2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar üç gün önce yapılan aşı bugün burun akıntısı vs yapmaz demi ya (1 yaş aşısı )
Sanmıyorum canım bizimde burnumuz akmaya başladı bizim ne zaman diş patlatacak olsun burnumuz akar alt diş etleri şişmiş beyazlamış bizim burun akıntısı ondan başladı sizinki de öyle bişey olabilir mi

Nice senelere minnoşa

Azı dişi çıkarken biz de mahvolduk. Dediğiniz gibi ilk defa günlerce burnu aktı.

Evet dişleri çıktı çıkacak ama daha önce böyle br durum olmamıştı şaşırdım baya yani arada emmek iatemediği oluyor ama bir saat sonra en fazla aklına gelir ağlardı bu sefer saatler sürdü
Vardır bi dertleri ben anlamıyorum bu bebitoları bazen bizimki de geçen haftalarda baya meme reddi yaşattı bana ama grip kaynaklı olabilir bizim ki boğazı mı ağrıyordu neydi emmek istemedi hiç

Maşallah kuzuya, nice güzel günleri olsun, Rabbim karşısına merhametli insanlar çıkarsın

Annisler benimki hala kendi kendine yenek yiyemiyor napicam ya tutamiyo parmagiyla blw denedim avucunun icine alip sıkıyo

Annisler benimki hala kendi kendine yenek yiyemiyor napicam ya tutamiyo parmagiyla blw denedim avucunun icine alip sıkıyo
Biz 6 aylıkken başladık BLW'ye. Daha yeni yeni kendisi tutup yemeye başladı. Çok sabır gerekiyor.
Önce keşfediyorlar yemeğin yapısını, sonra yavaş yavaş ağzına götürmeye başlıyorlar.

Ay ben diş konusunda çok tecrübesizim bende diş diye düşündüm ama yavrum gece uyuyamadı ilk defa böyle bir gece geçirdik ne olur ne olmaz doktora götüreceğim bugün

Ay ben diş konusunda çok tecrübesizim bende diş diye düşündüm ama yavrum gece uyuyamadı ilk defa böyle bir gece geçirdik ne olur ne olmaz doktora götüreceğim bugün
Bizimde 2 gecedir fena, hele bu gece yerine koyduğum an uyandı ıh ıh diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…