2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bunu bende yaşadım, kaç dakika sonra açabildin?
Benim bebeğimde kaynanam gilde sürgülü kapı vardı onu çekip kitledi biz balkondaydık o içerde kaldı, 15 dakika boyu kafayı yiyecektim hepimiz dışarda kaldık, kendi tek içerde geçen ay oldu, sonra camı kırdık bu seferde camın dökülen parçalarına doğru koştu Allah'tan bişey olmadı ama 15 dakika da mahalleyi inlettim ağladım komşular geldi

Silik halinin fotosunu çektin mi? Benim bebeğimde de silik öğrendim ben baya silikti gece yapmıştım ışığa tutup baktım silik eşime gösterdim yok ya dedik, sonra gece kan verdim beta 30lardaydı öğrendim

doktor bana da bebeğim 8 9 aylıkken emzirme ya da sağ demişti ben sağıo vermiştim eğer sağma imkanın varsa emzirmeden önce sağ sütünü sonra memeyi ver canım çok geçmiş olsun
Sağol canım ama o kadar ağladı ki hastaneden çıktım 5 dk sonra emzirmek zorunda kaldım

Ya benimki de 2 gündür hasta ve sanırım dişlerde ağrı yapıyor bana vurmayı öğrendi resmen beni dövüyor şok oldum, nerden öğreniyorsa hem vuruyor hem herşeyi bana fırlatıyor oyuncakları ile vuruyor sinirini resmen benden çıkarıyor

1 yaşında 3 kati oldu mu kilosu tabi doktor daha iyisini bilir nerde okudum o yazıyı bilmiyorum galiba happy mom uygulamasindaydi.

1 yaşında 3 kati oldu mu kilosu tabi doktor daha iyisini bilir nerde okudum o yazıyı bilmiyorum galiba happy mom uygulamasindaydi.
Bende görmüştüm bi yerde bunu doğru mu artık bilmiyorum hatta Osman gönülal da sanırım böyle söylemişti, bebeğim 2500 doğdu 2 gün sonra ödem gidince 2200e düştü, şuan 8200 daha 18 aylık yani 3.5 katı olmuş evet az 4. Aydan sonra çok yavaşladı kilo alımı hele son bir kaç aydır bir alıp bir veriyor

Evet zaten şimdiki zamanlarda kilo aldırmak gerçekten zor yemiyorlar hareketliler boyu kaç peki

Evet zaten şimdiki zamanlarda kilo aldırmak gerçekten zor yemiyorlar hareketliler boyu kaç peki
Ya 3 ay önce doktor boyunu ölçtü 77 cm çıktı, salı günü hemşire ölçtü 84 dedi doktorun yanına girdik doktor tekrar ölçtü 76 dedi, 3 ay önce 77 demiştiniz, hemşire de şimdi 84 dedi dedim, yanlış olmuş bu doğru dedi 76 cm dedi anlamadım valla

Karışmış baya evet persentilde alttaymış zamanla duzelir inşallah vitaminlerle falan

Hayatta en son istedigim yeni bir bebek allah isteyene versin. Yedigim ayazi asla unutmam ya

Çektim ama kan 0.1 çıkınca zaten direk negatif oluyor garip olan iki defa testte silik olmasi testleri bir 8 saat arayla yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…