2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Haftanın 5 günün sabah 7 de bırakıp 4 te alıyorum.. hiçte vicdan azabı yaşamıyorum.. kızı bıraktıktan sonra arabaya geçiyorum müzik son ses bangır bangır
Aynen ben de. İşe giderken bakıcı ablaya bırakıyorum. Akşam 5 te eve geliyorum. Vicdan azabı pek olmuyor. :))))

Benimki de 6 aylik cikardi alt ikisini, 8 aylikken 1 ayda tam 4 dis patladi sonra ne gelen oldu ne giden anca huzursuzlugu cabası
Bizimde aynı bu şekilde bayadır diş patlatmadı ama sürekli bi huzursuzluk gece çok kalkma oluyor hep diş diyorum ama ortada bişey yok

Oğlumu en son gece 3 te emzirdim ondan sonra bugün sadece 2 kere emdi kaç kere denedim emmek istemedi çok severdi ama anlamdım niye böyke yaptı bugün

Bugun asimiz vardi 12.200 olmuş paşam, ebe sekerli paketli gida verme kilosu cok iyi dedi. Ben de dedim ki hic vermedim ki yani evde hep kendim hazirliyorum moralim yerine geldi kv yaninda diyince
Maşallah benimki en son 9700dü havalar biraz ısınsın gidicem tekrar bir 10u görsem rahatlıcam kucağında taşıyamıyorum çok ağır geliyor ama hala 10 kilo bile yok

Ama benimki mama iciyor gunde 2 defa anne sutu almiyor
Ya kilo tamamen bünye meselesi ben bu konuda ikna oldum ama yinede sınırları zorluyorum bende bir süredir mama veriyorum tabi vermediğim günlerde oluyor ama genel olarak veriyorum ameliyat oldu biraz kilo vwrdi toparlasın diye hem ek gıdayı arttırdım öğünleri artrırdım anne sütü mama zaten yiyeceğini yiyor yemediği kalıyor ayrıca çok hareketliiler o yüzden nasip önce sağlık

Yarın çiçeğimin doğum günü, geçen sene bu saatte hastanede doğum için açılmamın hızlanmasını bekliyordum.
Zaman çok hızlı, yaşarken bazı günler çok yavaştı ama yalan yok..
Çok duygusallaştım bir anda, iyi ki varsınız, birbirimize sanal da olsa destek oluyoruz.
Hele de benim gibi aileden uzak tek başına çocuk büyütenler için gerçekten bir nimet burası

Kızlar niyet ettim allah rızası icin oglumun gece uyku saatlerini erkn cekmeye amindun gece yine 12:30da uyuyunca bana bi dellenme geldi sabrim tukendi.umarim basarabilirim hic inanmiyorim kendime daha onceki denemelerimde olmadi ama artik ruh halim icin galiba yapmam lazim.mesela bugun 2. Uykusunu uyumadi ve 6dan sonra uykusu geldi ve o ara uyutsam uyanicak gece uykusu yine sarkicakti.bi sekilde uyutmadim dus vs derken 21:30-22:00 gibi uyudu.tabi bu saatler mucize bizim icin buna bile seviniyorum.bir saattir yaklasik 8888 kez mirildansada emzik dusup uyansada yaninda pusuda bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…