- 4 Ağustos 2022
- 6.680
- 2.995
- 123
Kuzum banyo da düştü mü yada korktu mu birşeyden öyle olunca banyodan da çekiniyorlar benim oğlumu bi kere duşa kabine soktum korktu bi kaç kere banyodan çekindi banyo yapmak istemedi bende hala oda da küvetinde yıkıyorumKızlar benim oğlan banyoya girmiyor son üç seferdir falan çok zor yıkıyorum bugün de ben banyoyu hazırlarken anladı banyo yapacağını ağlamaya başladı üstünü çıkarttım banyoya soktum aşırı ağladı ben de çıkarttım yıkamadım yani. Küvete oyuncaklarını koydum kucağında yıkamaya çalıştım işe yaramıyor ne yapmalıyım ki
Kocaeli'den babam getirmişti pişmaniyeyiHahahaha sorma ben normalde sapirdama sesinden nefret ederim bi hoşuma gitti ki
Memleket?
Merhaba suda korkuyor sanırım,önce siz duşa girin seni görsün bı şey olmadigini anlasin.kucagina alırsın beraber yavaşça suya degdir alışsın.bi böyle deneyin.Kızlar benim oğlan banyoya girmiyor son üç seferdir falan çok zor yıkıyorum bugün de ben banyoyu hazırlarken anladı banyo yapacağını ağlamaya başladı üstünü çıkarttım banyoya soktum aşırı ağladı ben de çıkarttım yıkamadım yani. Küvete oyuncaklarını koydum kucağında yıkamaya çalıştım işe yaramıyor ne yapmalıyım ki
Ya aslında ne düştü ne de başka bir şey oldu bir anda istememeye başladı ben de salonda yıkamayı deneyeceğim mecburKuzum banyo da düştü mü yada korktu mu birşeyden öyle olunca banyodan da çekiniyorlar benim oğlumu bi kere duşa kabine soktum korktu bi kaç kere banyodan çekindi banyo yapmak istemedi bende hala oda da küvetinde yıkıyorum
Olur mu ben iyiyim ama bugün daha onun karşısında banyo yaptım beni görünce ağladıMerhaba suda korkuyor sanırım,önce siz duşa girin seni görsün bı şey olmadigini anlasin.kucagina alırsın beraber yavaşça suya degdir alışsın.bi böyle deneyin.
Üşüyor veya suyun tazyiğinden korkuyor olabilir mi? Ben daha küçükken üstüne müslin serip yıkıyordum. Böyle yapınca ağlamayı bırakmıştı.Ya aslında ne düştü ne de başka bir şey oldu bir anda istememeye başladı ben de salonda yıkamayı deneyeceğim mecbur
Bikac defa deneyin mecbur alışır. Oğlum önceden dikey Süpürge sesinde korkardi aglardi. Bı kaç defa denedim alıştı.simdilik supurdugumde peşine gelirdi gülerdi alkışlanırOlur mu ben iyiyim ama bugün daha onun karşısında banyo yaptım beni görünce ağladı
Ama resm göre de önce azılar geliyor. Benim bebenin de altta üstte dört var sağ altta bir azı var şimdi sol azı çıkıyor ele batıyorYan dişlerin arasında boşluk var, diş hekimim ile konuştum, olabilir bazen önce azılar gelir dedi. Yanların yanındakiler köpek. Ekliyorum sırasını.
Bu görsele göre konuşayım, köpekler gelmeden azılar geldi. Olması gereken olmadı yani :)
Yani ben o evreye bile gelemiyorum bugün oynasın diye küvetini salona getirdim küveti banyoya götürdüğüm an anladı ve ağlamaya başladı sonra bir şekilde soydum ve banyoya girdik duşakabine girmeden yine ağlamaya başladıÜşüyor veya suyun tazyiğinden korkuyor olabilir mi? Ben daha küçükken üstüne müslin serip yıkıyordum. Böyle yapınca ağlamayı bırakmıştı.
Bu arada suyun sesinden korkuyordu ben o yüzden artık onu banyoya götürmeden önce kovayı hazır Edip götürüyordum suyun sesini duymasın diye ona öyle bir çözüm bulmuştumÜşüyor veya suyun tazyiğinden korkuyor olabilir mi? Ben daha küçükken üstüne müslin serip yıkıyordum. Böyle yapınca ağlamayı bırakmıştı.
Bakalım yarın tekrar deneyeyim o zamanBikac defa deneyin mecbur alışır. Oğlum önceden dikey Süpürge sesinde korkardi aglardi. Bı kaç defa denedim alıştı.simdilik supurdugumde peşine gelirdi gülerdi alkışlanır
Vardır sebebi cidden çok akıllı oldular ya gözü yandı yada su kaçtı boğazına öyle şeyler olunca bi anda korkuyorlar sen küveti salona getir bebeğini yıkayın önce biraz geçsin kendisini yıkamayı deneYa aslında ne düştü ne de başka bir şey oldu bir anda istememeye başladı ben de salonda yıkamayı deneyeceğim mecbur
Islak mendille silince öyle oluyor bizimki, yada ev sıcak mı isilik gibi bişey olmasın bazı bebekler sıcağı sevmiyorKızlar oğlumun yanağında bir süredir sivilce gibi kırmızı lekeler çıkıyor siliniyor tekrar çıkıyor vücudunda yok yanakları parmak ucu kadar kızarıp sönüp gidiyor sonra ne olabilir bilgisi olan var mı
Evet ben o açıdan bakmamıştım. Ay aralıklarına göre azılar geliyorsa yanlar ve azıların arası boş kalacak o zaman bi süreAma resm göre de önce azılar geliyor. Benim bebenin de altta üstte dört var sağ altta bir azı var şimdi sol azı çıkıyor ele batıyor
Yani ben o evreye bile gelemiyorum bugün oynasın diye küvetini salona getirdim küveti banyoya götürdüğüm an anladı ve ağlamaya başladı sonra bir şekilde soydum ve banyoya girdik duşakabine girmeden yine ağlamaya başladıüşüdü mü acaba daha önce bilemedim vallahi
Müzik açsanız? Bir de köpük yapan oyuncaklar var şimdi aklıma geldiBu arada suyun sesinden korkuyordu ben o yüzden artık onu banyoya götürmeden önce kovayı hazır Edip götürüyordum suyun sesini duymasın diye ona öyle bir çözüm bulmuştum
benimki de öyleydi bi süre korktu sonra kendiliğinden geçti korkmadı ağlamadı balık tut vs oyun oynayarak yaptırdık hızlıca korkmadı canım dert etmeYa aslında ne düştü ne de başka bir şey oldu bir anda istememeye başladı ben de salonda yıkamayı deneyeceğim mecbur
Ev 23 civarında ıslak mendille sildiğim de oluyor ama isilik gibi değilIslak mendille silince öyle oluyor bizimki, yada ev sıcak mı isilik gibi bişey olmasın bazı bebekler sıcağı sevmiyor
Galiba dış cikarken sivilcelenme olabiliyomusKızlar oğlumun yanağında bir süredir sivilce gibi kırmızı lekeler çıkıyor siliniyor tekrar çıkıyor vücudunda yok yanakları parmak ucu kadar kızarıp sönüp gidiyor sonra ne olabilir bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?