2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bende vicco alacaktım da sonra annem doğum günü hediye aldı nasıl olur bilmiyorum daha yürümüyoruz kullanmadık

Deme bende seninki akıllı sanıyorum
Akıllılar tabi o yüzden durmuyorlar zaten

Hahahha 2. Çocuk ne zaman peki
Hiçbir zaman

Zor oluyor valla pek bas edebildigim söylenemez

Ben ayakkabı Nubebe aldım.
Dışarıda yürümeyi çok sevdi. Şimdi bot olarak da Superfit aldım, biraz daha ağırlar ama bir kere denedik onunla yürümeyi de sevdi. Özgüven geldi resmen bebek arabasında oturmak istemiyor, sadece yürümek istiyor dışarıda

Vicco kullanıyorum. Disarda da yuruyor

Kızlar allerset damla kullanan var mı yakın zamanda kaç damla yazdı doktorunuz

Beniö oğlumda böbrek taşı var sıfır tuz olması gerekiyor ama ben bazen tadımlık veriyorum oda göz hakkı diye ağlıyor ondan yoksa bizim yemeklerden vereceğim zaman tuz koymadan ona ayırıyorum öyle baharatlıyorum

Altin istemiyorum ya

İlla birşey alınacak ama ne olduğunu bulamadımhenüz
İşte böyle durumlarda bende bulamam o yüzden hep hediyeler ziyan oluyor para en mantıklısı bu arada bebek künyesi çok gereksiz bişey kv oğluma almıştı kız olsa güzel duruyor da erkeğe bence gereksiz

Gerçekten mi ya seninki de mi o kadar zor ben bu grupta @Feryasu M meraklibirkisi bebeleri ve benimki dışında afacan yok sanıyordum en beteri bizimkiler heralde diyordum
Benimki afacanlıktan çok huysuz bence konuşana kadar anlamıcam bir konuşsun da hayırlısıyla yaramaz mı huysuz mu neymiş bakalım derdi

Ay evet diğer gruplara bakıyorum bizden sonra doğum yapan gruplara hamile olan çok kişi var bizde hiç yok
Büyük konuşmak istemiyorum daha 1 senedir anneyim ama hiç istemiyorum ya eşim benden beter acayip korkuyo yanlışlıkla bişey olur falan diye açıkçası psikolojim hala düzelmedi yazın rahat edicem diyip duruyorum ne varsa yazın artık inşallah oğlumda yürür biraz daha kendini ifade eder dışarıya rahat gider gelirim şuan beni motivasyon eden şeyler

Ben de hiç istemiyorum bir tane bana Yetti vallahi aynen ben de heyecanla yazı bekliyorum niyeyse yazın çok rahatlayacağıımıı düşünüyorum yaz gelince eşimle birlikte dükkana gider falan diye düşünüyorum bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…