- 19 Mayıs 2024
- 3.440
- 2.002
- 53
Bizimkilerin yorulma eşikleri çok yüksek ben onu anladım köydeGündüz çok aktif evin içinde top oynuyoruz, kapının önüne çıkartıyorum komşuların çocukları ile koşturuyor bazen parka götürüyorum çimlerde koşuyor kumla oynuyor salıncağa biniyor. Yani dışarı çıkarmadığım gün sayısı resmen 10 değildir. Kar yağmur çamur hepsinde çıkarıyorum yine de böyle, yorulmadığını inan hiç düşünmüyorum
Ben dernek üzerinden parasını yatırdım kesildi kendim kesmedimKızlar bebeği için akika kurbanı kesen oldu mu?
O eşiğe ben ayak uydurmakta zorlanıyorum sanırımBizimkilerin yorulma eşikleri çok yüksek ben onu anladım köydeköydeyiz şimdi ilk gün geldiğimizde gece 12 buçuk gibi yattı 5e kadar kalkmadı yol yorgunu dedim ertesi gün sabahtan akşama kadar dışarıda zaten bahçede eve gir çık koş derken 8 gibi uyuttum 12 de ve sabah 5 gibi bi uyandı dedim bu çocuk akşama kadar sokakta olunca yoruluyor demek ki
Zaten normal düzende kendi evimizde olmaz ya köy yeri bayram zamanı gir çık anası babası dedesi derken geçiyor. Yoksa diğer türlü nerde mümkün. Eskiden çocuklar böyle büyümüş işteO eşiğe ben ayak uydurmakta zorlanıyorum sanırım
Evet biz kestikKızlar bebeği için akika kurbanı kesen oldu mu?
Bende öyle istiyorumda çünkü beceremem öyle kesip dağıtma işini vs nerelerden yapılıyor peki güvenilir olarakBen dernek üzerinden parasını yatırdım kesildi kendim kesmedim
Kendşnz mi kestiniz yoksa bağış şeklinde mi, bağış için yer arıyorum da ondan soruyorumEvet biz kestik
Kızlar bebeği için akika kurbanı kesen oldu mu?
2 hafta öncede saçlarını babası sıfıra vurdu, tartıp ağırlığınca çeyrek, gram alıp ihtiyaç sahiplerine vereceğiz. Yine diğerlerinde de yapmıştık.Erkege 2, kıza 1 tane kesiliyor. Diğerlerinde de kesmiştik çok şükür, buna da kestik. Kendimiz kesip dağıttık canım.
Ha biz kendimiz kestik canımKendşnz mi kestiniz yoksa bağış şeklinde mi, bağış için yer arıyorum da ondan soruyorum
Kendşnz mi kestiniz yoksa bağış şeklinde mi, bağış için yer arıyorum daEvet biz kestik
Allah kabul etsin daha da çok yapmayı nasip etsin2 hafta öncede saçlarını babası sıfıra vurdu, tartıp ağırlığınca çeyrek, gram alıp ihtiyaç sahiplerine vereceğiz. Yine diğerlerinde de yapmıştık.
Rabbim yollarını bahtlarını açık etsin merhametli eylesin, merhametlilerle karşılaştırsın
Ben ihh vermiştimBende öyle istiyorumda çünkü beceremem öyle kesip dağıtma işini vs nerelerden yapılıyor peki güvenilir olarak
Benimki keldiKendşnz mi kestiniz yoksa bağış şeklinde mi, bağış için yer arıyorum da
Allah kabul etsin daha da çok yapmayı nasip etsinbiz hiç sıfıra vurmadık ya saçı çok seyrek kötü durur diye düşündük 3 kere üstten biraz kestik o kadar biraz uzarsa berbere götürürcem ama durmaz diye korkuyorum. O saç mevzusunda da 7 günlükken kesip ağırlığınca diye biliyordum ama 7 günlükken benim aklım da pek yerinde değildi
Benimkinin doğduğundan daha çok saçı varmış yaBenimki keldi
Yok ya o hep söylenen bir efsane işe yaramıyor benceBenimkinin doğduğundan daha çok saçı varmış yaçevremdekiler sıfıra vurmadığımız için gürleşmedi diyor
Bizde öyle düşündük kesmedik ama hiç uzamıyoum azıcık saçı var yanlış mı yaptık acabaYok ya o hep söylenen bir efsane işe yaramıyor bence
MaşallahBiz sanırım 2 kelime birleştirmeye geçtik baba gel dede aç dedi bugün
Şu an bu mesajı inanılmaz bunalıp ağlayarak geldiğim kafede yazıyorum. Yemin ederim artık ıııı lama mızıltı duymaktan beynim süngere döndü. Çok yoruldum. Çok bunaldım. Öyle böyle değil. Ağlmak istiyorum sadece. Utanmasam milletten ağlayarak sigara içicem şu an. Delirmek üzereyim.Gece kendimi dışarı attım nefes alabilmek için, kapının önünde oturup ağladım öylece. Akşam 1,5 saat sonunda 22:00 gibi uyuttuk, arada uyanmaları oldu, hızlı daldı ama 00:48'de bir kalktı ve saat 03:02'ye kadar ağladı kucağımızda dolanmak için. O saatte zorla yatırdım. 05:04'te tekrar kalktı ve 05:40'ta uyuttum. İnsan bazen aklını yitirecek gibi oluyor. Bu kadar uzun süre uyanık kalınca da benim uykuya dalmam da çok zor oluyor. Galiba 1 saat falan ya uyudum ya uyumadım. Artık ruh sağlığı olarak da fiziksel olarak da bu durumu kaldıramıyorum. 12 aydır rahatça 2-3 saat uyuduğumuz sadece geçen hafta ilaç kullandığı zamandı. Artık ağlamasından, mızıldanmasından, kucak sevdasından nefret ediyorum. Utanıyorum, komşularım hep duyuyor kesin bakamadığımı ya da çocuğun sürekli hasta olduğunu sanıyorlardır. Tahammülüm sıfır artık ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?