2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kuzum banyo da düştü mü yada korktu mu birşeyden öyle olunca banyodan da çekiniyorlar benim oğlumu bi kere duşa kabine soktum korktu bi kaç kere banyodan çekindi banyo yapmak istemedi bende hala oda da küvetinde yıkıyorum

Merhaba suda korkuyor sanırım,önce siz duşa girin seni görsün bı şey olmadigini anlasin.kucagina alırsın beraber yavaşça suya degdir alışsın.bi böyle deneyin.

Ya aslında ne düştü ne de başka bir şey oldu bir anda istememeye başladı ben de salonda yıkamayı deneyeceğim mecbur

Kızlar oğlumun yanağında bir süredir sivilce gibi kırmızı lekeler çıkıyor siliniyor tekrar çıkıyor vücudunda yok yanakları parmak ucu kadar kızarıp sönüp gidiyor sonra ne olabilir bilgisi olan var mı

Ya aslında ne düştü ne de başka bir şey oldu bir anda istememeye başladı ben de salonda yıkamayı deneyeceğim mecbur
Üşüyor veya suyun tazyiğinden korkuyor olabilir mi? Ben daha küçükken üstüne müslin serip yıkıyordum. Böyle yapınca ağlamayı bırakmıştı.

Ama resm göre de önce azılar geliyor. Benim bebenin de altta üstte dört var sağ altta bir azı var şimdi sol azı çıkıyor ele batıyor

Üşüyor veya suyun tazyiğinden korkuyor olabilir mi? Ben daha küçükken üstüne müslin serip yıkıyordum. Böyle yapınca ağlamayı bırakmıştı.
Yani ben o evreye bile gelemiyorum bugün oynasın diye küvetini salona getirdim küveti banyoya götürdüğüm an anladı ve ağlamaya başladı sonra bir şekilde soydum ve banyoya girdik duşakabine girmeden yine ağlamaya başladı üşüdü mü acaba daha önce bilemedim vallahi

Bu arada suyun sesinden korkuyordu ben o yüzden artık onu banyoya götürmeden önce kovayı hazır Edip götürüyordum suyun sesini duymasın diye ona öyle bir çözüm bulmuştum

Vardır sebebi cidden çok akıllı oldular ya gözü yandı yada su kaçtı boğazına öyle şeyler olunca bi anda korkuyorlar sen küveti salona getir bebeğini yıkayın önce biraz geçsin kendisini yıkamayı dene

Islak mendille silince öyle oluyor bizimki, yada ev sıcak mı isilik gibi bişey olmasın bazı bebekler sıcağı sevmiyor

Kızlar benim bugün eşimle işim vardı çarşıya felan gittik oğlumu anneme bıraktım, bi ara uğradım eve altını değiştirdim uyuttum tekrar gittim yani anlayacağınız akşama kadar ilgilenmedim gelince de çok fena bi halsizlik mide bulantısı yaşadım kustum felan uzandım 1 saat uyudum yine annem baktı şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum ilgilenemedim diye sizde de oluyor mu böyle sanki suçlu gibi hissediyorum kendimi

Ama resm göre de önce azılar geliyor. Benim bebenin de altta üstte dört var sağ altta bir azı var şimdi sol azı çıkıyor ele batıyor
Evet ben o açıdan bakmamıştım. Ay aralıklarına göre azılar geliyorsa yanlar ve azıların arası boş kalacak o zaman bi süre

Bu arada suyun sesinden korkuyordu ben o yüzden artık onu banyoya götürmeden önce kovayı hazır Edip götürüyordum suyun sesini duymasın diye ona öyle bir çözüm bulmuştum
Müzik açsanız? Bir de köpük yapan oyuncaklar var şimdi aklıma geldi

Galiba dış cikarken sivilcelenme olabiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…