2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Keske olsa yasitlari cevremizde yok ki

Keske olsa yasitlari cevremizde yok ki
Benimde çevremde hiç yaşıtı yok kuzenleri büyük zaten onlarla da her gün görüşemiyoruz o yüzden parka götürmeyi gayret ediyorum orda yaşıtı çok oluyor elimden gelse her gün çıkıcam ama çok yoruluyorum sadece parkta koşuyor ve parkın dışına yola atlıyor arabaları çok sevdiği için geçen arabaların önüne atıyor kendini ve max yarım saat durabiliyorum onda da inanılmaz terliyorum soluk soluğa kalıyorum sonraki gün halim kalmıyor

Ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama şu sıralar emzirmeyi bırakmayı düşünmeye başladım. Bazı zamanlar emmeyi aşırı abartıyor sanki dilşlerine zarar verecek gibi geliyor korkmaya başladım. Her gün dişlerini fırçalıyorum günde 1 kere kesin bazen günde 2 kere fırçalıyorum ama anne sütü çok zarar veriyormuş dişlere özellikle gece emmesi. Bizde gece emmesi bazen çok oluyor bazen 1 kere oluyo3 üzerine mutlaka su içiriyorum ama bilmiyorum kuruntu mu yapıyorum acaba içim rahat etmiyor kaç gündür

Bu grupta çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten bazen şaşırıyorum bebek bakmak bu kadar mı zor herkesin mi bebeği böyle, insanlar nasıl 2. Çocuğa cesaret ediyor, benim oğlum hasta diye çok çok huysuz benden hiç ayrılmıyor dün abartmıyorum 5 10 dk da bir meme istedi akşama kadar 50 kere emzirmişimdir canı acıyınca sıkılınca hep meme, aşırı memeye düşkün oldu cidden memelerim açık gezecem o derece şu bir kaç gündür sürekli meme veriyorum, bide bende hastayım annemler gelmişti yardıma onlara da bulaştı, annem yatak döşek yatıyor kafasını kaldıramıyor, kardeşim zaten yardım etmez hiç suyunu bile getirmez, eşimde çalışıyor ben şimdi kime bakayım bilmiyorum şimdi annemde destek olamıyor herşey bana kaldı

Tavuk veya kırmızı et de mi yemiyor? Benim oğlum sadece böyle sınırlı besleniyor sanıyordum, hele bizim kahvaltı daha zor yumurta yemiyor peynir yemiyor ben ne yedireyim kahvaltı da bilmiyorum gene akşam yemeğine 3 5 çeşit yediği bişey var onla kurtarıyoruz günü

Bende evde balık yapmıyorum sadece bir kere fırında somon yaptım, çünkü onun kokusunu çıkarmakta mutfaktan zor valla biz hazır pişirtip getiriyoruz o da ayda 1 veya 2 kere

Bu sıcakta da parka gitmek olmuyor ya çok zor valla

Benimki de bu aralar aşırı meme emiyor dişlere zarar verdiğini bilmiyordum bende tedirgin oldum şimdi

Bende evde balık yapmıyorum sadece bir kere fırında somon yaptım, çünkü onun kokusunu çıkarmakta mutfaktan zor valla biz hazır pişirtip getiriyoruz o da ayda 1 veya 2 kere
Bende 1 kwre somon yaptım hiç kokmadı ev ama donuk almıştım iyi değil diye duyunca kalamı da çöpe attım daha almadım

Bu sıcakta da parka gitmek olmuyor ya çok zor valla
Sabah hava serin ama sabahları ben evin işini bitirmeye çalışıyorum yemek temizlik vs zaten çocukla oldukça zor. Akşama da çıkabilirsem çıkıyorum 5 gibi babası da 6 buçukta geliyor onun dönüşüne denk getirmeye çalışıyorum beraber eve girelim diye tek zor olıyor

Benimki de bu aralar aşırı meme emiyor dişlere zarar verdiğini bilmiyordum bende tedirgin oldum şimdi
Ya sanki böyle ufaktan sarı gibi geldi bana ya sa kafama taktım psikolojik olarak mi öyle bilmiyorum eşime sorsam diyecek ki abartıyosun ona göre bu yaşta bebeğin dişi bile fırçalamak saçma görümceme göstericem oda benim kafamdan bakalım ne diyecek ben mi kuruyorum yoksa ufaktan sararmış mı

Kırmızı eti sadece köfte şeklinde yiyor balık ve tavuk ağzına sürmez . Kahvaltıda yumurta yiyo allahtan bir de kaşar peyniri. Bizim sıkıntımız şu tadına bile bakmadan reddediyor belki yese sevecek ama resmen kaşıkta ne var diye inceleyip kafasını çeviriyor ağzını kitliyor her şeyi denedim önüne koydum yemezse kaldırdım yemeği mecbur acıkır yer diye ama malesef bu konuda pes ettim artık mücadele etmiyorum.

Dün aksamda 9beri mama yemiyor şaştım kaldım. Sabahleyin yumurta bile yemedi iştahı yok gibi duruyor.internette gördüm yulaf ve pirinç unu hasladim,2parca bebek bisküvi ,yumurta,1tane ceviz,labne peynir, yumurta çeyrek avakado ve 1tatli kaşığı tahin blenderi geçip hepsini yedi
Önceden sade kefir içine meyve koyup içerdi şimdi içmiyor.1dilim meyve yedi başka yemedi öğleden beri böyle. mercimek çorbası yaptım şimdi inşallah içer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…