Bebek küpesi, bebek bilezigi, bebek künyesi (altın olacak)Kızlar bebeklerinize aldığınız yada alınan ve hoşunuza giden hediyeler neler? K.validemlere hediye aldiracağım bulamadım bi turlu
Hayır hasta değil ama 2 kere ishal şeklinde yaptı ve kötü kokuyordu ayakları çıplak geziyor üşüttü mu noldu anlamadımÇok geçmiş olsun canım grip felan mı oldu
Kızım Aptamil’in tadını beğenmişti klasik aptamilin. Şuan aptamil’in prosyneo serisini kullanıyorum bunu pek iştahlı içmiyor tadlarına baktım klasik aptamil daha içilebilir gibiydiEvet bana da özel mama dedi ama benim bebeğim mama almıyor yemiyor çok denedim özel mamayı bilmiyorum ama geçen Bebelac Gold aldım onu denedim yemedi
kıyafet falanda almış ama çeyrek tsktı açıkcası beklemiyordum ama hoşuma gittiKızlar bebeklerinize aldığınız yada alınan ve hoşunuza giden hediyeler neler? K.validemlere hediye aldiracağım bulamadım bi turlu
Kalmak için direniyorum demek daha doğru olur. Ama en kötüsü yatmaya yakın zaman iyice çığırından çıkıyor bende sabrımın sonuna gelmiş oluyorum. Gün içinde uyusa her şey daha kolay olacak. Benimde doğduğu günden beri en özendiğim şey gündüz 2 3 saat uyuyan çocuklarSabırlı kalabiliyor musun
Bir sıkıntı yaşamadım cırtlı bez gibi aslında yandan yırtıyorsun zatenKaka da nasıl değiştiriyorsun külot bezi
Bebekken denemedim ben son zamanlarda denedim işte gece mecbur bez değiştirdiğim için kolay olur diye aldım rahat ettim. Neyini sevmemiştinBen bebekken külot bez denemiştim hiç sevmemiştim bir daha da denemedim
Teşekkür ederimAy evet hatırladım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederimAy evet hatırladım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah razı olsunAy hatırladım canım senin adına çok sevindim rabbim sağ salim kavuşmayı nasıl etsin inşallah
Ben bir kaç gündür tattırıyorum canım.Bal vermeye başlayan var mı
Nasıl hatırlamayız canım, Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsinKızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum grubun ilk doğum yapanı 26 haftalık doğum yapmıştım ali asafım cennet kuşu olmuştu
Şu an tekrardan hamileyim dualarınıza talibim
Bebelac gold çok kötü kokuyor bir de Aptamil deneyim o zamanKızım Aptamil’in tadını beğenmişti klasik aptamilin. Şuan aptamil’in prosyneo serisini kullanıyorum bunu pek iştahlı içmiyor tadlarına baktım klasik aptamil daha içilebilir gibiydi
Benim sabrım tükeniyor çok mızmız olduğunda yada böyle hiç uyumadığı günlerdeKalmak için direniyorum demek daha doğru olur. Ama en kötüsü yatmaya yakın zaman iyice çığırından çıkıyor bende sabrımın sonuna gelmiş oluyorum. Gün içinde uyusa her şey daha kolay olacak. Benimde doğduğu günden beri en özendiğim şey gündüz 2 3 saat uyuyan çocuklar
Aynı durumdayız diliyle atıyor tekrar veriyorum yiyor öyle bir döngü olduBen bir kaç gündür tattırıyorum canım.
Birde okuyorum yazdıklarınızı şuan, ben bebeye çoktandır akşam öğünü bizim yemeklerden veriyorumtabii daha az tuzlu baharatlı yaparak.
Benim bebede de çıkarma huyu var, öyle yemicem çıkarıyorum değil mesela 3 yiyor bir atıyor ağzından sonra çıkardığını geri veriyorum yiyor alışkanlık yaptı sanırımmama sandelyemizin altına civciv bağlasan doyar
Altin istemiyorum yaBebek küpesi, bebek bilezigi, bebek künyesi (altın olacak)
İlla birşey alınacak ama ne olduğunu bulamadımhenüzkıyafet falanda almış ama çeyrek tsktı açıkcası beklemiyordum ama hoşuma gittiben kendimde pek hediye almayı sevmem alamam daha doğrusu genelde para veririm çocuklara doğum gününde, yani ille hediye alması şart mı belki para verir ihtiyaç olduğunda bişryini alırsın
Bacaklarını sokmak zor gelmiştiBebekken denemedim ben son zamanlarda denedim işte gece mecbur bez değiştirdiğim için kolay olur diye aldım rahat ettim. Neyini sevmemiştin
Aaaa altın istenmez miAltin istemiyorum ya
İlla birşey alınacak ama ne olduğunu bulamadımhenüz
HahahhaAaaa altın istenmez mi
Keşke o kadar sinirleri alınmış gibi olabilsek ama çok zorluyorlarBenim sabrım tükeniyor çok mızmız olduğunda yada böyle hiç uyumadığı günlerdeaşırı geriliyorum bu aralar kızıyorum birazda keşke yapmasam
Bebekken kullanımı zor olur muhtemelen popoyu falan kaldırmak gerekiyor ya şimdi birer vahşiye dönüşmeye başladıkları için rahat oluyorBacaklarını sokmak zor gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?