2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
kızlar ben 10+5 deyim bugün çok kötü olduğum için kusma baş ağrısı olduğu için serum almak için hastaneye gittim, orada ultrason ile baktılar ense kalınlığı varmış, hemen kendi doktoruma gittim o da evet ensesi kalın, yüksek risk gebelik uzmanına git dedi, amniyosentez yaptır dedi, eğer amniyosentez de genetikte sorun çıkmazsa kalpte sorun olabilir sonra da kalbi inceleriz dedi. Pazartesi gitçem önerdiği doktora dua edin lütfen almalarını gerektirecek bir şey çıkmasın
Arkadaşların dediği gibi canım sıkma canını. Benim küçük oğlumda da öyle dediler Dr anlaşması mi vardı neydi bir yer önerdi test için yüksek bir rakam odemistik test için eve geldiler 15 gün sonuç çıkana kadar zehir oldu bize ve bişey çıkmamıştı oğlum da sağlıklı doğdu çok şükür şimdi 4,5 yaşında. Ve geçen akşam ben de acil e gittim serum için oradaki kadın doğumcu bu bebeğim için de aynı şeyi söyledi ama ben takmadım inşallah sağlıkla gelir bebisler🤲

Bugün doktora gittim bir sıkıntı yok şükür . Genetik test fiyatları baya yüksekmiş. Amerika'ya gönderdikleri 13 bin Türkiye de de yapılmaya başlanmış Ankara'da yapılıyormuş o 8 bin lira kızlar. Arada baya bir fark var Türkiye'de ki sonuçlar doğru çıkıyor mu bilgisi olan var mı
Ben ondan yaptırdım bir farkı yok. Çok tercih ediliyormuş yaptırabilirsiniz

kızlar ben 10+5 deyim bugün çok kötü olduğum için kusma baş ağrısı olduğu için serum almak için hastaneye gittim, orada ultrason ile baktılar ense kalınlığı varmış, hemen kendi doktoruma gittim o da evet ensesi kalın, yüksek risk gebelik uzmanına git dedi, amniyosentez yaptır dedi, eğer amniyosentez de genetikte sorun çıkmazsa kalpte sorun olabilir sonra da kalbi inceleriz dedi. Pazartesi gitçem önerdiği doktora dua edin lütfen almalarını gerektirecek bir şey çıkmasın
İkili test yaptırdın mi canım? İnşallah bişey yoktur evham yapma bende 10+5 im bana hic ense kalinligi falan demediler 12haftada gel bakicaz dediler. Merak etme sen icini ferah tut

Yani bende de çok kusma oldu beraberinde zorlamaya bağlı baş ağrısıda yaşadım ama baş ağrısı geçiyordu kendime gelince siz sanırım tesadüfen öğrenmişsiniz eğer gitmeseydiniz ikili taramada öğrenicektiniz belkide ikili tarama yapılmadımı size?

Herşey olacağına varır bir bakarsın rabbim herşeyi güzelleştirir hiçbseyciği kalmaz üzülmeyin bazen allah bizi bu test sonucuyla sınadığını düşünüyorum ben bir çok kişi aldırmayıp sapasağlam çocuk nasip olmuş hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Banada bakarmısınız 12+1 dedi doktorumuz bugün

Eklentiler

• 1000023663.webp
    1000023663.webp
    14 KB · Görüntüleme: 67
  • 1000023658.webp
    1000023658.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar benim ikili tarama kan testi sonucum çıkmış şimdi baktım sabah mesaj atıcam doktoruma bakalım

canım ne zaman yaptırmıştın ve e nabıza mı düşmüş
Evet düşmüş dün aldırmıştık kanı 1 hafta sonra çıkar bana mesaj at demişti doktor baktım çıkmış bugün zaten tek tüp almıştı 4 değer var başka çıkcak kan testim yok demekki çıkmış yarın mesaj atayım

Back
X