2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benim kız da bu ay hiç kilo almadı ama sanki boyu uzadı baya.. zaten çok zayıf bı bebekti daha da yok oldu kizcagizim

Ya dışarda yürümüyor yere oturuyor direk, nasıl alıştırırım

Ya çok profesyonel olmuş

Ya dışarda yürümüyor yere oturuyor direk, nasıl alıştırırım
oncelwri wlinden tutup kisa yuruyusler yapin cok kisa mesafe zaten bir süre sonra alisiyorlar. Ben binadaki cocuklar bahçede oynarken yanlarına indiriyorum bazen onlara yetişmeye çalışıp o da yürüyordu. Başka çocuklarla geçirdiği vakitte cok destekleyici oluyor.

Bizdeee 10 bucuk ayda yürüdük. Parktan ziyade yuruyus yapiyoruz (park baya uzagimizda) kedi kuş bulmaya calisiyoruz yakinimizda tavuk koyun besleyenler var onlara gidip bakiyoruz. Merdiven cikmayi denemedik hic bu defa parka gittigimizde bir deneyelim. Simdi zıplamayı öğrenmeye çalışıyor ama olmuyor cok komik cok tatli oluyor

Ay benim oğlum da öyle ya sadece yürümek istiyor uykusu duzene girdi dedim yürümeye başlayınca yatakta kalkıp yürüyor yemek yemiyordu zaten yürüyerek yediriyorum yiyor bari

Ya kızlar bi de benim oğlum yürüyor maşallah ama yine de elimden tutmak istiyor bırakacak mı bunu iş yapamaz oldum

Ay ben de ya hep zorlandım. Şu üzerini örtebildiğimiz zamanlara kadar da hep zorlanıcaz gibi Emmeden uyuyabilse terleme olmayacak bu kadar onu da yapamıyoruz

Ya kızlar bi de benim oğlum yürüyor maşallah ama yine de elimden tutmak istiyor bırakacak mı bunu iş yapamaz oldum
Biz 7.aydan beri oğlumla elele yaşıyoruz. Elinde olsa geceleri uyurken de bırakmayacak ben bırakıp kaçıyorum, farkedince uyanıyor zaten Bütün gece iki oda arasında gözüm kapalı git-gel yapıyorum

Biz 7.aydan beri oğlumla elele yaşıyoruz. Elinde olsa geceleri uyurken de bırakmayacak ben bırakıp kaçıyorum, farkedince uyanıyor zaten Bütün gece iki oda arasında gözüm kapalı git-gel yapıyorum
Çok romantik bir bey olarak yorumladım ya çok tatlı elimden tutsun tamam yuruteyim de arada bi sal beni diyorum

Yürüdü mü artık en son ayakta bekliyordu kalkıp değil mi? Benimki de hızlandı düşe kalka yürüyor uzun mesafe artık. Ama yine de hep kucağıma alayım istiyor .

Sırf reklam yapmak icin kayıt olmuşsunuz gerçekten pes Ben katlanır başka model aldım memnunum sağolun

Yürüdü mü artık en son ayakta bekliyordu kalkıp değil mi? Benimki de hızlandı düşe kalka yürüyor uzun mesafe artık. Ama yine de hep kucağıma alayım istiyor .
Yürüdü sonunda kalkıp duruyordu odanın ortasında hızlandı gayet odaları geziyor ama beni gördüğü an ya kucak istiyor ya elimi tutmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…