2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Evet bana da özel mama dedi ama benim bebeğim mama almıyor yemiyor çok denedim özel mamayı bilmiyorum ama geçen Bebelac Gold aldım onu denedim yemedi
Kızım Aptamil’in tadını beğenmişti klasik aptamilin. Şuan aptamil’in prosyneo serisini kullanıyorum bunu pek iştahlı içmiyor tadlarına baktım klasik aptamil daha içilebilir gibiydi

Kızlar bebeklerinize aldığınız yada alınan ve hoşunuza giden hediyeler neler? K.validemlere hediye aldiracağım bulamadım bi turlu
kıyafet falanda almış ama çeyrek tsktı açıkcası beklemiyordum ama hoşuma gitti ben kendimde pek hediye almayı sevmem alamam daha doğrusu genelde para veririm çocuklara doğum gününde, yani ille hediye alması şart mı belki para verir ihtiyaç olduğunda bişryini alırsın

Sabırlı kalabiliyor musun
Kalmak için direniyorum demek daha doğru olur. Ama en kötüsü yatmaya yakın zaman iyice çığırından çıkıyor bende sabrımın sonuna gelmiş oluyorum. Gün içinde uyusa her şey daha kolay olacak. Benimde doğduğu günden beri en özendiğim şey gündüz 2 3 saat uyuyan çocuklar

Bal vermeye başlayan var mı
Ben bir kaç gündür tattırıyorum canım.

Birde okuyorum yazdıklarınızı şuan, ben bebeye çoktandır akşam öğünü bizim yemeklerden veriyorum tabii daha az tuzlu baharatlı yaparak.
Benim bebede de çıkarma huyu var, öyle yemicem çıkarıyorum değil mesela 3 yiyor bir atıyor ağzından sonra çıkardığını geri veriyorum yiyor alışkanlık yaptı sanırım mama sandelyemizin altına civciv bağlasan doyar

Kızım Aptamil’in tadını beğenmişti klasik aptamilin. Şuan aptamil’in prosyneo serisini kullanıyorum bunu pek iştahlı içmiyor tadlarına baktım klasik aptamil daha içilebilir gibiydi
Bebelac gold çok kötü kokuyor bir de Aptamil deneyim o zaman

Benim sabrım tükeniyor çok mızmız olduğunda yada böyle hiç uyumadığı günlerde aşırı geriliyorum bu aralar kızıyorum birazda keşke yapmasam

Aynı durumdayız diliyle atıyor tekrar veriyorum yiyor öyle bir döngü oldu

Bebek küpesi, bebek bilezigi, bebek künyesi (altın olacak)
Altin istemiyorum ya
İlla birşey alınacak ama ne olduğunu bulamadımhenüz

Benim sabrım tükeniyor çok mızmız olduğunda yada böyle hiç uyumadığı günlerde aşırı geriliyorum bu aralar kızıyorum birazda keşke yapmasam
Keşke o kadar sinirleri alınmış gibi olabilsek ama çok zorluyorlar
Bacaklarını sokmak zor gelmişti
Bebekken kullanımı zor olur muhtemelen popoyu falan kaldırmak gerekiyor ya şimdi birer vahşiye dönüşmeye başladıkları için rahat oluyor

Bizim hastalık geçmiş gibiydi yeniden arttı dün doktora götürdük ciğerlerine inmiş antibiyotik allerset falan verdi ama benim bebeğim ilaç içer içmez kusuyor nasıl iciricen bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…