- 27 Nisan 2023
- 680
- 747
- 33
- 30
Benim kız da bu ay hiç kilo almadı ama sanki boyu uzadı baya.. zaten çok zayıf bı bebekti daha da yok oldu kizcagizimBizim de öyleydi ilk yürümeye başladığında
Bazı ayakkabıların boyu oldu ama cırt cirti kapanmadı.Sonra gittim ebebege kilitleri açtırıp açtırıp tek tek deneyip öyle aldık.
Kalıpları farklı oluyor.(çok beğenerek denemeden aldığım bir ayakkabı yürüyüp zayiflayinca olmaya başladı bizde)
Ya dışarda yürümüyor yere oturuyor direk, nasıl alıştırırımYürümeye başladığı zaman oluyor öyle uyku problemleri, enerjisini tam atması için fırsat vermeye calisin yürümeyi deneyinleyecegi alanlar ev dışında da çok iyi geliyor. Bizim uyku problemimize cok iyi geldi yürüyüş yapıyoruz gunluk.
Ya çok profesyonel olmuşBizim burda da aşırı sıcak oluyo 40 derece falan o yüzden sandalet tarzı bn de kesin almayı düşünüyorum.. benim kızım 10 buçuk Aydan beri yürüdüğü için artık alıştı baya hatta maşallah diyim parkta merdivenleri de cikiyo kaymak için o yuzden rahat eder sandaletle diye dusunuyorum
Benimki de çok zayıf ve çok az kilo alıyor, yürümeye başladığından beri de oturmuyor kilo verecek kesinBenim kız da bu ay hiç kilo almadı ama sanki boyu uzadı baya.. zaten çok zayıf bı bebekti daha da yok oldu kizcagizim
Biraz zaman geçince alışıyorlar başta dışarıda yürümek istemedi, yere eli değince ağlıyorduYa dışarda yürümüyor yere oturuyor direk, nasıl alıştırırım
oncelwri wlinden tutup kisa yuruyusler yapin cok kisa mesafe zaten bir süre sonra alisiyorlar. Ben binadaki cocuklar bahçede oynarken yanlarına indiriyorum bazen onlara yetişmeye çalışıp o da yürüyordu. Başka çocuklarla geçirdiği vakitte cok destekleyici oluyor.Ya dışarda yürümüyor yere oturuyor direk, nasıl alıştırırım
Bizdeee 10 bucuk ayda yürüdük. Parktan ziyade yuruyus yapiyoruz (park baya uzagimizda) kedi kuş bulmaya calisiyoruz yakinimizda tavuk koyun besleyenler var onlara gidip bakiyoruz. Merdiven cikmayi denemedik hic bu defa parka gittigimizde bir deneyelim. Simdi zıplamayı öğrenmeye çalışıyor ama olmuyorBizim burda da aşırı sıcak oluyo 40 derece falan o yüzden sandalet tarzı bn de kesin almayı düşünüyorum.. benim kızım 10 buçuk Aydan beri yürüdüğü için artık alıştı baya hatta maşallah diyim parkta merdivenleri de cikiyo kaymak için o yuzden rahat eder sandaletle diye dusunuyorum
Bizimki de öyleydi şimdi de yokuş aşağı da olsa elimi tutmuyor kendisi gidiyprYa dışarda yürümüyor yere oturuyor direk, nasıl alıştırırım
Ay benim oğlum da öyle ya sadece yürümek istiyor uykusu duzene girdi dedim yürümeye başlayınca yatakta kalkıp yürüyorYaklaşık 3 4 gündür yürüyoruz diye yada başka birşeyden mi anlamadım uyumak istemiyor oynamak istiyor gece 12 1 i buluyor uyuması, o da zorla uyutuyorum ağlaya ağlaya ter içinde kalıyor daha uyutmasam oturur en son ben son raddeye geliyorum zorla ağlaya ağlaya uyutuyorum
Ay ben de ya hep zorlandım. Şu üzerini örtebildiğimiz zamanlara kadar da hep zorlanıcaz gibiValla evet gece yatırırken ben de her mevsim zorlandım şu geçirdiğimiz bir yılda, keşke örtebilsem üstünü ama yok yani direk ağlamaya başlıyor. Ben hep 1 tog giydirdim 2 almadım bile, şu an bir süre daha giydiririm sonra yazlık kolsuz tulumu var ona geçerim pijama üstünden, maksat örtülü olsun
Biz 7.aydan beri oğlumla elele yaşıyoruz. Elinde olsa geceleri uyurken de bırakmayacak ben bırakıp kaçıyorum, farkedince uyanıyor zatenYa kızlar bi de benim oğlum yürüyor maşallah ama yine de elimden tutmak istiyor bırakacak mı bunu iş yapamaz oldum
Merhaba . Yumuşak tabanlı mı esnek mi yani vicco .Biz vicco marka aldik konforlu memnun kaldık yaklaşık 2 aydir kullanıyoruz
Çok romantik bir bey olarak yorumladımBiz 7.aydan beri oğlumla elele yaşıyoruz. Elinde olsa geceleri uyurken de bırakmayacak ben bırakıp kaçıyorum, farkedince uyanıyor zatenBütün gece iki oda arasında gözüm kapalı git-gel yapıyorum
Evet oldukça duygusal ve romantik diyebilirizÇok romantik bir bey olarak yorumladımya çok tatlı elimden tutsun tamam yuruteyim de arada bi sal beni diyorum
Ya kızlar bi de benim oğlum yürüyor maşallah ama yine de elimden tutmak istiyor bırakacak mı bunu iş yapamaz oldum
Yürüdü mü artık en son ayakta bekliyordu kalkıp değil mi? Benimki de hızlandı düşe kalka yürüyor uzun mesafe artık. Ama yine de hep kucağıma alayım istiyor .Ya kızlar bi de benim oğlum yürüyor maşallah ama yine de elimden tutmak istiyor bırakacak mı bunu iş yapamaz oldum
Sırf reklam yapmak icin kayıt olmuşsunuz gerçekten pesCanım ben de aynı dertten muzdariptim, mutfakta rahat edemiyordum. Bammy Collection’dan katlanabilir bir öğrenme kulesi aldım, çok memnunum! Hem güvenli hem de işim bitince kolayca kaldırıyorum. Linkini bırakayım, belki işine yarar: Öğrenme Kulesi
Yürüdü sonunda kalkıp duruyordu odanın ortasındaYürüdü mü artık en son ayakta bekliyordu kalkıp değil mi? Benimki de hızlandı düşe kalka yürüyor uzun mesafe artık. Ama yine de hep kucağıma alayım istiyor .
Ben yürüdüğünde kucak istemez diyordum ama daha beter ister olduYürüdü sonunda kalkıp duruyordu odanın ortasındahızlandı gayet odaları geziyor ama beni gördüğü an ya kucak istiyor ya elimi tutmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?