- 4 Ağustos 2022
- 7.022
- 3.089
- 123
Gece hiç uyumadık herşeye ağlıyor çok huzursuz ateşi de hala var doktora geldik şimdiBizde diş 38i geömedi hiç 38 bence bebekler için yüksek bir ateş ya eşim bunu hiç kabul etmiyor ama bana göre 37.5 i geçerse bir şeyler ters gidiyor gibi geliyor ilaç veriyorum son zamanlarda 40 derecesi gördüğüm için korkuyorum artık. Bu bizim durumumuz ama sende kendine göre bir yol çizeceksin ateş durumu genelde nasıl olur sen bilirsin bazı çocuklar her şeye ateşlenir sma yükselmez ilaç bile vermeden geçer mesela. Benim oğlumun alnı hep sıcaktır o beni yanıltıyor ben koltuk altından ölçiyoruö birde o dijital saniyede ölçen değilde diğer eski tip dijital var bende adı neydi onun bilmiyorum koltuk altına koyup bekliyorum sonra 1 dk içinde ölçüp çalıyor o daha güvenilir geliyor bana.
Bize bi ara dönüşümlü verebilirsin demiştiBunarada dolveni doktoe bize böbrek taşı düşünürken ağrısı ateşi olursa ver diye yazmıştı doktorlar çok fazla önermiyor ağır oluyormuş çocuklar için çok yüksek atel olmadığı sürece vermiyorum ben istersen doktora bir sorarsın dolven kullanımını
Çok geçmiş olsun ama nasil kapmış ki ? Belirtisi var miydi ?Kızlar oğlum kovid olmuş
Ay inanmıyorum çok geçmiş olsunKızlar oğlum kovid olmuş
Evet evet dönüşümlü oluyor ama dolven calpole göre daha ağır o sebeple dedimBize bi ara dönüşümlü verebilirsin demişti
Çok geçmiş olsun ya sizde bişey var mı ki? Geöen ay bizede influenza dediler oğlum için teste yaptılar negatif çıktı ama negatif olsada biz yinede ilaç veriyoruz dedi influezna ilacı verdi boşu boşuna kullandık değilmiş. Size ilaç verdi mi ayrıca şuan durumu nasıl. Covit baya iştahsızlık yapmıştı bende ağzının tadı yok demekki çocuğun ya ondan her şeyi reddediyorKızlar oğlum kovid olmuş
Ateş vardı, burnu akmaya başladı bide sürekli ağlıyordu boğazı da tahriş olmuş.Çok geçmiş olsun ama nasil kapmış ki ? Belirtisi var miydi ?
Bende yok ama oğlumun belirtileri de daha yeni başladı büyük ihtimal bana da bulaşır, daha hastanedeyiz günübirlik yatış verdi serum taktılar doktorun tekrar gelmesini bekliyoruz, yatış verebilir dediler umarım vermez burda oyalamak çok zorÇok geçmiş olsun ya sizde bişey var mı ki? Geöen ay bizede influenza dediler oğlum için teste yaptılar negatif çıktı ama negatif olsada biz yinede ilaç veriyoruz dedi influezna ilacı verdi boşu boşuna kullandık değilmiş. Size ilaç verdi mi ayrıca şuan durumu nasıl. Covit baya iştahsızlık yapmıştı bende ağzının tadı yok demekki çocuğun ya ondan her şeyi reddediyor
Insaallah yatisa gerek kalmaz çabucak toparlatBende yok ama oğlumun belirtileri de daha yeni başladı büyük ihtimal bana da bulaşır, daha hastanedeyiz günübirlik yatış verdi serum taktılar doktorun tekrar gelmesini bekliyoruz, yatış verebilir dediler umarım vermez burda oyalamak çok zor
Evet çok zor serum olayı çok zor özellikle kolunu devamlı tutmak gerekiyor Allah kolaylık versinBende yok ama oğlumun belirtileri de daha yeni başladı büyük ihtimal bana da bulaşır, daha hastanedeyiz günübirlik yatış verdi serum taktılar doktorun tekrar gelmesini bekliyoruz, yatış verebilir dediler umarım vermez burda oyalamak çok zor
Bende yok ama oğlumun belirtileri de daha yeni başladı büyük ihtimal bana da bulaşır, daha hastanedeyiz günübirlik yatış verdi serum taktılar doktorun tekrar gelmesini bekliyoruz, yatış verebilir dediler umarım vermez burda oyalamak çok z
Çok geçmiş olsunKızlar oğlum kovid olmuş
Evde zor duruyorlar oralarda ne yapsın yavrular bir an önce toparlanır inşallah Allah kimseyi düşürmesin hastanelereBende yok ama oğlumun belirtileri de daha yeni başladı büyük ihtimal bana da bulaşır, daha hastanedeyiz günübirlik yatış verdi serum taktılar doktorun tekrar gelmesini bekliyoruz, yatış verebilir dediler umarım vermez burda oyalamak çok zor
Buzdolabına kolonya bekletip sonra peçete veya pamuk a dokup koluma kompres yapabilirsin baya rahatlatırKizlar 18 ay asisi olduk kolu cok fena sisti ve morardi kuzumun. 14.700 olmusuz. Doktor kizdi cok mu yediriyorsun diye. Makarna yemez, paketli gida yemez. Yogurdu bile hala kendim mayaliyorum. Hic ekmek yemez. Gereksiz mi aliyor acaba
Maşallah sırrı neyse bize de ver 10 kiloda kaldıkKizlar 18 ay asisi olduk kolu cok fena sisti ve morardi kuzumun. 14.700 olmusuz. Doktor kizdi cok mu yediriyorsun diye. Makarna yemez, paketli gida yemez. Yogurdu bile hala kendim mayaliyorum. Hic ekmek yemez. Gereksiz mi aliyor acaba
Valla anlatayimMaşallah sırrı neyse bize de ver 10 kiloda kaldık
Valla anlatayimMaşallah sırrı neyse bize de ver 10 kiloda kaldık
Kizlar beni yanlis anlamayin sakin ama bebeklerinizi avm lerden ve kalabalik yerlerden uzak tutun. Parka tabii gitsinler mikrop tabi alacaklar ama avm ler ve oyun alanlari asiri tehlikeli. Ben hic goturmem daha 1 kere bile burnu akmadi oğlumunÇok geçmiş olsun ya sizde bişey var mı ki? Geöen ay bizede influenza dediler oğlum için teste yaptılar negatif çıktı ama negatif olsada biz yinede ilaç veriyoruz dedi influezna ilacı verdi boşu boşuna kullandık değilmiş. Size ilaç verdi mi ayrıca şuan durumu nasıl. Covit baya iştahsızlık yapmıştı bende ağzının tadı yok demekki çocuğun ya ondan her şeyi reddediyor
Kreş sureci nasil ilerledi ben de vermeyi dusunuyorum ise baslarsam tekrar ama arabam yok isim nerde olur bilmiyorum.Ben 2.el kıyafet alıyorum. Özellikle kreşe giderken onları giydiriyorum leke çıkmıyor çünkü.
En iyi leke çıkarıcı bulaşık deterjanı+karbonat oldu benim için.
Genel olarak da 18.ay sendromu çok fena.
Bugün gözümün içine bakarak kakalı poposuna dokunup elini ağzına soktu ve güldü.
Sürekli tekrar ediyorum, sadece tabaktakileri yiyeceksin, sadece şişeden su içeceksin diye.
Her şeyi -bakın gerçekten her şeyi- anlıyorlar bence ama sınırları öğrenmek istiyorlar.
Sonumuz hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?