M Mamyy Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 316 303 18 41 Bugün 02:23 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #80.401 meraklibirkisi .!.: Oğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada Genişletmek için tıkla... arasin_annesi07 .!.: Maşallah çok hareketli. Oğlum daha koltuk üstüne cikamiyor Genişletmek için tıkla... Benim bebe yürümüyordu ama koltuk masa her şeyin tepesindeydişimdi ayaklandıyeni hobimiz kapı kulpları, lambaları açan prizler,
meraklibirkisi .!.: Oğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada Genişletmek için tıkla... arasin_annesi07 .!.: Maşallah çok hareketli. Oğlum daha koltuk üstüne cikamiyor Genişletmek için tıkla... Benim bebe yürümüyordu ama koltuk masa her şeyin tepesindeydişimdi ayaklandıyeni hobimiz kapı kulpları, lambaları açan prizler,
A Alliswell23 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2022 6.568 2.978 123 Bugün 03:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #80.402 arasin_annesi07 .!.: Sağolun canm Doğuştan kalça çıkığım var zor eğiliyorum temizlik olayında çabuk yoruluyorum canm. Çok şükür oğlumda yardım eder yerde alır bana verir Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canım çok akıllı bunlar ya maşallah nasılda düşünüyor
arasin_annesi07 .!.: Sağolun canm Doğuştan kalça çıkığım var zor eğiliyorum temizlik olayında çabuk yoruluyorum canm. Çok şükür oğlumda yardım eder yerde alır bana verir Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canım çok akıllı bunlar ya maşallah nasılda düşünüyor