Bizde 8. Aydan itibaren mama iciyoruz sutum az oldugundan dolayi.Şuan 18. Aydayiz ve yaklasik iki aydır cok fazla geceleri yatmaya gecerken bile vermiyorum.Bazen guzel aksam yemegi yiyor bazen kasik mamasi veriyorum.Bazen biberon mamasi.Ama biberon mamasi durumumuz eskiye gore cok cok azaldi.Ben zorunlu kesmedim dediginiz gibi cok istekli olmadi.Karni doydugunu anliyorum zaten.Bir yandan da iyi oldu gece 3 kere uyanip mama icerdi.En azindan mama paramiz azaldiKızlar mamayla devam edip bebeği mamayı bırakan var mı ? Bu ara mama istemiyo uyurken mamayı sinirlenip atıyo haliyle uykuya mamayla daldığı için uykuya da geçemiyor
Özellikle belirttim kız özgür hür irademizle böyle bir şey olmayacak diyeYanlışlıkla olursa ya
Parmağı ağzına aliyormu alıyorsa ordan olabilirOğlumun elimdeki baş parmakları soyuluyor acaba neden olur bu baya sanki yanarız deri değişir ya öyle kabuklar kalkmış
Evet benimde hiç giydiremediğim ya da bir kere giydirdiklerim var kulladıklarımızda zaten baya hakkını verdim aslında ama hepsinin anısı var kıyamadım vakumladım kaldırdım eşim gördü onları niye kaldırıyorsun ki dedi küçüldü dedim ee niye hala evde o zaman diyorBende hepsini kaldırdım kıyamıyorum, çocuk da düşünmüyorum ama olursa da eşyaları kıyafetleri verirsem pişman olurum diye duruyor öyle bazılarını giymedi bile yepyeni bir sürü kıyafet duruyor
Yapanlar var bayaDolap hesabından satışa mı koysam acaba diye düşündüm biara
İnternetten bakınca b3 ve d vitamini eksikliği gibi geldi bana ama doktor da gerekli görmedi kan almadı vitaminleri be durumda bilmiyoeum ama bence iyi değilDöküntü felan mı acaba ? Kuruluk olabilir mi
Aslında alıyor ara sıra ondan da olabilir sadece iki baş parmağında var ama vitaminlerle ilgilide olanilir diye düşündümParmağı ağzına aliyormu alıyorsa ordan olabilir
Agzina almıyorsa internete bişey buldum
Bebek ve çocuklarda el ayak deri soyulmasının nedenleri genellikle birkaç ana kategoriye ayrılabilir: çevresel faktörler, enfeksiyonlar, alerjik reaksiyonlar ve dermatolojik hastalıklar diyor
Ben de kıysmıyordUm . Bi gün gözümü karartıp attım . İşe yarar olanları da görümceme götürcem ayırdım o birine verecekti . Bikaç elbise bıraktım hatıra kalsın kızıma diye.Off kıyamıyorum ya bir çoğu zagen kötü olmuş ya tüylenmiş ya lekelenmiş neden tutuyorum anlamıyorum
Kız kıyafetleride çok güzel ama yaaBen de kıysmıyordUm . Bi gün gözümü karartıp attım . İşe yarar olanları da görümceme götürcem ayırdım o birine verecekti . Bikaç elbise bıraktım hatıra kalsın kızıma diye.
Leş gibi benimkinin kıyafetleri . Leke çıkarıcı ile kaynar suda bekletip çıkartıyordum önceden . Şimdi umursamıyorum . Hep lekeli lekeli giyiyor . Dışarıda giydirdiklerimin lekesiz olmasına dikkat ediyorum sadeceKızlar sizin kıyafetlerde yemek lekeleri yok mu ya bizimkilerin yüzüne bakılacak yanı kalmıyor.Hep meyve lekesi yemek lekesi çıkmıyor da
Evet yaaKız kıyafetleride çok güzel ama yaa
Bende buna katılıyorum avaba erkeklerin ne umrunda oluyorEvet yaabikaç güzel parçayı ayırdım ilerde gördüğünde mutlu olur diye . Erkekler büyüdüğünde kendi bebeklik kıyafetini de önemsemez bence . Kızlar öyle değil ama.
Ben mesela eski bebeklik kıyafetimden annem saklamış olsaydı mutlu olurdum. Kendi kızıma bile giydirirdim . Erkek kardeşimin umrunda olmazdı ama
Ay iyi bari rahatladım bende tek benimki öyle sanıyorum bir de bazı lekeler çıkmıyor ya öyle desen gibi kalıyor üzerindeLeş gibi benimkinin kıyafetleri . Leke çıkarıcı ile kaynar suda bekletip çıkartıyordum önceden . Şimdi umursamıyorum . Hep lekeli lekeli giyiyor . Dışarıda giydirdiklerimin lekesiz olmasına dikkat ediyorum sadece
Benimkide öyle bazıları desen halini aldı artık kaldı üzerinde zaten ne kadar daha giyecekki diyorum dert etmiyorumKızlar sizin kıyafetlerde yemek lekeleri yok mu ya bizimkilerin yüzüne bakılacak yanı kalmıyor.Hep meyve lekesi yemek lekesi çıkmıyor da
Kızın zamanında bir yaş büyük kuzeni vardı görümcem bana verirdi, bir sene sonra onun ikinci kızı oldu bende ona verdim geriKızlar ya bebeklerinizin eski kıyafetlerini ne yaptınız ev çok doldu her şeyi döktüm. Hiçbir eşyasını evden çıkarmadım daha kıyamıyorum. Tekrar çocukta düşünmüyorum ama ya olursa da diyorum
2 Yas sendromuna erken mi ggirdik naptik benim kizimda baya zorluyor surekli agliyor anne bu anne bu diye surekli birseyler isteyip hic birseyden memnun olmuyor. Bende bugun kızdım kızıma oturup ağladım halima anlam veremedi sandim ama aksam o da bebegine kızdı. Normalde cok severek oynar bebeğine parmak sallayıp bekle bekle dedi bende 24 saat emmek istedigi icin sinirlenip söylemiştim. Sonra da bebegi kucağına alıp emzirmeye calisti. Eşimle şok olarak izledik. Kendimi cok kötü hissettim..İlk defa kendimi tutamayıp bağırdım yeter artık uyucaksan uyu uymıcaksan uyuma yeter diye iki saat uyutma girişimi sonunda sabrım tükendi.uykusu var uyumamak için direniyor biberonu falan fırlattım attım yere yeter diye gittim yarım saat işime baktım etrafımda gezdi ağladım ağladım kendi kendime.Sinirlerim altüst.cok üzgünüm.bagırmak istemezdim.korktu.Bebekliğinden beri sanırım en zorlandığım dönemindeyim.Günler çok zor geçiyor gece uykusuna da gündüz uykusuna da direniyor.dısarı çıkarsam asla yerinde durmuyor çok hareketli kızım parkta o kadar insan var hepsi oturuyor sadece biz iki kişi peşinden ancak yetişiyoruz dönene kadar.bir oraya bir buraya koşuyor sürekli.Büyük konuşmayayım ben de ikinci çocuk düşünmüyorum
Olmadı geline verirsin o giydirir belki bilir kıymetiniBende buna katılıyorum avaba erkeklerin ne umrunda oluyorneyse inşallah oğlumu biraz naif yetiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?