Ben sadece öpüp sarılıyorum her seferinde oyuncak alamam çok pahalı oyuncaklarKesinlikle ama gel de bana anlat bide bi yere gidince özür mahiyetinde gelirken oyuncak alıyorum her seferinde
Bence dolunayBizimki de gece 3 saat uyuyamadı, gözü kapalı uyuyor aslında ama sürekli ıh ıh yapıyor kendini bi oraya bi oraya çeviriyor ben anlamadım bi kaç gecedir bazen böyle yapıyor gaz mıdır nedir çözemedim
Aynen ben de. İşe giderken bakıcı ablaya bırakıyorum. Akşam 5 te eve geliyorum. Vicdan azabı pek olmuyor. :))))Haftanın 5 günün sabah 7 de bırakıp 4 te alıyorum.. hiçte vicdan azabı yaşamıyorum.. kızı bıraktıktan sonra arabaya geçiyorum müzik son ses bangır bangır
Benimki de 6 aylik cikardi alt ikisini, 8 aylikken 1 ayda tam 4 dis patladiAma benimki 5.5 aylıkken çıkarmaya başladı canım. Benim diğer bebelerde öyleydi 6 aylıkken dişleri vardı.
Ay bu yazdığını yeni gördüm evde de yok ki öyle bir kova belki severdi cidden mantıklı geldiHani su kovaları oluyor ya büyük 20 litre falan evde varsa birde ona koysan bebekler böyle dar yerde durmayı seviyor benim oğlumu koymuştuk su kovasına çok sevdi
Valla unuttum canım İzmit mi gebze miYaaaa nerde çalışıyor
Evet ya şimdiden oyuncak dolu her yerBen sadece öpüp sarılıyorum her seferinde oyuncak alamam çok pahalı oyuncaklarzaten ev oyuncak doldu
Bizimde aynı bu şekilde bayadır diş patlatmadı ama sürekli bi huzursuzluk gece çok kalkma oluyor hep diş diyorum ama ortada bişey yokBenimki de 6 aylik cikardi alt ikisini, 8 aylikken 1 ayda tam 4 dis patladisonra ne gelen oldu ne giden anca huzursuzlugu cabası
Aynen benimkide öyle büyüktü bir iki güne gitti sonra biraz altında tekrar çıktı şuan yok iki kere çıktı bakalım tekrar olavak mıBöyle parmak ucu kadar bizim işte kırmızı olup ertesi güne sönmeye başlıyor
Benimki acayip seviyor dar ya baya otuetor içine çıkmıyor çıkarırken çok ağlıyor benimkide valla anaların her işi zor yaAy bu yazdığını yeni gördüm evde de yok ki öyle bir kova belki severdi cidden mantıklı geldi
Düzelme yok ayniÇalışırım ama çok zorBir de ışık vurması lazım
Düzelmeme durumu var demek ki, ela-kahve neyse de mavi çok daha fazla dikkat çekiyordur
Maşallah benimki en son 9700dü havalar biraz ısınsın gidicem tekrar bir 10u görsem rahatlıcam kucağında taşıyamıyorum çok ağır geliyor ama hala 10 kilo bile yokBugun asimiz vardi 12.200 olmuş paşam, ebe sekerli paketli gida verme kilosu cok iyi dedi. Ben de dedim ki hic vermedim ki yani evde hep kendim hazirliyorummoralim yerine geldi kv yaninda diyince
Ama benimki mama iciyor gunde 2 defa anne sutu almiyorMaşallah benimki en son 9700dü havalar biraz ısınsın gidicem tekrar bir 10u görsem rahatlıcam kucağında taşıyamıyorum çok ağır geliyor ama hala 10 kilo bile yok
Ay bizde mama içiyoruz hala ama 10 kg bile olmadı heralde ya yarın kontrolümüz var bakalımAma benimki mama iciyor gunde 2 defa anne sutu almiyor
Ya kilo tamamen bünye meselesi ben bu konuda ikna oldum ama yinede sınırları zorluyorumAma benimki mama iciyor gunde 2 defa anne sutu almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?