- 2 Temmuz 2019
- 1.298
- 1.437
- 133
Hep oluyor şuan. Geçmiyor ayağı kalktığım an ağrıdan yürüyemiyorumAra ara mı oluyor hep mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep oluyor şuan. Geçmiyor ayağı kalktığım an ağrıdan yürüyemiyorumAra ara mı oluyor hep mi ?
Geçmiş olsun canım allah şifa versin![]()
Bir doktora acile falan gözük canım geçmiyor olması yürüyemicek derece olması önemli olabilirHep oluyor şuan. Geçmiyor ayağı kalktığım an ağrıdan yürüyemiyorum
Buyumuyorsa Buda iyi canım sen yinede dikkat et bundan sonra sorun olmaz inşallahTeşekkür ederim canım yatak istirahati vermedi ama kendimi yormamaya çalışacağım. Bu kist bende 3 yıldır var ve küçülmedi hamilelikte 6,5 cm olarak duruyor
Kime geleceksiniz Ankara'da?Aşırı aşağıda değil dedi canım yatak istirahati falan vermedi. Ben küçük şehirde yaşıyorum pazar günü Ankara'ya yola gideceğim detaylı ultrason için onu da sordum, uzun mesafe değil gidebilirsin dedi ama insan tedirgin oluyor. İşe gidip geliyorum ama ayakta kalmamaya yorulmamaya çalışacağım. Detaylı ultrason yapan doktora da danışırım baya tecrübeli bi perinatolog
Aaa canım sen de ağustos annesisin bizim gruptaydınMerhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi
Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsunArkadaşlar merhaba biraz içimi dökmek gibi olacak o yüzden uzun yazı okumak istemeyen direkt geçebilir beni anlayabilecek birilerine anlatmak istiyorum sadece yaşadıklarımı. Ben merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum, burada özel olarak kliniği olan 2 kadın doğum doktoru var özel hastane yok. 5. haftadan beri daha bu sene klinik açmış olan bir doktora gidiyorum. İki kere kanamam oldu progestan iğne-fitil kullandım. Kanama tekrar yaşanınca ve doktorum kesede pıhtı görünce Oksapar başladı, bu arada ilk gebeliğim. Neyse ben 2 aydır aile hekimine gidip Oksapar yazdırıp kullanıyorum. Ama artık gebeliğim ilerlediği için "düşük tehdidi" reçetesiyle SGK iğneyi karşılamıyor yaklaşık 3 haftadır böyle. Doktorum "venöz yetmezliği" reçetesiyle aile hekimine yazdır dedi ama aile hekimi de benim böyle bir yetkim yok artık rapor alman lazım yazamam dedi. Bu arada Oksapar kullanmama kendi doktorum hariç devlet ve araştırma hastanesinde gittiğim tüm doktorlar karşı, bırak dedi hepsi. Ama ben kendi doktoruma güvenip iğneye devam ediyorum. Şehir Hastanesi'ne gidip genetik testleri de yaptırdım sonuçları bekliyorum o da 2 hafta sürebiliyormuş. Ama sonuçta iğneyi kullanmaya devam etmem gerek bu yüzden bugün buradaki devlet hastanesinden bu konulara yardımcı olduğunu duyduğum bir doktora gittim. Ultrasona geçince zaten iğne kullandığımı anladı. Ben de anlatmaya başladım. O kadar büyük tepkiler verdi ki beni asla dinlemiyor ve sanki doktorum benden para koparmak için böyle bir yola başvurmuş gibi ön yargıyla konuşuyor. Halbuki doktorum zaten testleri yapmaya yönlendirdi gerek yoksa bırakırsın dedi, ikili testi bile para verme git devlet hastanesinde yaptır ben sonuca bakarım diyen biri. Ama benim dediklerimi dinlemedi bile ve beni korkutmak ister gibi konuştu. Doğumda kan sulandırıcı yüzündenkanaman durmazsa hayatını kaybedebilirsin, acil bir şey olsa doktorun sana bakamaz bize getirir ben de açıkçası iğne kullanmana karşıyım neden sana müdahale edip risk alayım dedi. Karar ver ya bana gelirsin ya da o doktorla devam edersin dedi. Ben zaten artık doldum yani tek kelime edemiyorum her şeye tamam tamam dedim ve odadan çıktığımda ağlamaya başladım o kadar kötü hissettim ki. Kan vermiştim onlara bile bakmadı ya da bebeğin ultrason görüntüsünü vermedi, kalp atışını dinlemedi. Resmen azarladı ve korku pompaladı. İğnem bugün bitti mesela yarın gidip normal parasıyla alıcam eczaneden. Keşke hiç gitmeseydim dedim bütün günüm mahvoldu. Aynı hastanedeki başka bir doktor da böyle davranmıştı ya bu hastaneye gel ya kendi doktoruna git şeklinde. Devletin bana verdiği hakkı kullanmama bile şart koşuluyor sanki biz doktoru değil onlar hastayı seçiyor. Bunalttıysam özür dilerim sadece yazıp içimi dökmek istedim.
Çok sevindim canım gerçekteeeenGünaydın kızlar. Dün detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür bebek iyiydi aşırı mutluyum. Hicbir sorun yok şükürler olsun. Rahim uzunluğu 41 mm çıktı dikislerime bakıldı hersey yolunda
Bu dönemde mesajları ve dualari ile yanımda olan kizlarima teşekkür ederim. Belki de sizin dualarınız ile iyileştim. Allah hepinize sağlıklı bebis kolay doğum versin.![]()
Bende bunu kullanıyorum doktorum yeterli dediBende OMEGA kullanıyorum imom omega
ayy ben hapşururken karnım kasılıyor normaldir herhalde yaBişey dicem ya siz de gülerken karnınızda minik bi top var gibi hissediyor musunuz ? Gülünce karnımız kasılıyor ya hani bakıyorum resmen top var sivri dışarı doğru. Acaba rahatsız mı oluyor bebek diye gülemez oldum![]()
geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsin bebişi görünce biraz rahatlamışsındırKızlar dün kahverengi akıntım olmuştu pazartesi detaylı ultrason randevum var ama sabahtan beri bel ağrım vardı içim rahat etmedi doktora gittim, bebeğin iyi olduğunu söyledi. Plasenta biraz aşağıdaymış çikolata kistim var o da rahim ağzına yakınmış canım sıkıldı biraz
ay dikkat et ben çok bişey yapmıyorum, yapmaya başlayınca yoruluyorum. Bir kere öyle yaptım baş dönmem çok oldu ve bıraktım.Merhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi
hayııııırrrrKızlar bebişlerin isimleri ne olacak belirleyen var mı ☺
Ben Asya istiyorum eşim annesinin adını istiyorKızlar bebişlerin isimleri ne olacak belirleyen var mı ☺
Çok şekerEvet aşkım her mağaza BM’yle küçük tatlı boxlar yapıyor hamile olduğunu bildirince gerçekten çok güzel oluyor.
Sen yine de çok yorma kendiniAşırı aşağıda değil dedi canım yatak istirahati falan vermedi. Ben küçük şehirde yaşıyorum pazar günü Ankara'ya yola gideceğim detaylı ultrason için onu da sordum, uzun mesafe değil gidebilirsin dedi ama insan tedirgin oluyor. İşe gidip geliyorum ama ayakta kalmamaya yorulmamaya çalışacağım. Detaylı ultrason yapan doktora da danışırım baya tecrübeli bi perinatolog
BarlasKızlar bebişlerin isimleri ne olacak belirleyen var mı ☺
Temizlik değil de bugün öğlen köpeğimi tuvalete çıkarttım dışkısını poşetle alcaktım eğildim ama çömelir pozisyonda eğildim ağrı girdi. İşe döndüm oturma pozisyonum biraz öne doğruydu karnıma daha da ağrı girdi. Tam alt karın bölgesinde oldu bu ağrı sağ taraf.Merhaba kızlar ufaktan temzliğe başladm. Balkon camlarını sildm ama karın alt kısmımda ağrı olmya başladı. Temzlk yapıp böyle skntı yaşayan var mı. Şu an daha iyi geçti gibi
Ayyy evet mükemmeldi resmen tüm stresimi gerginliğimi aldı pamuk gibi bir insan yaptı tekrar ya mucizevi bir şeyYarın çooooook güzel bir gün olcakkk![]()
Allah’ıma çok şükür her şey normal çıktı. Aklıma geldikçe şükrediyorum. Sizler için de dua ediyorum kızlar Allah kimseyi evladıyla sınamasın gözümüzün nuru onlar bizimGüzel heberlerle don canımbebisini gorucen
o stresli günü bırak bugüne odaklan
Bana karından bakıyorlar canım alttan bakmadılar hiçKızlar benim de yarın detaylım var sabah, kızımda da bunda da detaylı ultrason sonrası alttan bakılmış olacak rahim uzunluğuna. Detaylıya giren arkadaşlar karından mı bakıldı? Acaba ikisi farklı çıkar mı
Ya bana da devlette siyah beyaz bile vermediler. Makinelerinin o kısmı bozukmuş öyle dediler. ayrıntılı ultrason için yaşadığım yerde devlet hastanelerinde yok makine o yüzden özele gittim özelde renkli fotoğrafını verdiler . Ben devlette gittiğimde ekranın fotoğrafını çekip sonra bastırıp saklıyorum.Bana verdiler 2 tane güzel pozlarını yakalamaya çalıştı basalım bunları dedi. Ama zorunlu mu bilmiyorum, bana devlette normal siyah beyaz bile vermiyorlardı 12.haftadan sonra özele başladım 12 haftaya kadar hiç fotoğraf yok elimde![]()
Asya çok güzel, annesinin ismi ne?Ben Asya istiyorum eşim annesinin adını istiyor![]()
Barlas iş arkadaşımın oğlunun adıydı maviş bi bebişti güzel isimBarlas![]()
Sanırım alttan bakmaları daha net canım çünkü geçen kontrolde sordum rahim uzunluğunu detaylıda alttan bakıp söylücem karından iyi ama alttan netleşir gibi bir şey söylemiştiAyyy evet mükemmeldi resmen tüm stresimi gerginliğimi aldı pamuk gibi bir insan yaptı tekrar ya mucizevi bir şey
Allah’ıma çok şükür her şey normal çıktı. Aklıma geldikçe şükrediyorum. Sizler için de dua ediyorum kızlar Allah kimseyi evladıyla sınamasın gözümüzün nuru onlar bizim![]()
Bana karından bakıyorlar canım alttan bakmadılar hiç