2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Gece yine ateşi çıktı son 2 ayda 3 kere ateşlendi ya böyle bişey olanşlir mi 38 altına hiç düşmüyor hasta da değildi neden ateşi çıktı anlamadım. Akşam kaka yaparken zorlandı baya poposu acıdı sanırım ishal olmuş her ihtimale karşı ilaç verdim ateşi çıkar diye yine de çıktı.

Dediğim video bu . Tekrarlayan ateş durumu oluyormuş .
Çok geçmiş olsun. inşallah çabuk geçer canım .

Çok geçmiş olsun . İnstagramda görmüştüm pfapa sendromu diye bişey vardı . Tekrarlayan ateş durumu oluyordu . Videoyu atayım bulup .
Belirtilerine baktım da bizde çoğu yok ya ishal oldu dün ama oda uzun sürmedi 2 kere öyle haptı sanırım bende zaten her ihtimale karşın ateş düşürücü vermiştim daha ateşi çıkmamıştı slnda gece çıktı işte hastaneye geldim acile

Doktor idrar tahlili istedi 2 saat uğraştık yapmadı üzerine de nir güzel uyudu kaldık acilde

Gece yine ateşi çıktı son 2 ayda 3 kere ateşlendi ya böyle bişey olanşlir mi 38 altına hiç düşmüyor hasta da değildi neden ateşi çıktı anlamadım. Akşam kaka yaparken zorlandı baya poposu acıdı sanırım ishal olmuş her ihtimale karşı ilaç verdim ateşi çıkar diye yine de çıktı.
Geçmiş olsun canım 🙏🏻 düzeldi mi şimdi

Dediğim video bu . Tekrarlayan ateş durumu oluyormuş .
Çok geçmiş olsun. inşallah çabuk geçer canım .

M meraklibirkisi benim ortanca böyleydi 3 4 haftada bir 3 gün ateşlenirdi 😔 bilirdin neredeyse ne zaman ateşleneceğini 🥴ve boynundaki lenfleri şişerdi. Bizim 38 i geçmezdi... Doktora götürüp tanı almadık, tocam ilaca karşı olduğu için en fazla ateş dürücü ve miili ilacımız bin bir çeşit pekmezlerle geçirirdik. Bizde 2 sene sürmüştü... Dün yazacaktım ama bende kendiminkinden emin olamadığım için yazmadım.

M meraklibirkisi benim ortanca böyleydi 3 4 haftada bir 3 gün ateşlenirdi 😔 bilirdin neredeyse ne zaman ateşleneceğini 🥴ve boynundaki lenfleri şişerdi. Bizim 38 i geçmezdi... Doktora götürüp tanı almadık, tocam ilaca karşı olduğu için en fazla ateş dürücü ve miili ilacımız bin bir çeşit pekmezlerle geçirirdik. Bizde 2 sene sürmüştü... Dün yazacaktım ama bende kendiminkinden emin olamadığım için yazmadım.
Bizde hiç ateş olmadı ta ki 3 ay öncesine kadar son 3 aydır hep ateşi çıkıyor öyle 38 falan da değil 39 40ı bile görüyoruz çok korkunç yine kulak enfeksiyonu olmuş 3 ayda 3 kere bu tanıyı aldık şaka gibi

Back
X