Çok geçmiş olsun canım dualarım sizinleDünden beri ateş düşürücü veriyorum 39'dan 38'e falan düşüyor etkisi geçmeye başlayınca geri çıkıyor. Bugün sabah 6'da verdim en son bir daha vermedim calpol. Şimdi uyutacağım ilerleyen saatlerde tekrar vereceğim. Ateşi hiç düşmedi
Ben şükür calpol dışında bir ilaç içirmedim fakat geçen bir ihtimal antibiyotik kullanacaktık doktoru mamanın içine katılmasını çok tercih etmeyiz ama mecbur kalırsan katabilirsin demiştiKızlar ilaçları içiremiyorum zorla içirince zaten genzine kaçıyor sonra öğürüp kendini kusturuyor. Siz nasıl içiriyorsunuz
DUvara sabitleme şansınız yok mu öyle yapsan rahat edersin aklin kalmaz en azindanAhahs aynı durumdayız odası yokoturma odasının bir bölümüne oyuncakları koydum file çamaşır sepetleri oluyor ya ama artık gözüme kötü gelmeye başladı küçük bir dolap alayımdedim şu sepetlilerdrn oda yapmadığım için yer yok şuan ama küçük bişeyi belki bir yere sığdırırım. Korkum şu çekmecelere çok asılıyor alsam mı almasam mı ondan kararsız kaldım aslında
Mama kullanmıyor ya bakalım napacağız yarın bide bunun sıkıntısını yaşayalımBen şükür calpol dışında bir ilaç içirmedim fakat geçen bir ihtimal antibiyotik kullanacaktık doktoru mamanın içine katılmasını çok tercih etmeyiz ama mecbur kalırsan katabilirsin demişti
Şuan sepet kullanıyoruz ama artık sığmıyor pratico alacağımKızlar oyuncak dolabı olarak ne kullanıyorsunuz link atar mısınız
Bende bunun ikilisini alacağım 14 sepet olan ve bazen canlı yayında 600 TL'lik kod veriyorlar onu bekliyorum yakalarsam alacamBen bunlardan almayı düşünüyorum hatta bunun ikilisinden ama fiyatı biraz fazla geldi bana bime gelir mi kiPratico Oyuncak Dolabı Çok Amaçlı 7 Sepetli Beyaz Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Pratico 7 Sepetli Dolap Oyuncak Dolabı Çok Amaçlı Mutfak Banyo Kiler Dolabı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şırıngayla dilinin arkasına sıkarsan hem genzine kaçmıyor hem de çıkaramıyor ben öyle yapıyorum yoksa asla içmiyor. Doktor göstermişti bana daKızlar ilaçları içiremiyorum zorla içirince zaten genzine kaçıyor sonra öğürüp kendini kusturuyor. Siz nasıl içiriyorsunuz
Şurup değil miKızlar ilaçları içiremiyorum zorla içirince zaten genzine kaçıyor sonra öğürüp kendini kusturuyor. Siz nasıl içiriyorsunuz
Dişi kaşındığından değil mi ?Kızlar ya benim kızım tırnaklarını ısırıyor tırnaklarını mı yemeye mi çalışıyor anlamıyorum neden böyle bisey yapıyor ne yapacağım böyle bir durum yaşayan var mı
Evet sürekli eli ağzında tırnaklarını dişine pıt pıt yapıyo sanırımDişi kaşındığından değil mi ?
Yarın öyle yapmaya çalışacağım teşekkürlerŞırıngayla dilinin arkasına sıkarsan hem genzine kaçmıyor hem de çıkaramıyor ben öyle yapıyorum yoksa asla içmiyor. Doktor göstermişti bana da
Evet şurupŞurup değil mi
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebeklerin hastalıkları çok zor oluyor.Evet çocuk doktoru. Bende çok şüpheliyim ama bir yandan da 2 gündür devamlı ama gerçek anlamda durmadan ağlayan kucaktan inmeyen ve ateşi düşmeyen bir çocuk ne yapacağımı şaşırdım
Benimkinin de oyleHenüz o aşamalara gelemedim benoda bile yapmadım zaten sadece 1 sepet oyuncağı var
Cok degil mi ben de kafasi karismasin diye ssdece 3 tane kitap aldim bu zamana kadar.İkea - Trofast kullanıyorum.
Bir de kitapları için yine İkea - Flisat.
Yalnız çok fazla kitap almışım, o nedenle bir kısmı şifonyerin bir çekmecesinde. Peluş oyuncaklarını da İkea - skogsdova ya benzeyen bir şeyin içine tıkıştırdım.
Ben önceden de söylemiştim galiba. Her hafta pazartesi rotasyon yapıyorum kitap ve oyuncaklarla. Kafası karışmamış ve her şeyle aynı anda oynamamış oluyor. Kitaplar için, birkaç sesli, birkaç hareketli, birkaç hikaye kitabı seçiyorum. Oyuncaklar için de birkaç peluş, bir müzik aleti oyuncağı, bir tahta oyuncak, birkaç da plastik olacak şekilde bir kutu yapıyorum.
Fark ettim ki tüm oyuncakları bir arada olunca hiçbiri ile oynamıyor ondan ona geziyor. O nedenle böyle bi çözüm buldum
Siringa ile denedin mi canimm cok gecmis olsunn. Uyku zamani gelince benimki de icmez boyle biseyler ac izletirken icir yapacak bisey yok. Kusmuk temizlemek cook zorKızlar ilaçları içiremiyorum zorla içirince zaten genzine kaçıyor sonra öğürüp kendini kusturuyor. Siz nasıl içiriyorsunuz
Bence kitap hiçbir zaman çok değil :)Cok degil mi ben de kafasi karismasin diye ssdece 3 tane kitap aldim bu zamana kadar.
Ya ben bir türlü alıştıramadım, okuyamıyorum elimden alıp yırtıyor, aldığım kitapların çoğunu kaldırdım, nasıl alıştırabilirim okumama izin vermiyor ağzına koyup çiğniyor yada yırtıyorBence kitap hiçbir zaman çok değil :)
Bazıları sesli, bazıları hareketli, bazıları açma-kapamalı, bazıları da yumuşak. Hepsinin farklı amacı var. Benim kızım da şu anda oyuncaklardan çok kitapları seviyor. Bol bol okuyorum, bazen kendisi okuyormuş gibi yapıyor
Calpol veriyordum ama içiyordu kaşıkla verdiğinde benim bebişEvet şurup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?