- 4 Ağustos 2022
- 6.691
- 2.997
- 123
Aynısını diyorum vallahiBende oğluma diyorum kardeşin olma ihtimalini sen bitirdin oğlum ilerde sorma neden kardeşim yok diye
Bende vicco alacaktım da sonra annem doğum günü hediye aldı nasıl olur bilmiyorum daha yürümüyoruz kullanmadıkViccoyu duydum, LC Waikiki var. Ben LCW aldım ama acaba Vicco mu alsaydım diyorum şimdi ama biraz daha bekleyeceğim belki alışır. Dediğiniz gibi tedirgin oluyor da olabilir çünkü montunun şapkasından tutuyorum pıtı pıtı gidiyor o zaman. Elini yere değdirmek istemiyor mesela
Akıllılar tabi o yüzden durmuyorlar zatenDeme bende seninki akıllı sanıyorum
Hiçbir zamanHahahha2. Çocuk ne zaman peki
Zor oluyor valla pek bas edebildigim söylenemezAy anneye aşık erkekte çok zor ya nasıl baş ediyorsun, benimki hiç anneci değil ama ona rağmen bana karşı savunma mekanizması oluşuyor nedense, normalde annesine nasılsın demez ben bişey diyince asla beni savunmaz benim koca da değişik ya
Burda ilk hamilelik haberini kim verecek merak ediyorumAkıllılar tabi o yüzden durmuyorlar zaten
Hiçbir zaman
Zor oluyor valla pek bas edebildigim söylenemez
Vicco kullanıyorum. Disarda da yuruyorKızlar hepinize merhaba, evde yürüyen bebeler için dışarıda nasıl bir ayakkabı tercih ediyorsunuz? Ya da dışarıda yürüyorlar mı, benim bebe dışarıda ayakkabı ile yürümeyi tam beceremedi hala. İlk adım ayakkabısı aldım aslında ama zamanla mı çözecekler şu an normal mi acaba bilemedim açıkcası
Benim vermeyeceğim kesin deBurda ilk hamilelik haberini kim verecek merak ediyorumyani ikinci bebek haberi
Yok canım her seferinde kusuyor nasıl içirmez hiç bilmiyorum.Hastalıkla geçen bir kış oldu hep herkes hasta ne yapsak da işte hasta oluyorlar böyleBirşeyin içine katılıp verilse oluyormu öyle acaba
Beniö oğlumda böbrek taşı var sıfır tuz olması gerekiyor ama ben bazen tadımlık veriyorum oda göz hakkı diye ağlıyor ondan yoksa bizim yemeklerden vereceğim zaman tuz koymadan ona ayırıyorum öyle baharatlıyorumBen bir kaç gündür tattırıyorum canım.
Birde okuyorum yazdıklarınızı şuan, ben bebeye çoktandır akşam öğünü bizim yemeklerden veriyorumtabii daha az tuzlu baharatlı yaparak.
Benim bebede de çıkarma huyu var, öyle yemicem çıkarıyorum değil mesela 3 yiyor bir atıyor ağzından sonra çıkardığını geri veriyorum yiyor alışkanlık yaptı sanırımmama sandelyemizin altına civciv bağlasan doyar
Ay evet diğer gruplara bakıyorum bizden sonra doğum yapan gruplara hamile olan çok kişi var bizde hiç yokBurda ilk hamilelik haberini kim verecek merak ediyorumyani ikinci bebek haberi
Canım çok geçmiş olsun içirebildin mi antibiyotiğiKızlar allerset damla kullanan var mı yakın zamanda kaç damla yazdı doktorunuz
İşte böyle durumlarda bende bulamam o yüzden hep hediyeler ziyan oluyor para en mantıklısı bu arada bebek künyesi çok gereksiz bişey kv oğluma almıştı kız olsa güzel duruyor da erkeğe bence gereksizAltin istemiyorum ya
İlla birşey alınacak ama ne olduğunu bulamadımhenüz
Benimki afacanlıktan çok huysuz benceGerçekten miya seninki de mi o kadar zor ben bu grupta @Feryasu M meraklibirkisi bebeleri ve benimki dışında afacan yok sanıyordum en beteri bizimkiler heralde diyordum
Hahahah kız güldürdünBurda ilk hamilelik haberini kim verecek merak ediyorumyani ikinci bebek haberi
Büyük konuşmak istemiyorum daha 1 senedir anneyim ama hiç istemiyorum ya eşim benden beter acayip korkuyo yanlışlıkla bişey olur falan diyeAy evet diğer gruplara bakıyorum bizden sonra doğum yapan gruplara hamile olan çok kişi var bizde hiç yok
Ben de hiç istemiyorum bir tane bana Yetti vallahi aynen ben de heyecanla yazı bekliyorum niyeyse yazın çok rahatlayacağıımıı düşünüyorumBüyük konuşmak istemiyorum daha 1 senedir anneyim ama hiç istemiyorum ya eşim benden beter acayip korkuyo yanlışlıkla bişey olur falan diyeaçıkçası psikolojim hala düzelmedi yazın rahat edicem diyip duruyorum ne varsa yazın artık inşallah oğlumda yürür biraz daha kendini ifade eder dışarıya rahat gider gelirim şuan beni motivasyon eden şeyler
Biz Şubat anneleri olarak çok çektikAy evet diğer gruplara bakıyorum bizden sonra doğum yapan gruplara hamile olan çok kişi var bizde hiç yok
Ben afacan diye kibar söyledim benim ki arsız huysuzBenimki afacanlıktan çok huysuz bencekonuşana kadar anlamıcam bir konuşsun da hayırlısıyla yaramaz mı huysuz mu neymiş bakalım derdi
Bunu dedikten sonra ben vermeyim deHahahah kız güldürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?