Neyse ki bunu düşünmekte geç kalmamışsın çok şükürİlk aylardı işte zaten çok yaklaşmıyorduk birbirimizearada bi kaç kere kaza olunca dedim yok bu böyle olmuyor korunmaya başladım
Gönlünce kolayca yerleşirrsin umarım inşallah destek olanın olur dzeni olan evde bile iş bitmiyor senin kat kat yardıma ihtiyacın olavakYarın taşınıyoruz sabahın köründe nakliyeciler gelecek düşündükçe kalbime birşeyler oluyor bir ton iş çıktı başıma
Hani diyorlar ya kurt yediği ayazı unuttu diye bi kaç yıla belki çoğumuz tekrar çocuk düşünecezNeyse ki bunu düşünmekte geç kalmamışsın çok şükürAllah isteyene versin bana yeto
Şubat çocukları zor galiba yaAy evet diğer gruplara bakıyorum bizden sonra doğum yapan gruplara hamile olan çok kişi var bizde hiç yok
Oy çok zor Allah kolaylık versin, nakliyeci felan tuttun mu şu kendileri toplayıp yerleştiriyorlar yaYarın taşınıyoruz sabahın köründe nakliyeciler gelecek düşündükçe kalbime birşeyler oluyor bir ton iş çıktı başıma
Hahahahah senin ki kız mı erkek miŞubat çocukları zor galiba yabugün bütün gün arkadaşımlaydım allah sabır versin bu ne böyle diyo. Hamileyken hep isterdim ikinciyi şimdi asla diyorum
Canavar gibi bir kızHahahahah senin ki kız mı erkek mi
Ya siz kızlar da fena diyince valla şaşırıyorumCanavar gibi bir kız
Yok valla hiç alakası yok kıpır kıpır bir dk durmuyor erkekten farkı yokYa siz kızlar da fena diyince valla şaşırıyorumhep derler ya kızlar uslu olur diye
Kız bı de sevmezsin kaynanayiHahahhabenim kaynana çeyrek yaptı bi tane de kayınbabam taktı
Ahahaha bu benim kaynana olabilir miKızıma sadece ananesi altın bilezik aldı doğum günü için. Babaannesi yiyip içip gitti şaka gibi bi çorap bile almadı.
Yemin ederim kendi kaynanamı okuyorum sankiBenimkinin yaranmaya çabası çok çünkü oğulları kendisine tapıyor zaten ve bunu çok çok iyi biliyor o yüzden sınırlarını sonuna kadar zorlar hiç çekinmez bilir ki oğulları her şeye tamam diyecek hep alttan alacak. Kaynanam para harcamayı sevmiyor sadece gıda malzemeleri alır onun haricinde para harcamaz mezara götürecek çünkü.
Bn de kız 6 aylıkken tasinmistim Allah güç vermişti herhalde hemencecik yerleştimYarın taşınıyoruz sabahın köründe nakliyeciler gelecek düşündükçe kalbime birşeyler oluyor bir ton iş çıktı başıma
Benim kızin da bazen şeytanla yaristigini dusunuyorum.. bugün ilk arabam var ya onun üzerine ayaklarının üstüne çıkmış az daha dusuyodu bı de ordan kanepeye çıkmaya calisiyo.. anneme diyorum ben evde kız çocuğu değil erkek cocugu yetiştiriyorum diyeCanavar gibi bir kız
Kizlar ya kayinbabamlar beni delirtti güya cocuga dogum gunu hediyesi bunu getirmisler !!! 1 yasindaki bebenin kafasini alip 6 yasindaki cocuga fotoshop yapmislar olacak iş mi bi sunnet kiyafeti almak cok mu zor. Birak altini şu yaptiklari seye bakinHahahhabenim kaynana çeyrek yaptı bi tane de kayınbabam taktı
Yok ya biz topladık nakliyeci taşıma ve sökme takma yapacak sadeceOy çok zor Allah kolaylık versin, nakliyeci felan tuttun mu şu kendileri toplayıp yerleştiriyorlar ya
Amin inşallahGönlünce kolayca yerleşirrsin umarım inşallah destek olanın olur dzeni olan evde bile iş bitmiyor senin kat kat yardıma ihtiyacın olavak
Kurt yediği ayazı unutup ikinci çocuğu yaptıHani diyorlar ya kurt yediği ayazı unuttu diye bi kaç yıla belki çoğumuz tekrar çocuk düşünecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?