2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Neden böyle bir şey yapmışlar, sünnet oldu da fotosu mu yoktu ee büyüdüğü zaman çekilirdi paşa... Yaşlı insanlar diyeceğim ama fotoshobu düşündüklerini göre başka şeyleri de düşünebilirlerdi....

Seker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Bende tattırıyorum canım, bizde şeker tuz masum kaçıyor abla ve abi dört gözle onlarla fastfood, ketçap mayonez ve abur cubur yiyeceği günü bekliyor. Her sağlıksız şey yediğimizde ama annee bak bize bakıyor canı istiyordur diye vermeye çalışıyorlar

Seker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Ben uzun bir süredir kendi yaptığımız yemeklerden yediriyorum artık bir yasındalar kızım tatlı sevmiyor paketli gıda yedirmiyorum ama hastayken iki üç kez çikolata tatmıslıgı var

Ben patates kızartması veriyorum eline nbir iki tane hazır olanlar var ya donuk bi tık sert oluyor o onu yiyene madar biz yemeği bitiriyoruz böyke durumlarda veriyorum bende yoksa aç kalırım

Kızlar bir şey soracağım, kızımın altta 2, üstte 4 tane ön dişi vardı.
Şimdi bir baktım üsttekilerden sağ yandaki gelmiş, azı oluyor galiba. Köpek dişi çıkmadan azı gelen oldu mu? Buradaki diş hekimime sordum ama kafam karıştı.

Tuza bir aydır azar azar başlamıştım fazla tuz kullanmıyoruz zaten, şeker kullanmayı düşünmüyorum meyve özleri işimi görüyor tatlandırmak için

Kızlar benim oğlan banyoya girmiyor son üç seferdir falan çok zor yıkıyorum bugün de ben banyoyu hazırlarken anladı banyo yapacağını ağlamaya başladı üstünü çıkarttım banyoya soktum aşırı ağladı ben de çıkarttım yıkamadım yani. Küvete oyuncaklarını koydum kucağında yıkamaya çalıştım işe yaramıyor ne yapmalıyım ki

Bunu yapan bir çocuk olunca kulağa sevimli geliyor ama yetişkinler yapınca ben çok sinir oluyorum mesela kaynanam

Bildiğim kadarıyla önce azı dişler geliyor. Kızımında azı dişleri çıkmaya başladı. 1.5 yaş civarında köpek disler gelmeye başlayacak.

Bildiğim kadarıyla önce azı dişler geliyor. Kızımında azı dişleri çıkmaya başladı. 1.5 yaş civarında köpek disler gelmeye başlayacak.
Önce köpek sonra ilk azılar var.
Yani bariz şekilde arada boşluk var köpeğin yerinde diş atlamış çıkarken

Önce azı sonra köpek çıkar zaten. Olması gereken olmuş
Yan dişlerin arasında boşluk var, diş hekimim ile konuştum, olabilir bazen önce azılar gelir dedi. Yanların yanındakiler köpek. Ekliyorum sırasını.
Bu görsele göre konuşayım, köpekler gelmeden azılar geldi. Olması gereken olmadı yani :)

Eklentiler

• IMG_0150.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…