- 19 Mayıs 2024
- 3.257
- 1.936
- 53
Off kıyamıyorum ya bir çoğu zagen kötü olmuş ya tüylenmiş ya lekelenmiş neden tutuyorum anlamıyorumBen de tutuyorum bazada atalım gitsin ya yenisini aliriz
Çevremde biriside yok verecek belki öyle olsa en azından bir kısmını verirdimBen ağlayarak bir komşumun yeni doğum yapacak kız kardeşine verdimTabi hatıra olarak ayırdım birkaç parça şey, ben de epey beklettim ama düşünmediğime %10005000 emin olunca verdim
Benim kötü olan 2-3 parça vardı onları attım, diğerleri tertemizdi içim gitti verirken ama yok kesin kararlıyım kendi özgür hür irademizle böyle bir karar almayacağız eşimleÇevremde biriside yok verecek belki öyle olsa en azından bir kısmını verirdimçok kötü olanları ayırdım da baya da var vakumlayıp kaldırıcam bende hiç istemiyorum ama dünya hali biraz daha tutayım.
Aa zaten bende öyle ya eşim hele hiç istemiyor konusu açılınca bile sinirleniyor. Sanki her şeyi o yapıyor ya. Hani yanlışlıkla olursa diye zaten başka türlü bu yaşadıklarımdan sonra isteyememBenim kötü olan 2-3 parça vardı onları attım, diğerleri tertemizdi içim gitti verirken ama yok kesin kararlıyım kendi özgür hür irademizle böyle bir karar almayacağız eşimle
Canım bir gün bu olacaktı bunu yaşamayan anne hiç sanmıyorum. Bugün olmaz yarın olur. Annem bana bağırırdı hep ben asla öyle olmicam derdim ama oluyoruz işte ya bizde insanız napalım. Tükeniyoruz yoruluyoruz. Ben çok üzülüyorum kendim gibi durumda olan birisini görünce anca böyleyazıp çiziyoruz. İnşallah iyi olur her şey hepimiz içinİlk defa kendimi tutamayıp bağırdım yeter artık uyucaksan uyu uymıcaksan uyuma yeter diye iki saat uyutma girişimi sonunda sabrım tükendi.uykusu var uyumamak için direniyor biberonu falan fırlattım attım yere yeter diye gittim yarım saat işime baktım etrafımda gezdi ağladım ağladım kendi kendime.Sinirlerim altüst.cok üzgünüm.bagırmak istemezdim.korktu.Bebekliğinden beri sanırım en zorlandığım dönemindeyim.Günler çok zor geçiyor gece uykusuna da gündüz uykusuna da direniyor.dısarı çıkarsam asla yerinde durmuyor çok hareketli kızım parkta o kadar insan var hepsi oturuyor sadece biz iki kişi peşinden ancak yetişiyoruz dönene kadar.bir oraya bir buraya koşuyor sürekli.Büyük konuşmayayım ben de ikinci çocuk düşünmüyorum
Canım bir gün bu olacaktı bunu yaşamayan anne hiç sanmıyorum. Bugün olmaz yarın olur. Annem bana bağırırdı hep ben asla öyle olmicam derdim ama oluyoruz işte ya bizde insanız napalım. Tükeniyoruz yoruluyoruz. Ben çok üzülüyorum kendim gibi durumda olan birisini görünce anca böyleyazıp çiziyoruz. İnşallah iyi olur her şey hepimiz için
Hadi ya, 3 aydır geçmedi bideBirisinden duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum şişlik olunca aşı tutmamış oluyor demişti. Sormak lazım tabi
Bende hepsini kaldırdım kıyamıyorum, çocuk da düşünmüyorum ama olursa da eşyaları kıyafetleri verirsem pişman olurum diye duruyor öyle bazılarını giymedi bile yepyeni bir sürü kıyafet duruyorKızlar ya bebeklerinizin eski kıyafetlerini ne yaptınız ev çok doldu her şeyi döktüm. Hiçbir eşyasını evden çıkarmadım daha kıyamıyorum. Tekrar çocukta düşünmüyorum ama ya olursa da diyorum
Bizimki 3 aydır geçmedi şişlik niye böyle oluyor ki anlamadım3.dozda şişlik oldu, epey uzun sürdü geçmesi belki 2-3 haftayı bulmuştur.
Bende kıyamıyorum çorabı yırtılmış onu bile atmaya kıyamadım saklıyorumOff kıyamıyorum ya bir çoğu zagen kötü olmuş ya tüylenmiş ya lekelenmiş neden tutuyorum anlamıyorum
Dolap hesabından satışa mı koysam acaba diye düşündüm biaraÇevremde biriside yok verecek belki öyle olsa en azından bir kısmını verirdimçok kötü olanları ayırdım da baya da var vakumlayıp kaldırıcam bende hiç istemiyorum ama dünya hali biraz daha tutayım.
Yanlışlıkla olursa yaBenim kötü olan 2-3 parça vardı onları attım, diğerleri tertemizdi içim gitti verirken ama yok kesin kararlıyım kendi özgür hür irademizle böyle bir karar almayacağız eşimle
Ya nasıl korunuyorsunuz pekiAa zaten bende öyle ya eşim hele hiç istemiyor konusu açılınca bile sinirleniyor. Sanki her şeyi o yapıyor ya. Hani yanlışlıkla olursa diye zaten başka türlü bu yaşadıklarımdan sonra isteyemem
Gerçekten şu aralar hepsi uykuya direnir olmuş, benimde yükseldiğim oluyor ne yapalım sabır tükeniyor bazen işteİlk defa kendimi tutamayıp bağırdım yeter artık uyucaksan uyu uymıcaksan uyuma yeter diye iki saat uyutma girişimi sonunda sabrım tükendi.uykusu var uyumamak için direniyor biberonu falan fırlattım attım yere yeter diye gittim yarım saat işime baktım etrafımda gezdi ağladım ağladım kendi kendime.Sinirlerim altüst.cok üzgünüm.bagırmak istemezdim.korktu.Bebekliğinden beri sanırım en zorlandığım dönemindeyim.Günler çok zor geçiyor gece uykusuna da gündüz uykusuna da direniyor.dısarı çıkarsam asla yerinde durmuyor çok hareketli kızım parkta o kadar insan var hepsi oturuyor sadece biz iki kişi peşinden ancak yetişiyoruz dönene kadar.bir oraya bir buraya koşuyor sürekli.Büyük konuşmayayım ben de ikinci çocuk düşünmüyorum
Evet etrafımdakiler izin verme odadan çıkmasına diyor çocuk ağlıyor kaçıyor kapıyı kapatsam krize giriyor asla susmuyor yani nasıl olurda zorla uyutayımUykuyla ilgili yazılanlar uygulamada ne kadar zor okuyunca gayet kolay.Kitapta 8 e kadar uyuması gerektiğinden bahsediyor.gündüz uykusunun en geç 3 te son bulmasından bahsediyor.Uykuya direndiğinde kararlı olup yeniden yatağa yatırın diyor ki benim kızım yataktan ağlayarak inip kaçıyor.Uygulamak çok zor bu aralar basit gibi görünen şeyler çok zor
Döküntü felan mı acaba ? Kuruluk olabilir miOğlumun elimdeki baş parmakları soyuluyor acaba neden olur bu baya sanki yanarız deri değişir ya öyle kabuklar kalkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?