Ay bence kızlar daha fena ama büyüyünce de erkekler daha fena oluyor sankiYa siz kızlar da fena diyince valla şaşırıyorumhep derler ya kızlar uslu olur diye
Çoğumuzun kaynanası aynı sürümAhahaha bu benim kaynana olabilir mi
İnşallah aynı güç bana da gelir valla gözüm çok korkuyor o kadar çok eşyam var ki tam sayamadım ama sanırım 25-30 koli sadece eşya doldurdum birde onları geri dizmek varBn de kız 6 aylıkken tasinmistim Allah güç vermişti herhalde hemencecik yerleştim
Ay onu benim kız da yapıyor koltuğa ve orta sehpaya tırmanmaya çalışıyor tek ayağını atıyor götünü kaldırıp çıkamıyorBenim kızin da bazen şeytanla yaristigini dusunuyorum.. bugün ilk arabam var ya onun üzerine ayaklarının üstüne çıkmış az daha dusuyodu bı de ordan kanepeye çıkmaya calisiyo.. anneme diyorum ben evde kız çocuğu değil erkek cocugu yetiştiriyorum diye
Ahhhahaha ay istemsizce güldüm kusura bakmaKizlar ya kayinbabamlar beni delirtti güya cocuga dogum gunu hediyesi bunu getirmisler !!! 1 yasindaki bebenin kafasini alip 6 yasindaki cocuga fotoshop yapmislar olacak iş mi bi sunnet kiyafeti almak cok mu zor. Birak altini şu yaptiklari seye bakin
Seninkiler en azından ugrasmislarKizlar ya kayinbabamlar beni delirtti güya cocuga dogum gunu hediyesi bunu getirmisler !!! 1 yasindaki bebenin kafasini alip 6 yasindaki cocuga fotoshop yapmislar olacak iş mi bi sunnet kiyafeti almak cok mu zor. Birak altini şu yaptiklari seye bakin
Ay hiç sevmemKız bı de sevmezsin kaynanayib n kutlamayı sadece ben ve eşim yaptık ama sonuçta kaynanam gilde doğum günü olduğunu biliyodu kutlamalari için bı kutlamaya gerek var mıydı bilmiyorum ve hiç bı hediye almadılar
Doğum günü hediyesi bunu mu almışlarKizlar ya kayinbabamlar beni delirtti güya cocuga dogum gunu hediyesi bunu getirmisler !!! 1 yasindaki bebenin kafasini alip 6 yasindaki cocuga fotoshop yapmislar olacak iş mi bi sunnet kiyafeti almak cok mu zor. Birak altini şu yaptiklari seye bakin
Sen söyleyince tekrar dönüp baktımAhhhahaha ay istemsizce güldüm kusura bakmaArkadan senin yüzünde gözüküyor kafanda havluyla
EvettDoğum günü hediyesi bunu mu almışlar
Yaşını geçtiği için abartmadan verebileceğimizi söyledi doktorumuz bende azar azar başladım kekte yiyor çok seviyor.Seker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Senin kızla benim kızın huyu çok benziyo yaBen pişmaniye bile yedirdim bayıldı mmmhhhh yapıyor birde hahahah
Hemen tariiiffffKızlar havuçlu tarçınlı pankek yaptım ilk defa tamamen bitirdi tavsiye ederim
Ben de pişmaniye yedirdimBen pişmaniye bile yedirdim bayıldı mmmhhhh yapıyor birde hahahah
Bizle beraber yiyor genelde, yemekler öyle aşırı tuzlu değil ama şeker konusunda hala çok tedirginim bazen arada şekerli bişey yediriyorumSeker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Yumurtanın sarısı ,1çk tarçın ,1 tk yulaf unu ve çok az karbonat koydum . Unun ne unu olduğu çok önemli değil bence bende yulaf unu var diye koydum yarında yapacağım bayağı sevdiHemen tariiiffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?