2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ya siz kızlar da fena diyince valla şaşırıyorum hep derler ya kızlar uslu olur diye
Ay bence kızlar daha fena ama büyüyünce de erkekler daha fena oluyor sanki etrafımda gördüğüm erkek bebeler maşallah çok sakin ama kızlar tam bir yırtık

Bn de kız 6 aylıkken tasinmistim Allah güç vermişti herhalde hemencecik yerleştim
İnşallah aynı güç bana da gelir valla gözüm çok korkuyor o kadar çok eşyam var ki tam sayamadım ama sanırım 25-30 koli sadece eşya doldurdum birde onları geri dizmek var

Ay onu benim kız da yapıyor koltuğa ve orta sehpaya tırmanmaya çalışıyor tek ayağını atıyor götünü kaldırıp çıkamıyor Bugün de oyuncak sepetinin üstüne çıkıp oturmuştu

Ahhhahaha ay istemsizce güldüm kusura bakma Arkadan senin yüzünde gözüküyor kafanda havluyla

Seninkiler en azından ugrasmislar Benim kaynanam sadece izleyici ve yiyici olarak katıldı

Ay hiç sevmem oğlunun gözüne girmek için yapıyor hepsini, herşey yapmacık yani
Bence hediye için kutlamaya gerek yok alınacak yani

Doğum günü hediyesi bunu mu almışlar

Seker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Yaşını geçtiği için abartmadan verebileceğimizi söyledi doktorumuz bende azar azar başladım kekte yiyor çok seviyor.

Seker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Bizle beraber yiyor genelde, yemekler öyle aşırı tuzlu değil ama şeker konusunda hala çok tedirginim bazen arada şekerli bişey yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…