Buhar ver canım birde tereyağı pekmez balgama öksürüğe iyi geliyor diye duymuştumKızlar bebeğimin burnu çok akıyor ve balgamı var ne yapabiliriz bununla alakalı geçmedi akıntısı yeniden tekrarladı malesef
Gribi biraz geçti ama bugün de bi derdi vardı anlamadım hep mızmızdı diş geliyor heraldeCanım bebişin nasıl oldu A Alliswell23
Sabırlı kalabiliyor musunKesintisiz 12 saat canım çıkıyor
Kaka da nasıl değiştiriyorsun külot beziBen karışık kullanıyorum şuan ama külot bezi daha çok sevdim cırtlılar bitince tamamen külot alacağım
Ay evet hatırladım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum grubun ilk doğum yapanı 26 haftalık doğum yapmıştım ali asafım cennet kuşu olmuştu
Şu an tekrardan hamileyim dualarınıza talibim
Ben bebekken külot bez denemiştim hiç sevmemiştim bir daha da denemedimBen karışık kullanıyorum şuan ama külot bezi daha çok sevdim cırtlılar bitince tamamen külot alacağım
Ben henüz kullanmadım ama her kakadan sonra hala yıkıyorum poposunu (kız analığı, içim rahat etmiyor yıkamazsamKaka da nasıl değiştiriyorsun külot bezi
Erkek bebek mi kız bebek miKızlar bebeklerinize aldığınız yada alınan ve hoşunuza giden hediyeler neler? K.validemlere hediye aldiracağım bulamadım bi turlu
Ay hatırladım canım senin adına çok sevindim rabbim sağ salim kavuşmayı nasıl etsin inşallahKızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum grubun ilk doğum yapanı 26 haftalık doğum yapmıştım ali asafım cennet kuşu olmuştu
Şu an tekrardan hamileyim dualarınıza talibim
Ben kullandım memnun kalmadım cırtlı beze göre eni daha küçük geldiKızlar külot beze geçen var mı? Önerir misiniz?
Alt değiştirmek çok zor olmaya başladı
Bizde 4-5 gündür çok fenayız ya 2-3 saatlik uykuyla duruyorum mahvolduk bugün ekstra olarak ishalde başladı yarın geçmezse doktoruna goturecemGribi biraz geçti ama bugün de bi derdi vardı anlamadım hep mızmızdı diş geliyor heralde
Ya bizim doktor bugün en alt sınır 7800 demişti.. benim kızım da çok yavaş kilo aliyo 8600 şu an doktor 7800 altında olsaydı özel mama verecektim dedi aklıma sen geldin senin bebiste az kilo aliyorduCanım benim bebeğim hastalık sürecinde 500 gram verdi
KızErkek bebek mi kız bebek mi
Çok geçmiş olsun canım grip felan mı olduBizde 4-5 gündür çok fenayız ya 2-3 saatlik uykuyla duruyorum mahvolduk bugün ekstra olarak ishalde başladı yarın geçmezse doktoruna goturecem
Evet bana da özel mama dedi ama benim bebeğim mama almıyor yemiyor çok denedim özel mamayı bilmiyorum ama geçen Bebelac Gold aldım onu denedim yemediYa bizim doktor bugün en alt sınır 7800 demişti.. benim kızım da çok yavaş kilo aliyo 8600 şu an doktor 7800 altında olsaydı özel mama verecektim dedi aklıma sen geldin senin bebiste az kilo aliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?