- 4 Ağustos 2022
- 6.679
- 2.995
- 123
Dişi mi geliyor acaba diş durumunda da yapıyorlarmışOğlumu en son gece 3 te emzirdim ondan sonra bugün sadece 2 kere emdi kaç kere denedim emmek istemedi çok severdi ama anlamdım niye böyke yaptı bugün
Sanmıyorum canım bizimde burnumuz akmaya başladı bizim ne zaman diş patlatacak olsun burnumuz akar alt diş etleri şişmiş beyazlamış bizim burun akıntısı ondan başladı sizinki de öyle bişey olabilir miKızlar üç gün önce yapılan aşı bugün burun akıntısı vs yapmaz demi ya (1 yaş aşısı )
Nice senelere minnoşaYarın çiçeğimin doğum günü, geçen sene bu saatte hastanede doğum için açılmamın hızlanmasını bekliyordum.
Zaman çok hızlı, yaşarken bazı günler çok yavaştı ama yalan yok..
Çok duygusallaştım bir anda, iyi ki varsınız, birbirimize sanal da olsa destek oluyoruz.
Hele de benim gibi aileden uzak tek başına çocuk büyütenler için gerçekten bir nimet burası
Azı dişi çıkarken biz de mahvolduk. Dediğiniz gibi ilk defa günlerce burnu aktı.Sanmıyorum canım bizimde burnumuz akmaya başladı bizim ne zaman diş patlatacak olsun burnumuz akar alt diş etleri şişmiş beyazlamış bizim burun akıntısı ondan başladı sizinki de öyle bişey olabilir mi
Evet dişleri çıktı çıkacak ama daha önce böyle br durum olmamıştı şaşırdım baya yani arada emmek iatemediği oluyor ama bir saat sonra en fazla aklına gelir ağlardı bu sefer saatler sürdüDişi mi geliyor acaba diş durumunda da yapıyorlarmış
Geçen siz bi görsel atmıştınız diş sırası ile ilgili onu tekrar paylaşabilir misinizAzı dişi çıkarken biz de mahvolduk. Dediğiniz gibi ilk defa günlerce burnu aktı.
Vardır bi dertleriEvet dişleri çıktı çıkacak ama daha önce böyle br durum olmamıştı şaşırdım baya yani arada emmek iatemediği oluyor ama bir saat sonra en fazla aklına gelir ağlardı bu sefer saatler sürdü
Şöyle paylaşayımGeçen siz bi görsel atmıştınız diş sırası ile ilgili onu tekrar paylaşabilir misiniz
Teşekkürler canımŞöyle paylaşayım
Maşallah kuzuya, nice güzel günleri olsun, Rabbim karşısına merhametli insanlar çıkarsınYarın çiçeğimin doğum günü, geçen sene bu saatte hastanede doğum için açılmamın hızlanmasını bekliyordum.
Zaman çok hızlı, yaşarken bazı günler çok yavaştı ama yalan yok..
Çok duygusallaştım bir anda, iyi ki varsınız, birbirimize sanal da olsa destek oluyoruz.
Hele de benim gibi aileden uzak tek başına çocuk büyütenler için gerçekten bir nimet burası
Biz 6 aylıkken başladık BLW'ye. Daha yeni yeni kendisi tutup yemeye başladı. Çok sabır gerekiyor.Annisler benimki hala kendi kendine yenek yiyemiyor napicam ya tutamiyo parmagiyla blw denedim avucunun icine alip sıkıyo
Ay ben diş konusunda çok tecrübesizim bende diş diye düşündüm ama yavrum gece uyuyamadı ilk defa böyle bir gece geçirdik ne olur ne olmaz doktora götüreceğim bugünSanmıyorum canım bizimde burnumuz akmaya başladı bizim ne zaman diş patlatacak olsun burnumuz akar alt diş etleri şişmiş beyazlamış bizim burun akıntısı ondan başladı sizinki de öyle bişey olabilir mi
Grip yapmaz bide oğlumda ateşi çıkmadı 3tane iğne vurduğu halde keyif yerindeydi.oyun oynadık falanKızlar üç gün önce yapılan aşı bugün burun akıntısı vs yapmaz demi ya (1 yaş aşısı )
Bizimde 2 gecedir fena, hele bu gece yerine koyduğum an uyandı ıh ıh diyip duruyorAy ben diş konusunda çok tecrübesizim bende diş diye düşündüm ama yavrum gece uyuyamadı ilk defa böyle bir gece geçirdik ne olur ne olmaz doktora götüreceğim bugün
Evet doktora gittik dişten değilmişGrip yapmaz bide oğlumda ateşi çıkmadı 3tane iğne vurduğu halde keyif yerindeydi.oyun oynadık falan
Doktora gittik infuluenza testi yaptırdık nrgatif çıktı antibiyotik gerek yok takip edin dediBizimde 2 gecedir fena, hele bu gece yerine koyduğum an uyandı ıh ıh diyip duruyor
Neydenmiş canım grip miDoktora gittik infuluenza testi yaptırdık nrgatif çıktı antibiyotik gerek yok takip edin dedi
Boyu kaç canımM meraklibirkisi 3200 doğmuştuk kilomuz yalnızca 8950 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?