Rabbim affetsin biz kullarınıNe zaman ki ölürüz işte o zaman rahata kavuşacaz ama bu sefer de öbür tarafta işler uzun kısaca huzur yok
Allah kolay eylesin canımYarın taşınıyoruz sabahın köründe nakliyeciler gelecek düşündükçe kalbime birşeyler oluyor bir ton iş çıktı başıma
Neden böyle bir şey yapmışlar, sünnet oldu da fotosu mu yoktuKizlar ya kayinbabamlar beni delirtti güya cocuga dogum gunu hediyesi bunu getirmisler !!! 1 yasindaki bebenin kafasini alip 6 yasindaki cocuga fotoshop yapmislar olacak iş mi bi sunnet kiyafeti almak cok mu zor. Birak altini şu yaptiklari seye bakin
Allah razı olsun, böyle insanlar her daim huzur ve sağlıkta olsunlar... Rabbim darda koymasın hiçbir zamanAmin inşallahTeyzem geldi kendisi atom karınca gibidir hem çocuğa bakıp hem bütün evi topladık üstelik bir sürü eşyam olmasına rağmen
Bende tattırıyorum canım, bizde şeker tuz masum kaçıyor abla ve abi dört gözle onlarla fastfood, ketçap mayonez ve abur cubur yiyeceği günü bekliyor.Seker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Ay daha neler benim kızım yerinde durmuyor bence kızı erkeği yok bu bebeklerin devrin bebekleri çöp hareketliYa siz kızlar da fena diyince valla şaşırıyorumhep derler ya kızlar uslu olur diye
Ben uzun bir süredir kendi yaptığımız yemeklerden yediriyorum artık bir yasındalar kızım tatlı sevmiyor paketli gıda yedirmiyorum ama hastayken iki üç kez çikolata tatmıslıgı varSeker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Ben patates kızartması veriyorum eline nbir iki tane hazır olanlar var ya donuk bi tık sert oluyor o onu yiyene madar biz yemeği bitiriyoruz böyke durumlarda veriyorum bende yoksa aç kalırımBende tattırıyorum canım, bizde şeker tuz masum kaçıyor abla ve abi dört gözle onlarla fastfood, ketçap mayonez ve abur cubur yiyeceği günü bekliyor.Her sağlıksız şey yediğimizde ama annee bak bize bakıyor canı istiyordur diye vermeye çalışıyorlar
Tuza bir aydır azar azar başlamıştım fazla tuz kullanmıyoruz zaten, şeker kullanmayı düşünmüyorum meyve özleri işimi görüyor tatlandırmak içinSeker ve tuz kullanmaya başladiniz mi. Bu hafta yaptigim kekten yemek istedi eline tutusturdum öyle guzel yedi ki
Hahahaha sorma ben normalde sapirdama sesinden nefret ederim bi hoşuma gitti kiSenin kızla benim kızın huyu çok benziyo yabi de bziimkinin birşeyi begenince sapirdatmasi var ölüyorum ona o an ya
Memleket?Ben de pişmaniye yedirdim
Rabbim affetsin biz kullarını
Amin canım sağolasınAllah kolay eylesin canım
Çokça amin canım iyi insanlar iyi ki varAllah razı olsun, böyle insanlar her daim huzur ve sağlıkta olsunlar... Rabbim darda koymasın hiçbir zaman
Bunu yapan bir çocuk olunca kulağa sevimli geliyor ama yetişkinler yapınca ben çok sinir oluyorum mesela kaynanamBende tattırıyorum canım, bizde şeker tuz masum kaçıyor abla ve abi dört gözle onlarla fastfood, ketçap mayonez ve abur cubur yiyeceği günü bekliyor.Her sağlıksız şey yediğimizde ama annee bak bize bakıyor canı istiyordur diye vermeye çalışıyorlar
Bildiğim kadarıyla önce azı dişler geliyor. Kızımında azı dişleri çıkmaya başladı. 1.5 yaş civarında köpek disler gelmeye başlayacak.Kızlar bir şey soracağım, kızımın altta 2, üstte 4 tane ön dişi vardı.
Şimdi bir baktım üsttekilerden sağ yandaki gelmiş, azı oluyor galiba. Köpek dişi çıkmadan azı gelen oldu mu? Buradaki diş hekimime sordum ama kafam karıştı.
Önce köpek sonra ilk azılar var.Bildiğim kadarıyla önce azı dişler geliyor. Kızımında azı dişleri çıkmaya başladı. 1.5 yaş civarında köpek disler gelmeye başlayacak.
Önce azı sonra köpek çıkar zaten. Olması gereken olmuşÖnce köpek sonra ilk azılar var.
Yani bariz şekilde arada boşluk var köpeğin yerindediş atlamış çıkarken
Yan dişlerin arasında boşluk var, diş hekimim ile konuştum, olabilir bazen önce azılar gelir dedi. Yanların yanındakiler köpek. Ekliyorum sırasını.Önce azı sonra köpek çıkar zaten. Olması gereken olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?