2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Dün parka götürdük saniye totosu durmadı 1 saat boyu ordan oraya koştu peşinde pert oldum eve gelirken araba da uyudu eve gelince gözlerini açtı 1 saatte geri uyutmaya çalıştım 12 de uyudu sonra tabi gece bir kaç kere emmeye kalktı sabah da 9 da uyandı, hala da uyumadı işte artık bu saatten sonra uyusa gece ne yapar bize bilmiyorum, ya gerçekten herşeyi ters biraz uyusaydı sonra kendisini denize gezmeye götürecektik sonra da akşam AVM de bi oyun yeri var anne de girebiliyor oraya ilk defa götürecektik şimdi herşeyi değiştirdi uyumuyor götürsek bişey anlamayacak herşeye ağlıyor bide uykusuzluktan, yani uykusu olan bebek neden direniyor ben bu kısmı anlamıyorum uyutmak için farklı farklı yollar deniyoruz hiç birini mi kolay kabul etmezsin yani biz neyi yanlış yapıyoruz
Çok zor ya Allah yardımcınız olsun . Benim kızım da uyku aralarını çok açmaya başladı . 4-5 saatti 5-6 saate çıkardı genel olarak . Ama geçen hafta sonu 9 saat uyanık kaldı . O gün babası ilgilendi bütün gün. Oyun grubuna , parka, iskeleye . Gezdirebildiği kadar gezdirmiş. Benim kuzenim evleniyor diye teyzeme yardım etmem gerekiyordu . O gün gündüz 1 saate yakın uyumuş sadece arabada . Akşam erken uyur sanıyordum ama 9 saat sonra anca uyuyabildi. Ben o gün çay içmeyi abarttım öğleden sonra normalde içmiyorum sabahları sadece o da kızım yüzünden yarım bardak bile değil. O gün ben çayı abartttım sütten kafein etkisinden mi öyle uyumadı yoksa düzeni değiştiğinden mi bilmiyorum ama o gün çok kötüydü . Deli gibi bişey olmuştu . Uyumamak için saçma sapan davranıyordu . Bu kadar büyük bebekte kafeinin etkisi böyle hissedilir mi onu da bilmiyorum gerçi. Sizin de çay kahve tüketiminiz fazla mi nasıl

Valla dogru degil biliyorum ama dayanamadigimda bende gezerkeb koparip kopario agzina sokusturuyorum artik,kilosu en azindan sabit kalsin napayim,yedigi cok az bari ac kalmasin.yeme aliskanligi olusmuyor boylede.bir yere gittigimde yatili bende stres oluyorum.mama sandalyeside yoksa yedirmek cok zor oluyor.benim asil simdiden dert ettigim işe baslayacagim yakin zamanda kimse benim ugrastigim gibi ugrasmaz yedirmek icin..ve yemez kalir..baslayincaya kadar bir aliskanlik otursa,adam gibi oturup agzini acip yese ne cok sevinirim.Allahim aminn🙏🏻🙏🏻😁
Ben de öyle ya gezerken ağzına veriyorum . Yemek istemediğini öyle de yemiyor gerçi ama yediklerini oturup yeseler ne var sanki🥲İnşallah düzelir işe başlayana kadar 🙏🏻

Youtube’da bir kanal bar. Adı : we are the freels. İzleyin ve halinşze şükredin:))

5izleri var ailenin. Heryerden bebek çıkıyor:) inanılmaz zor:)

Bir de sabah erken kaldırmayı denesen 7.30 gibi kalkarsa 12.30 gibi öğle uykusuna yatırmayı denersin.
Sabah 9 da kalkıyor çok geç uyuduğu için erken kaldırmayı denedim gözü açılmıyor ağlıyor bende pek karışmıyorum bilmiyorum artık ne yapacağım

Çok zor ya Allah yardımcınız olsun . Benim kızım da uyku aralarını çok açmaya başladı . 4-5 saatti 5-6 saate çıkardı genel olarak . Ama geçen hafta sonu 9 saat uyanık kaldı . O gün babası ilgilendi bütün gün. Oyun grubuna , parka, iskeleye . Gezdirebildiği kadar gezdirmiş. Benim kuzenim evleniyor diye teyzeme yardım etmem gerekiyordu . O gün gündüz 1 saate yakın uyumuş sadece arabada . Akşam erken uyur sanıyordum ama 9 saat sonra anca uyuyabildi. Ben o gün çay içmeyi abarttım öğleden sonra normalde içmiyorum sabahları sadece o da kızım yüzünden yarım bardak bile değil. O gün ben çayı abartttım sütten kafein etkisinden mi öyle uyumadı yoksa düzeni değiştiğinden mi bilmiyorum ama o gün çok kötüydü . Deli gibi bişey olmuştu . Uyumamak için saçma sapan davranıyordu . Bu kadar büyük bebekte kafeinin etkisi böyle hissedilir mi onu da bilmiyorum gerçi. Sizin de çay kahve tüketiminiz fazla mi nasıl
Günde bir tane çay bir tane türk kahvesi içiyorum başka içmiyorum, onla alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası, siz çok içtiyseniz belki ondan olmuş olabilir yada bütün gün gezince yorgunluktan da uyuyamıyorlar hani diyorlar ya yorulsun hemen uyur diye benimki çok yorulunca da bazen uyumuyor çok huzursuz oluyor ama uykuya direniyor

Sabah 9 da kalkıyor çok geç uyuduğu için erken kaldırmayı denedim gözü açılmıyor ağlıyor bende pek karışmıyorum bilmiyorum artık ne yapacağım
Doktorum dediği için öyle söyledim sabah 8 den sonra uyanan çocuğun bütün uyku refülasyonu bozulur demişti. Ama uyanmıyosa yapcak bişey yok tabi. Bi yerde düzelecek illaki

Son birkaç gündür oğlum ne söylesek tekrar ediyor neredeyse konuşma zamanları geliyor yavaş yavaş 🥲
Aynen benimkide çok hoşuma gidiyor anlamaya çalışıyor yapmaya çalışıyor.🥰 o kadar yaşadığım zorluğa rağmen bir yandan da üzülüyorum artık bebeklikten çıkıyorlar

Son birkaç gündür oğlum ne söylesek tekrar ediyor neredeyse konuşma zamanları geliyor yavaş yavaş 🥲
Maşallah😍 aslında tüm zorluklarına rağmen şuan çok güzel bir dönem çok daha keyifli herşeyi yapıyorlar anlıyorlar gerçekten

Aynen benimkide çok hoşuma gidiyor anlamaya çalışıyor yapmaya çalışıyor.🥰 o kadar yaşadığım zorluğa rağmen bir yandan da üzülüyorum artık bebeklikten çıkıyorlar
Maşallah😍 aslında tüm zorluklarına rağmen şuan çok güzel bir dönem çok daha keyifli herşeyi yapıyorlar anlıyorlar gerçekten
Evet en güzel en tatlı zamanları ama yine de büyüsün tatlı birer anı olarak hatırlayıp özlemeyi tercih ederim 🤪

Back
X