2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar oğlum banyoya girdi ve saniyesinde kapıyı kapatıp kitledi kalbim duracaktı ötle korktum ki banyoda 1 tane dolahım var tüm detaçerjanlar çamaşır suları falan orada. Kapıda dışarıdan açılmıyor içeriden açılıyor sadece kaşığın sapıyla çevirdim aötım ama ötle kortum ki çöktüm olduğum yere ağladım. Daha önce 2 kwre beni balkona kitledi zor çıkmıştım. Öyle tehlikeli şeyler yapıtor ki artık gücüm yetmiyor peşimde koşmaya hayır demeye bugün bağırmaktan sesim kısıldı sürekli evin bir ucundan diğer ucuna koşuyor kafası sürekli arkasına dönük konuşuyor ya düşüyor ya kafasını çarpıyor aşırı stres veriyor bana artık bu hareketleri bir saniye oturamıyorum korkudan
Bunu bende yaşadım, kaç dakika sonra açabildin?
Benim bebeğimde kaynanam gilde sürgülü kapı vardı onu çekip kitledi biz balkondaydık o içerde kaldı, 15 dakika boyu kafayı yiyecektim hepimiz dışarda kaldık, kendi tek içerde geçen ay oldu, sonra camı kırdık bu seferde camın dökülen parçalarına doğru koştu Allah'tan bişey olmadı ama 15 dakika da mahalleyi inlettim ağladım komşular geldi

Kizlar dün lekelenme tarzında kanamam oldu kizimda da boyle olmuştu yerleşme kanaması suphelenip test yaptim silik çıktı. Sabah tekrar yaptim daha belirgin silik çıktı. Hic 2. bebek fikrimiz olmadığı icin baya şok olduk kan verdim negatif çıktı. Simdi de çok halsiz hissediyorum agri bacaklarıma vuruyor uyuşuyor.
Silik halinin fotosunu çektin mi? Benim bebeğimde de silik öğrendim ben baya silikti gece yapmıştım ışığa tutup baktım silik eşime gösterdim yok ya dedik, sonra gece kan verdim beta 30lardaydı öğrendim

doktor bana da bebeğim 8 9 aylıkken emzirme ya da sağ demişti ben sağıo vermiştim eğer sağma imkanın varsa emzirmeden önce sağ sütünü sonra memeyi ver canım çok geçmiş olsun
Sağol canım ama o kadar ağladı ki hastaneden çıktım 5 dk sonra emzirmek zorunda kaldım

Kızlar benim bebeğim de ergenliğe girdi sanki çok değişik havalarda dediğiniz gibi yemekleri birbirine katıyor su döküyor istediği olmayınca bağırarak ağlıyor makineden yeni çıkmış tişörtünü islak islak giymek istiyor bir ara uyku problemleri vardı çok şükür şu an düzensiz düzene girdi her şey dikkatini daha çok çekiyor daha bir akıllandı ama daha yaramaz oldu çok çabuk öğreniyor taklidi çok çabuk kapıyor sürekli ısrar inat ağlama modu açık
Ya benimki de 2 gündür hasta ve sanırım dişlerde ağrı yapıyor bana vurmayı öğrendi resmen beni dövüyor şok oldum, nerden öğreniyorsa hem vuruyor hem herşeyi bana fırlatıyor oyuncakları ile vuruyor sinirini resmen benden çıkarıyor

Bu şekilde düşünürsek benim bebeğim de normal oluyor çünkü küçük doğdu zaten, 4 aya kadar güzel aldı sonra kilo alımı yavaşladı birkaç aydırda bir alıyor bir veriyor doktor da sorun yaptı artık persentil altında kalıyor dedi, ama bu şekil de 1 yaşında 3 katı olacak diye düşünürsek normal görünüyor
1 yaşında 3 kati oldu mu kilosu tabi doktor daha iyisini bilir nerde okudum o yazıyı bilmiyorum galiba happy mom uygulamasindaydi.

1 yaşında 3 kati oldu mu kilosu tabi doktor daha iyisini bilir nerde okudum o yazıyı bilmiyorum galiba happy mom uygulamasindaydi.
Bende görmüştüm bi yerde bunu doğru mu artık bilmiyorum hatta Osman gönülal da sanırım böyle söylemişti, bebeğim 2500 doğdu 2 gün sonra ödem gidince 2200e düştü, şuan 8200 daha 18 aylık yani 3.5 katı olmuş evet az 4. Aydan sonra çok yavaşladı kilo alımı hele son bir kaç aydır bir alıp bir veriyor

Bende görmüştüm bi yerde bunu doğru mu artık bilmiyorum hatta Osman gönülal da sanırım böyle söylemişti, bebeğim 2500 doğdu 2 gün sonra ödem gidince 2200e düştü, şuan 8200 daha 18 aylık yani 3.5 katı olmuş evet az 4. Aydan sonra çok yavaşladı kilo alımı hele son bir kaç aydır bir alıp bir veriyor
Evet zaten şimdiki zamanlarda kilo aldırmak gerçekten zor yemiyorlar hareketliler boyu kaç peki

Evet zaten şimdiki zamanlarda kilo aldırmak gerçekten zor yemiyorlar hareketliler boyu kaç peki
Ya 3 ay önce doktor boyunu ölçtü 77 cm çıktı, salı günü hemşire ölçtü 84 dedi doktorun yanına girdik doktor tekrar ölçtü 76 dedi, 3 ay önce 77 demiştiniz, hemşire de şimdi 84 dedi dedim, yanlış olmuş bu doğru dedi 76 cm dedi anlamadım valla

Ya 3 ay önce doktor boyunu ölçtü 77 cm çıktı, salı günü hemşire ölçtü 84 dedi doktorun yanına girdik doktor tekrar ölçtü 76 dedi, 3 ay önce 77 demiştiniz, hemşire de şimdi 84 dedi dedim, yanlış olmuş bu doğru dedi 76 cm dedi anlamadım valla
Karışmış baya 😂 evet persentilde alttaymış zamanla duzelir inşallah vitaminlerle falan

Bende hiç yerleşme kanaması olmamıştı. Adet gecikmesi oldu mu ki. Benim hiç gecikme olmadan idrar testi yaptım evde aşırı silik çıktı sonra kan verdim kanda da çıkmıştı ama çok yenildi 3 haftalıktı daha
Hayatta en son istedigim yeni bir bebek allah isteyene versin. Yedigim ayazi asla unutmam ya

Silik halinin fotosunu çektin mi? Benim bebeğimde de silik öğrendim ben baya silikti gece yapmıştım ışığa tutup baktım silik eşime gösterdim yok ya dedik, sonra gece kan verdim beta 30lardaydı öğrendim
Çektim ama kan 0.1 çıkınca zaten direk negatif oluyor garip olan iki defa testte silik olmasi testleri bir 8 saat arayla yaptim

M meraklibirkisi çok geçmiş olsun canım bebeler iyice ele avuca sığmaz oldular, benimki iki gün önce balkondan babasına bakıyordu ayakta, bende içeri geçtim süpürge açtım 2 3 dk içinde sen elini çekmeceye sıkıştır sesine eşim yukarı geldi de zile bastı süpürgeyi susturunca duydum nasıl koştuğumu bilemedim, üzüntüden dudağım uçukladı. Dün sabah abiyi camiye uğurlarken tam kapıdan geri döndük abiyle, gözlüğünü unutmuş onu almaya, bu sıpayı merdiven başında yakaladı. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Arkayı dönmeye gelmiyor ve Feryasu Feryasu nun dediği gibi artık bilinçli yapıyorlar resmen

Bende kızıma hamileliğimi öğrenmeden önce adete yakın zamanda avuç içi kadar kanamam olmuştu öyle kahve falanda değildi baya kırmızıydı ve hımm bebek yok adet oluyorum sanmıştım. Bir kaç gün sökülmesi bakledim. Olmayınca test yapmıştım çıkmamıştı. Bir kaç gün sonra da erken gebelik yapmıştım çıkmıştı.

Bende kızıma hamileliğimi öğrenmeden önce adete yakın zamanda avuç içi kadar kanamam olmuştu öyle kahve falanda değildi baya kırmızıydı ve hımm bebek yok adet oluyorum sanmıştım. Bir kaç gün sökülmesi bakledim. Olmayınca test yapmıştım çıkmamıştı. Bir kaç gün sonra da erken gebelik yapmıştım çıçıkmıştı.
Devam etti sukur adet oldum. Gebe olsaydım uzulmeyecektim gelen cana eziyet olmaz ama bu psikolojiye hic hazir değildim.

Kızlar bişey sorucam.Biz park yatakdan artik oglumun kendi karyolasina terfi etmek istiyoruz.Yalniz karyolayi alirken verdikleri yatak cok dandikdi.Duzgun bir yatak almak istiyorum.Son zamanlarda kendinize yada cocugunuza yatak alip memnun kaldiginiz bir model var mı?Bizim kullandigimiz yataşın bir modeli aynisini alsam dedim ama karyolamiz biraz yuksek oldugu icin ben yatagin yuksekligininde az oldugu bir model tercih etmek istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var😍

Back
X