- 19 Mayıs 2024
- 3.483
- 2.016
- 53
Ben 4 tane aldım ondan diğerlerini çıkarmıyorum hiç yırtacak diyeYa evet o cırcırtlı kitaplar hep ısırıklı oldukopartıldı diğer serisini alacaktım öyle yapıyor diye almıyorum bizim bu bebekler çok sinirli kime çektilerse
Henüz yapmadı alırsam yapar mı diye endişe ettim çünkü her yere asılıyor çekiyor çekmece koruyucu taktım köşelere yumuşak şeylerden taktım ne var ne yoksa hepsini söktü şimdidenAaa nasil beceriyo onu
Düştü şükür bugün sanki hiç hasta değilmiş gibiNasıl düştü mü ateşi
Yok sanki hiç hasta olmamış gibiYa kıyamambugün ateşi var mı
Ama zaten en çok o saçma sapan şeylerle oynamayı seviyorlar, bizimde var gözlük kabıımız, bitmiş krem kutusu, bitmiş ıslak mendil pakati bl bl..Aynı ben:) bir kutuda oyuncak var. Odası da yok daha. Oyuncak dediğimde saçma sapan şeyler:) gözlük kutusu galan:)
Çırtlı kitapları yapmalarını beklemek için erken değil miYa evet o cırcırtlı kitaplar hep ısırıklı oldukopartıldı diğer serisini alacaktım öyle yapıyor diye almıyorum bizim bu bebekler çok sinirli kime çektilerse
Benimki hareketli kitaplari nasil yaptiysa issirmis hep yirtildi yaYa evet o cırcırtlı kitaplar hep ısırıklı oldukopartıldı diğer serisini alacaktım öyle yapıyor diye almıyorum bizim bu bebekler çok sinirli kime çektilerse
Ben hevesleniyorum eşim yeter alma daha 1 yaşında bi sürü oldu diyorBen ufak tefek şeyler aldm ama büyük çok almadım kendimi zor tutuyorum oynayacağını bilsem neler alırım da yüzüne bakmıyor ki
Yükselen zeka mı aldınBen 4 tane aldım ondan diğerlerini çıkarmıyorum hiç yırtacak diye
Benim kızım da öyle.. bı hevesle bir sürü aldim ama o benim kadar hevesli cikmadiYa ben bir türlü alıştıramadım, okuyamıyorum elimden alıp yırtıyor, aldığım kitapların çoğunu kaldırdım, nasıl alıştırabilirim okumama izin vermiyor ağzına koyup çiğniyor yada yırtıyor
Aynen, nasıl alıştırabiliriz acabaBenim kızım da öyle.. bı hevesle bir sürü aldim ama o benim kadar hevesli cikmadi
Aa aynıları vallahi:) bugün oğluma çadır aldım. Peki o neyle oynadı. Bitmiş damacana bidonu:)Ama zaten en çok o saçma sapan şeylerle oynamayı seviyorlar, bizimde var gözlük kabıımız, bitmiş krem kutusu, bitmiş ıslak mendil pakati bl bl..
Ya evet nerde saçma şey var gidip onla uzun uzun oynuyorAa aynıları vallahi:) bugün oğluma çadır aldım. Peki o neyle oynadı. Bitmiş damacana bidonu:)
Sesli kitapları denediniz mi? Kendisi bassın, sesi duyunca ilgisi artar belki.O kalın kitaplardan da aldım hep ağzıyla kemirip durdu hepsi şuan yırtık pırtık
Cırtlarını yapıştıramıyor ama 8 aylıktı ilk aldığımda, o zamandan beri çekip çıkartıyor ve çok eğleniyor çıkartırken. zamanla yapıştırmayı da öğrenirlerÇırtlı kitapları yapmalarını beklemek için erken değil mibende aldım, bir kaç ay önce ilk geldiğinde önce abla abi test etti sonra ufaklık ve ben kaldırdım. 15 16 aylıkken çıkarmayı planlıyorum. En fazla alıp uyduğu komut uyumak için yatağa gittiysek ve yatağın üstü oyuncak doluysa onları beraber kutuya koyuyoruz. Tabii onu da canı isterse
Galiba oyduYükselen zeka mı aldın
Evet benimki bir ara emmek istemedi baya zorlandığım anlar oldu şimdi yine aşırı meme düşkünlüğü var heralde geçiş dönemleri oluyor bunlarınKızlar selam, benim kızım son dönemde sağdığım sütü içmek istemiyor. Sabah uyanınca, ve gündüz uykularından sonra emiyordu normalde ama son dönemde hiç ilgisi kalmadı. Benzer durumu yaşayan var mı?
Biz formasyon alırken bir tane hocamız, çocukların hayal dünyasına ket vurmayın demişti. Bir arkadaşı onun kızına oyuncak mutfak seti (tencere tava) hediye getirmiş. Ama oyuncak demeye bin şahit akşam kalan yemeği koy tam saklama kabı drmişti... Ama çocuk dediğin elindeki bir kapağı yeri gelir tencere yapar yeri gelir direksiyon...Aa aynıları vallahi:) bugün oğluma çadır aldım. Peki o neyle oynadı. Bitmiş damacana bidonu:)
Eşim de öyle gerçekten. Yapılandırılmış oyuncaklara tamamen karşı. Yani problem çözme becerisini geliştirmeyen tamamen hazır ürünlere. Hatta o kızıyla yaşamış böyle bir şey. Biri kızına akülü araba almış. Ama kızı onun yerine karton koli ve ipten yapılmış arabaya bünmeyi tercih etmiş:) o yüzden başından beri oyuncak almadık desem yeridir.Biz formasyon alırken bir tane hocamız, çocukların hayal dünyasına ket vurmayın demişti. Bir arkadaşı onun kızına oyuncak mutfak seti (tencere tava) hediye getirmiş. Ama oyuncak demeye bin şahit akşam kalan yemeği koy tam saklama kabı drmişti... Ama çocuk dediğin elindeki bir kapağı yeri gelir tencere yapar yeri gelir direksiyon...
Yine başka bir hocamız. Çocuklarınız ile silgi kullanmadan bir şeyler yapın demişti.
Eşin bizi daha çok aydınlatabilir bu konularda...
Biz 11 aylıkken yaşadı aynı durumu ve bıraktı emmeyi gündüz 3 kere emiyordu zaten. Memeyi ağzına bile almak istemedi ki öncesinde bağımlıydı resmen bir anda ne oldu ben anlamadımKızlar selam, benim kızım son dönemde sağdığım sütü içmek istemiyor. Sabah uyanınca, ve gündüz uykularından sonra emiyordu normalde ama son dönemde hiç ilgisi kalmadı. Benzer durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?