2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bizimkilerin yorulma eşikleri çok yüksek ben onu anladım köyde köydeyiz şimdi ilk gün geldiğimizde gece 12 buçuk gibi yattı 5e kadar kalkmadı yol yorgunu dedim ertesi gün sabahtan akşama kadar dışarıda zaten bahçede eve gir çık koş derken 8 gibi uyuttum 12 de ve sabah 5 gibi bi uyandı dedim bu çocuk akşama kadar sokakta olunca yoruluyor demek ki

O eşiğe ben ayak uydurmakta zorlanıyorum sanırım

Kızlar bebeği için akika kurbanı kesen oldu mu?

Erkege 2, kıza 1 tane kesiliyor. Diğerlerinde de kesmiştik çok şükür, buna da kestik. Kendimiz kesip dağıttık canım.
2 hafta öncede saçlarını babası sıfıra vurdu, tartıp ağırlığınca çeyrek, gram alıp ihtiyaç sahiplerine vereceğiz. Yine diğerlerinde de yapmıştık.
Rabbim yollarını bahtlarını açık etsin merhametli eylesin, merhametlilerle karşılaştırsın

Kendşnz mi kestiniz yoksa bağış şeklinde mi, bağış için yer arıyorum da
Allah kabul etsin daha da çok yapmayı nasip etsin biz hiç sıfıra vurmadık ya saçı çok seyrek kötü durur diye düşündük 3 kere üstten biraz kestik o kadar biraz uzarsa berbere götürürcem ama durmaz diye korkuyorum. O saç mevzusunda da 7 günlükken kesip ağırlığınca diye biliyordum ama 7 günlükken benim aklım da pek yerinde değildi

Benimki keldi

Şu an bu mesajı inanılmaz bunalıp ağlayarak geldiğim kafede yazıyorum. Yemin ederim artık ıııı lama mızıltı duymaktan beynim süngere döndü. Çok yoruldum. Çok bunaldım. Öyle böyle değil. Ağlmak istiyorum sadece. Utanmasam milletten ağlayarak sigara içicem şu an. Delirmek üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…