2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet gerçekten öyle ya ama bence ne yaparsak yapalım ne kadar çok zaman geçirirsek geçirelim bence gün sonunda annede hep bir acaba durumu oluyor gerçekten annelik duygusu olanlar çocuğuna hep yetmediğini sanki onunla az zaman geçirdiğini düşünüyor bence gayet iyi bir iş çıkardık ya bir çocuk dünyaya getirmek onu beslemek büyütmek kolay değil bundan sonrası belki daha zor olavak ama daha keyifli olacak bizimde psikolojimiz düzeliyor

Selam anneler, kızım yemekleri renklerine göre ayırıp sırayla yiyor. Acaba nedendir? Normal midir?

Benimki de öyle hatta daha az olabilir 1 yas kontrolünde doktora sordum.Çok beklenti jcinde olmayın gayet normal dedi Hele erkek çocuğu daha geç olabilirmiş

Bnde aynı durumdan muzdaribim cevaplayan olsa sevinirim
Bizim de öyleydi ilk yürümeye başladığında
Bazı ayakkabıların boyu oldu ama cırt cirti kapanmadı.Sonra gittim ebebege kilitleri açtırıp açtırıp tek tek deneyip öyle aldık.
Kalıpları farklı oluyor.(çok beğenerek denemeden aldığım bir ayakkabı yürüyüp zayiflayinca olmaya başladı bizde)

Evet ben hep acaba bugün az mı oynadım bugün çok zaman ayırmadım mı diyorum sürekli böyleyim bazen annem bende kalınca sabahları 1 2 saat veriyorum o bakıyor ben uyuyorum ama sonra canım sıkılıyor bunu yaptım diye sanki kötü bişey yapmışım gibi, niye bıraktım bugün sabah benle zaman geçirmedi felan diye hep kendimi sorguluyorum

Yürüyünce zayıfladı mı

Azi dişlerini cikaran oldu mu kızımın 2 aydir şişti bugun çıkmış ama az önce kınadığını farkettim kanayarak disi cikan oldu mu ?

Yaklaşık 3 4 gündür yürüyoruz diye yada başka birşeyden mi anlamadım uyumak istemiyor oynamak istiyor gece 12 1 i buluyor uyuması, o da zorla uyutuyorum ağlaya ağlaya ter içinde kalıyor daha uyutmasam oturur en son ben son raddeye geliyorum zorla ağlaya ağlaya uyutuyorum

Biz vicco marka aldik konforlu memnun kaldık yaklaşık 2 aydir kullanıyoruz
Ben de vicco almıştım ama cırtlı kısmı assla kapanmıyor. Kullanamıyorum. Acilen ayakkabı almam lazım. Deneyerek almayı düşünüyorum. Bir de sıcaklar başlayınca yazın falan çorapsız sandalet giyebilirler mi sizce?

Biz hiç cirtli kısmıyla ilgili sorun yaşamadık ki neredeyse her gün yürüyüşe çıkarmaya çalışıyorum. Sandalette ayağına uygun olursa giyebilirler diye düşünüyorum ben, tabi yürüyüş açısından konforlu olup olmayacağını denemek lazım. Bizim yaşadığımız yer yazın cok sicak o yüzden giydirecegim muhtemelen.

Yürümeye başladığı zaman oluyor öyle uyku problemleri, enerjisini tam atması için fırsat vermeye calisin yürümeyi deneyinleyecegi alanlar ev dışında da çok iyi geliyor. Bizim uyku problemimize cok iyi geldi yürüyüş yapıyoruz gunluk.

Ben kendim çorapsız hiçbir şey giyemiyorum ya o yüzden oğlumda çorapla giymek zorunda kalacak

Bizim burda da aşırı sıcak oluyo 40 derece falan o yüzden sandalet tarzı bn de kesin almayı düşünüyorum.. benim kızım 10 buçuk Aydan beri yürüdüğü için artık alıştı baya hatta maşallah diyim parkta merdivenleri de cikiyo kaymak için o yuzden rahat eder sandaletle diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…