- 4 Eylül 2024
- 295
- 187
- 18
- 33
Bence de valla doyumsuz bir çocuk olmasını hiç istemiyorum ama benimde hep alasım geliyorAyyy alıştırma öyle... Aklı erince yanarsın
Nasıl farklı renk canımKızlar bebeğinin 2 gözü birbirinden farklı renk olan var mı? Ya da var olup sonradan düzelen oldu mu? Benim bebikin hala düzelmedi, doktor 6 aylıkken kontrole gittiğimizde muhtemelen değişmeyecek böyle kalacak dedi ama belki düzelen olmuştur diye sormak istedim.
Yaa çok merak ettim çekebilir misinBir gözü kahverengi, bir gözü de ela-yeşil (ela ağırlıklı) renkte şu an. Görmesini vb.etkileyecek herhangi bir olumsuzluğu yok, tamamen genetik ile ilgili bir durummuş. Bence çok da hoş ama acaba ileride yaşıtları garipseyip üzecek bir şey söyler mi diye hep düşünüyorum.
Düzelir mi bilmiyorum ama benim bir halamın bir gözü ela yeşile dönük diğeri kahveKızlar bebeğinin 2 gözü birbirinden farklı renk olan var mı? Ya da var olup sonradan düzelen oldu mu? Benim bebikin hala düzelmedi, doktor 6 aylıkken kontrole gittiğimizde muhtemelen değişmeyecek böyle kalacak dedi ama belki düzelen olmuştur diye sormak istedim.
Bir gözü kahverengi, bir gözü de ela-yeşil (ela ağırlıklı) renkte şu an. Görmesini vb.etkileyecek herhangi bir olumsuzluğu yok, tamamen genetik ile ilgili bir durummuş. Bence çok da hoş ama acaba ileride yaşıtları garipseyip üzecek bir şey söyler mi diye hep düşünüyorum.
Ay bizde de var ben nazardan diye teşhis koydumKızlar oğlumun yanağında bir süredir sivilce gibi kırmızı lekeler çıkıyor siliniyor tekrar çıkıyor vücudunda yok yanakları parmak ucu kadar kızarıp sönüp gidiyor sonra ne olabilir bilgisi olan var mı
Geçen hamilelik 2. Çocuk falan diyordun yoksaaKızlar benim bugün eşimle işim vardı çarşıya felan gittik oğlumu anneme bıraktım, bi ara uğradım eve altını değiştirdim uyuttum tekrar gittim yani anlayacağınız akşama kadar ilgilenmedim gelince de çok fena bi halsizlik mide bulantısı yaşadım kustum felan uzandım 1 saat uyudum yine annem baktı şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum ilgilenemedim diyesizde de oluyor mu böyle sanki suçlu gibi hissediyorum kendimi
Bizim altta 3 üstte yarım diş varAltta ustte dort mu masallah bizim altta iki hala ustte 4
Kesinlikle katılıyorum canım zaten annenin çocuğa verimli olabilmesi için buna ihtiyacı var bence ama ben hiç kimseye bırakamıyorum bakacak kimse yok maalesefNooo kesinlikle değilsin, ben hiç birinde vicdan azabı çekmedim ki kızımda işe gittim 9 aylıkken sabah 6 akşam 6. Herkesin özel alanı olması gerek ve çocukta yavaş yavaş başkalarıyla zaman geçirmeyi bilmeli... Artık büyüdüler yeme konusunda sırf bize bağımlı değiller. Tabii ki özleyeceğiz merak edeceğiz ama bu bize vicdan azabı olmamalı...
Artık her şeye kitabi bakmaya başladığımız için, biraz daha rahat olalım. Eskiler, köydekiler önceden kundaktaki bebeleri bırakırlarmış ve onların içinden ne profesörler ne doktorlar ne öğretmenler çıktı...
Benimki iki gündür gündüz sadece 1 saat uyuyor dün gece de tam 4 saat uyanık kaldı ben pert9. Aydan beri günde sadece yarım saat uyuyan oğlumun ortama girişi
Yokk kızzz durrrrGeçen hamilelik 2. Çocuk falan diyordun yoksaa
Bizimki de gece 3 saat uyuyamadı, gözü kapalı uyuyor aslında ama sürekli ıh ıh yapıyor kendini bi oraya bi oraya çeviriyor ben anlamadım bi kaç gecedir bazen böyle yapıyor gaz mıdır nedir çözemedimBenimki iki gündür gündüz sadece 1 saat uyuyor dün gece de tam 4 saat uyanık kaldı ben pert
Arkadaşımda gözleri oyleydi biri kahverengi diğer gözü maviydiBir gözü kahverengi, bir gözü de ela-yeşil (ela ağırlıklı) renkte şu an. Görmesini vb.etkileyecek herhangi bir olumsuzluğu yok, tamamen genetik ile ilgili bir durummuş. Bence çok da hoş ama acaba ileride yaşıtları garipseyip üzecek bir şey söyler mi diye hep düşünüyorum.
Böyle parmak ucu kadar bizim işte kırmızı olup ertesi güne sönmeye başlıyorAy bizde de var ben nazardan diye teşhis koydumkocaman gözünün altında çıktı sonda gitti şimdi biraz altında çıktı oda gitti gidecek hani alerjik biley yada sivilce değil kırmızı büyük bişey
Gece kalkıp bu uyanık kalmaları felaket zatenBenimki iki gündür gündüz sadece 1 saat uyuyor dün gece de tam 4 saat uyanık kaldı ben pert
Çalışırım ama çok zorYaa çok merak ettim çekebilir misin
Yazını görmeden cevap vermişim, halamın da aynı, ben baya baya büyükken fark etmiştim halamın gözlerinin farklı olduğunu
Düzelmeme durumu var demek ki, ela-kahve neyse de mavi çok daha fazla dikkat çekiyordurArkadaşımda gözleri oyleydi biri kahverengi diğer gözü maviydi
Yaaaa nerde çalışıyorBabamda orda çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?