2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kreş sureci nasil ilerledi ben de vermeyi dusunuyorum ise baslarsam tekrar ama arabam yok isim nerde olur bilmiyorum.
Tahminimden kolay ve hızlı oldu. 13 aylıkken başladı. Oryantasyon yaptık 2 hafta. Sonrasında direkt bıraktık kreşe.
Tatildeydik 4 hafta Türkiye'deydik.
Dün ilk defa gitti tatilden sonra ve hiç ağlamadı
Türkiye'deki arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla genelde bezliyse almıyormuş kreşler maalesef. Umarım gönlünüze göre bi yer bulursunuz. Başka sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.

Kızlar ben serum almaya geldim ama doktor 3 4 saat emzirmemen lazım dedi, mecbur serumu alacağım, ama oğlum şuan hasta diye sürekli meme istiyor ne yapacağım bilmiyorum

Benimki de aylardır ayni kiloda 9.300 boyu uzuyor (83cm) ama kilo da artis yok zaten doğarken de böyleydi 2 yaşa kadar da dogum kilosu dusuk oldugu icin cok almasını bekleme normal dedi doktorumuz. Benim kizim yiyor da iştahsızlık degil ama cok hareketli yemegi bile masanın etrafında koşarak yiyor. Genetikte etkili bende hep zayiftim.

Kızlar ben serum almaya geldim ama doktor 3 4 saat emzirmemen lazım dedi, mecbur serumu alacağım, ama oğlum şuan hasta diye sürekli meme istiyor ne yapacağım bilmiyorum
Cok zor olmaz mi kendini de düşünmen lazim tabi ama hastayken tolare edebilir mi 4 saat. Keşke uyku saatine denk getirebilseydin.

Aslında persentil tablosunda hep aynı gidiyorsa sorun yok diyor bizim sağlık ocağındaki ebe

Aynı benimkide öyle ayak üstü bişey verirsem koşarak yiyor çoğunzaman boğazında kalır öksürür hatta ama normal yemeklerini masa hariç yedirmem çünkü aşırı hareketli öyle yemek yedirmek imkansız hana otururken bile hwr yer yemek peçete oluyor. Benim oğlum 3700 doğdu baya iyitdi bence kilosu ama yavaş yavaş kilo alımı azaldı şimdşde durdu bizimde bir ara 10.800 olduk almaya başladık sonra hasta olunca yine verdi tam 10 buçuk şuan sık sık bişeyler teklif ediyorum ne yerse kardır diyorum. Boyuda 84 cm bizim doktor boyu uzun kilosu az ama zayıf değil dedi takip edelim dedi sadece.

Bizimkiler 1 buöuk yaşında oldu hala bu kadar sorun olıyor mu acaba ya sezeryandan sonra bile o kadar ilaca rağmen emziriyoruz mesela, tekrar mı sorsan 18 aylık diye belirtsen belki daha küçük sanmıştır

Benimki artik mama sandalyesinde ayağa kalkıyor oyle yemek istiyor yada masay oturup yemekleri birbirine katmaya calisiyor bu aşamaya geçince yere birakiyorum. Dis cok yordu bizi sanirim kilo alımı o yüzden de yavaşladı baya erken çıkardı dislerini

Uzun sürdüyse çıkarırken ağrı yapmıştır tabi zor olur

Kızlar oğlum banyoya girdi ve saniyesinde kapıyı kapatıp kitledi kalbim duracaktı ötle korktum ki banyoda 1 tane dolahım var tüm detaçerjanlar çamaşır suları falan orada. Kapıda dışarıdan açılmıyor içeriden açılıyor sadece kaşığın sapıyla çevirdim aötım ama ötle kortum ki çöktüm olduğum yere ağladım. Daha önce 2 kwre beni balkona kitledi zor çıkmıştım. Öyle tehlikeli şeyler yapıtor ki artık gücüm yetmiyor peşimde koşmaya hayır demeye bugün bağırmaktan sesim kısıldı sürekli evin bir ucundan diğer ucuna koşuyor kafası sürekli arkasına dönük konuşuyor ya düşüyor ya kafasını çarpıyor aşırı stres veriyor bana artık bu hareketleri bir saniye oturamıyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…