2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar mamayla devam edip bebeği mamayı bırakan var mı ? Bu ara mama istemiyo uyurken mamayı sinirlenip atıyo haliyle uykuya mamayla daldığı için uykuya da geçemiyor
Bizde 8. Aydan itibaren mama iciyoruz sutum az oldugundan dolayi.Şuan 18. Aydayiz ve yaklasik iki aydır cok fazla geceleri yatmaya gecerken bile vermiyorum.Bazen guzel aksam yemegi yiyor bazen kasik mamasi veriyorum.Bazen biberon mamasi.Ama biberon mamasi durumumuz eskiye gore cok cok azaldi.Ben zorunlu kesmedim dediginiz gibi cok istekli olmadi.Karni doydugunu anliyorum zaten.Bir yandan da iyi oldu gece 3 kere uyanip mama icerdi.En azindan mama paramiz azaldi

Oğlumun elimdeki baş parmakları soyuluyor acaba neden olur bu baya sanki yanarız deri değişir ya öyle kabuklar kalkmış
Parmağı ağzına aliyormu alıyorsa ordan olabilir
Agzina almıyorsa internete bişey buldum
Bebek ve çocuklarda el ayak deri soyulmasının nedenleri genellikle birkaç ana kategoriye ayrılabilir: çevresel faktörler, enfeksiyonlar, alerjik reaksiyonlar ve dermatolojik hastalıklar diyor

Evet benimde hiç giydiremediğim ya da bir kere giydirdiklerim var kulladıklarımızda zaten baya hakkını verdim aslında ama hepsinin anısı var kıyamadım vakumladım kaldırdım eşim gördü onları niye kaldırıyorsun ki dedi küçüldü dedim ee niye hala evde o zaman diyor

Aslında alıyor ara sıra ondan da olabilir sadece iki baş parmağında var ama vitaminlerle ilgilide olanilir diye düşündüm

Off kıyamıyorum ya bir çoğu zagen kötü olmuş ya tüylenmiş ya lekelenmiş neden tutuyorum anlamıyorum
Ben de kıysmıyordUm . Bi gün gözümü karartıp attım . İşe yarar olanları da görümceme götürcem ayırdım o birine verecekti . Bikaç elbise bıraktım hatıra kalsın kızıma diye.

Menenjitle ilgili cevaplar için teşekkürler kızlar inşallah bir an önce geçer ağrıları sızıları olmaz

Kızlar sizin kıyafetlerde yemek lekeleri yok mu ya bizimkilerin yüzüne bakılacak yanı kalmıyor.Hep meyve lekesi yemek lekesi çıkmıyor da

Kızlar sizin kıyafetlerde yemek lekeleri yok mu ya bizimkilerin yüzüne bakılacak yanı kalmıyor.Hep meyve lekesi yemek lekesi çıkmıyor da
Leş gibi benimkinin kıyafetleri . Leke çıkarıcı ile kaynar suda bekletip çıkartıyordum önceden . Şimdi umursamıyorum . Hep lekeli lekeli giyiyor . Dışarıda giydirdiklerimin lekesiz olmasına dikkat ediyorum sadece

Kız kıyafetleride çok güzel ama yaa
Evet yaa bikaç güzel parçayı ayırdım ilerde gördüğünde mutlu olur diye . Erkekler büyüdüğünde kendi bebeklik kıyafetini de önemsemez bence . Kızlar öyle değil ama.
Ben mesela eski bebeklik kıyafetimden annem saklamış olsaydı mutlu olurdum. Kendi kızıma bile giydirirdim . Erkek kardeşimin umrunda olmazdı ama

Bende buna katılıyorum avaba erkeklerin ne umrunda oluyor neyse inşallah oğlumu biraz naif yetiştirebilirim

Ay iyi bari rahatladım bende tek benimki öyle sanıyorum bir de bazı lekeler çıkmıyor ya öyle desen gibi kalıyor üzerinde

Benimkide öyle bazıları desen halini aldı artık kaldı üzerinde zaten ne kadar daha giyecekki diyorum dert etmiyorum sizi bilmiyorum ama biz sadece zıbın giyiyoruz bir sürü kıyafet var aöa hepsi oldıpu gibi duruyor 10 12 tane falan zıbın var öyle sadeve onlar için makine açıyorum

Kızın zamanında bir yaş büyük kuzeni vardı görümcem bana verirdi, bir sene sonra onun ikinci kızı oldu bende ona verdim geri ortanca da temizlerim güzelleri ayırıp annemde saklamıştım. Sonra ihtiyacı olan biri çıktı hepsini verdim hatta gelinin oğlu da 3 ay büyüktü benimkinden o da getirmişti anneme, onunkileri de vermiştik. 3. Ye abisinden, hatıra diye sakladığım 2 3 parça bir şey vardı. Ama Allah çok büyük gerçekten. Buna da eşimin kuzeni oyuncaktan kıyafete, monttan ayakkabıya her şey verdi. Bayram seyran dışında bir şey almadım, birde doğum zamanı 3 5 parça bir şey almiştim.
Demem o ki bence hatıra saklayacaklarını ayır... Bebiş düşünmüyorsan ve yerinde yoksa ihtiyaç sahibine verebilirsin...
Hoş ihtiyaç sahibi olmaya gerek yok, çok şükür herkes çoçuğuna her şeyi de alabilir ama ne gerek var israfa, doğaya zarar vermeye... Giydirdiklerim hep yepyeniydi. hoş yeni olmasa ne yazar, günde belki 3 belki 5 sefer değişiyoruz. Resmen detarjan reklamına malzeme olacak kirlilikte oluyor dakikasına
Ve bunun yeni doğanlarını da benden sonra başka birine gönderdik... Sonraki küçülenleride de başkalarına gönderdim hep..

2 Yas sendromuna erken mi ggirdik naptik benim kizimda baya zorluyor surekli agliyor anne bu anne bu diye surekli birseyler isteyip hic birseyden memnun olmuyor. Bende bugun kızdım kızıma oturup ağladım halima anlam veremedi sandim ama aksam o da bebegine kızdı. Normalde cok severek oynar bebeğine parmak sallayıp bekle bekle dedi bende 24 saat emmek istedigi icin sinirlenip söylemiştim. Sonra da bebegi kucağına alıp emzirmeye calisti. Eşimle şok olarak izledik. Kendimi cok kötü hissettim..

Bu arada kizlar biz uyku eğitiminin 6. Günündeyiz uyku saatimizi 22 ye çektik sukur. Ama hala 21 de odaya girip 1 saat karanlikta vakit geçiriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…