- 16 Mart 2022
- 3.116
- 3.205
- 83
- 33
Aynı benimki de ya. Çok yorucu oluyor yemek yedirmesi . Önüne su dolu bardak , kap kaçak koyuyorum. Oyuncak ,kitap, saçma sapan şeyler . Onlarla oyalanırken yedirebildiğimi yediriyorum . Sabah kahvaltılarına balkonda alıştı balkonda dolaşarak muslukla oynayarak , dışarıyı izleterek yumurta yediriyorum her sabah, . Yoksa normal yemek yemiyor . Ama gezerken eline verdiğim kuru meyve , hippin tahıl patlağı falan var . Onlar olursa geze geze yiyor . Ama yumurtayı köfteyi falan gezerken veremem ki eline .ben de sizin gibi önüne her şeyi koydum elledi mıncıkladı , oynadı attı. 1 ısırık alıp devam etmiyor otururken . Mama sandalyesi oyun oynama yeri oldu artık. Nolcak böyle bilmiyorum . Bayramda şehir dışına kv yanına gidicez yatılı nasıl yedircem yemek diye düşünüyorum şimdiden stresi bastı . Önceki bayramda çok zorlandım kızımı beslerken yatılı o bir hafta zulüm gibiydi .Yemeklerini ilgilendigi bir uyaran olmadigi surece yemiyor,onune koymadigim sey kalmiyor,kumanda,oyuncak,anahtar,bardak,bos kutular gibi birkac dk onun beynini mesgul etmek aslinda..ama bu durum beni cok sinirlendiriyor,geriyor...her yemek birseylerle oyalamayla oluyor.niye normalce agzini acip,karnini doyurmuyor.heryolu denedim,onunede koydum , yemesine dokunmasina izin verdim,cook ac biraktim,sevdigini yaptimverdim...yok olmuyor..artik yemek saatleri bana zulummnapabilirim
![]()