2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Yarın taşınıyoruz sabahın köründe nakliyeciler gelecek düşündükçe kalbime birşeyler oluyor bir ton iş çıktı başıma

Yarın taşınıyoruz sabahın köründe nakliyeciler gelecek düşündükçe kalbime birşeyler oluyor bir ton iş çıktı başıma
Gönlünce kolayca yerleşirrsin umarım inşallah destek olanın olur dzeni olan evde bile iş bitmiyor senin kat kat yardıma ihtiyacın olavak

Yemin ederim kendi kaynanamı okuyorum sanki

Canavar gibi bir kız
Benim kızin da bazen şeytanla yaristigini dusunuyorum.. bugün ilk arabam var ya onun üzerine ayaklarının üstüne çıkmış az daha dusuyodu bı de ordan kanepeye çıkmaya calisiyo.. anneme diyorum ben evde kız çocuğu değil erkek cocugu yetiştiriyorum diye

Hahahha benim kaynana çeyrek yaptı bi tane de kayınbabam taktı
Kizlar ya kayinbabamlar beni delirtti güya cocuga dogum gunu hediyesi bunu getirmisler !!! 1 yasindaki bebenin kafasini alip 6 yasindaki cocuga fotoshop yapmislar olacak iş mi bi sunnet kiyafeti almak cok mu zor. Birak altini şu yaptiklari seye bakin

Eklentiler

• 1000164430.webp
    66 KB · Görüntüleme: 61
Gönlünce kolayca yerleşirrsin umarım inşallah destek olanın olur dzeni olan evde bile iş bitmiyor senin kat kat yardıma ihtiyacın olavak
Amin inşallah Teyzem geldi kendisi atom karınca gibidir hem çocuğa bakıp hem bütün evi topladık üstelik bir sürü eşyam olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…