Oğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada
Benim bebe yürümüyordu ama koltuk masa her şeyin tepesindeydiMaşallah çok hareketli. Oğlum daha koltuk üstüne cikamiyor
Allah kolaylık versin canımSağolun canm Doğuştan kalça çıkığım var zor eğiliyorum temizlik olayında çabuk yoruluyorum canm. Çok şükür oğlumda yardım eder yerde alır bana verir
Möllers önerdi onu kullanıyorum ben. Başka marka için bilemiyorum ölçüyü. Ama aynıdır hemen hemen hepsi balık yağı sonuçta.Hangi marka için böyle dedi farkeder mi hangi marka balık yağı olduğu
İyi şeylere odaklan bak bir gün onlarda yoktu ama zamanla düzene girdiler inşallah aplaması da gidecektir zamanla. Benimkide öyle gündüz hep ağlar ama birazda ben evde yanlız olmamıza bağlıyorum geçen hastaneye gittim görümceme bıraktım oğlumu orda kuzenleri var hiç ağlamadı çok mutlu durmuş yemekte yemiş hatta eve gelince de enerjisi yerindeydi normalde eve girer girmez ağlamaya başlar ağlamadı üzerimi değiştirirdim elimi yıkadım bunlar benim için çok zor şeylerdiAma gunduz surekli miz miz asla dibimden ayrilmiyor konusmuyor da ih ih ih burnumdan getiriyo. Her gun disari da cikiyoruz ama ne istiyo anlamiyorum mesela gundu, uyandi durduk yere bi aglama tutturdu tam 3 saat
Peki markasına göre değişir mi bu durum. Benim aldığım balık yağında 3 4 yaş için ywsıyordu ama bütün kutulara baktık bizim yaşa uygun yoktu ondan ölçeği düşürdüm bende18 aylık olana kadar 2 günde bir, bir çay kaşığı. 18 aylık olduktan sonra 2 günde bir, bir tatlı kaşığı dedi doktor.
Evet kapılara çok asılıyor anahtarları aldım üzerindenBenim bebe yürümüyordu ama koltuk masa her şeyin tepesindeydişimdi ayaklandı yeni hobimiz kapı kulpları, lambaları açan prizler,
Ya bunlarda belli bir dönem erken kalkma sorunu var neden anlamıyorum geçen haftaya kadar benimkide 5 6 gibi uyanıyordu 2 3 gündür 7 ye geldi heri çok şükğr ama bu seferde akşam zor uyutuyoruz 2 gündür. Sabaha karşı karartma perdeleri çekiyorum içerisi karanlık olunca biraz daha uyuyor ama tamamen karanlık sevmiyor benimki ondan sabaha karşı çekiyorumArtık çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum yine öyle bir gün! Uzun zamandır her gün 5 civarı kalkıp saat 7'ye kadar uyanık kalıyor, o saatte yatınca maksimum 1 saat sonra falan da zaten ben uyandırıyorum. Bugün tam 5:21'de kalktı ve uyumadı da gözleri uykusuzluktan kapanıyor ona rağmen uyumuyor. Bağırıp çağırdım artık dayanamadım, hala gözlerini ovalıyor ve bu saatte uyutsam kaçta kalkacak. Her gün aynı şeyi yaşıyorum yani akıl alır gibi değil kol bacak bel artık sağlıklı işleyen tek yerim kalmadı. Akıl sağlığı zaten kalmadı
Karartma perdesi de var yine de uyumuyor, uykusu olmasa ne halin varsa gör diyeceğim uyumak için hem çırpınıyor hem direniyor öyle gario bir hal, bir ayı geçmiştir. Bugün hiç uyumadı çok sinirliyim sinirimi üzerimden atamadım, bu saatte yemek yapıyorum şu an kafamı dağıtmak içinYa bunlarda belli bir dönem erken kalkma sorunu var neden anlamıyorum geçen haftaya kadar benimkide 5 6 gibi uyanıyordu 2 3 gündür 7 ye geldi heri çok şükğr ama bu seferde akşam zor uyutuyoruz 2 gündür. Sabaha karşı karartma perdeleri çekiyorum içerisi karanlık olunca biraz daha uyuyor ama tamamen karanlık sevmiyor benimki ondan sabaha karşı çekiyorum
Kızlar maşallah boyları kaç sizin bebelerin bizimki daha kapi kulpuna yetişemiyorEvet kapılara çok asılıyor anahtarları aldım üzerinden
Bizim nerdeyse 2 haftadır 5.30 6 da kalkıyor ne yaptıysam yok karartma perdesi geç yatırma acıkıyordur belki dedim mama içirdim yok şimdi uyudu mesela 1 saat uyusa yine iki uyku yapacak yine akşam geç yatacak ay şaştı bu ara duzenKarartma perdesi de var yine de uyumuyor, uykusu olmasa ne halin varsa gör diyeceğim uyumak için hem çırpınıyor hem direniyor öyle gario bir hal, bir ayı geçmiştir. Bugün hiç uyumadı çok sinirliyim sinirimi üzerimden atamadım, bu saatte yemek yapıyorum şu an kafamı dağıtmak için
Ben de aynı şekilde arada kalıyorum işte hep, ben uyutmadım hala ayakta 11'i geçene kadar tutabilirsem tek uyku ile kapatıcam işte günü. Ama resmen eziyet uykusuzluktan huysuzlaşıyor ne yapsak olmuyor yani. Allah yardımcımız olsun sabah bağırdım diye şimdi oturup ağladım. Yine gelmiş öpüyor, insanın vicdanını da mahvediyorlarBizim nerdeyse 2 haftadır 5.30 6 da kalkıyor ne yaptıysam yok karartma perdesi geç yatırma acıkıyordur belki dedim mama içirdim yok şimdi uyudu mesela 1 saat uyusa yine iki uyku yapacak yine akşam geç yatacak ay şaştı bu ara duzen
Sabah ne yaparsan kardır daha zaten bişey yapılmıyor. Diş mi çıkarıyor acaba 1 ay uzun bir süre gün içinde fazla mı uyuyr yoksa az mı uyuyor. Bebekler o kadar karmaşık ki onalra ayak uydurmak cidden çok zor az uyusa sorun çok uyusa sorunKarartma perdesi de var yine de uyumuyor, uykusu olmasa ne halin varsa gör diyeceğim uyumak için hem çırpınıyor hem direniyor öyle gario bir hal, bir ayı geçmiştir. Bugün hiç uyumadı çok sinirliyim sinirimi üzerimden atamadım, bu saatte yemek yapıyorum şu an kafamı dağıtmak için
Möllers kullanıyorum ben. Bizimkinin üzerinde de öyle yazıyor doktor zaten yaşına göre verdi miktarı. Büyüdükçe içtikleri miktarda artacak.Peki markasına göre değişir mi bu durum. Benim aldığım balık yağında 3 4 yaş için ywsıyordu ama bütün kutulara baktık bizim yaşa uygun yoktu ondan ölçeği düşürdüm bende
Parmaklarının ucuna öyle bir çıkıyor ki birde banyo kapısının önünde mermer var bir tık da onun sayesinde yetişiyor aslında diğer kapılara da yetişiyor ama banyo favorisi daha kolay açabildiği için gidip gelip açıyor. 84 cm şuan üzerine haylazlıkta ekleyelim lütfenKızlar maşallah boyları kaç sizin bebelerin bizimki daha kapi kulpuna yetişemiyor
İyi bari o zaman ya bende şuan çay kaşıkla devam edeyim balık bizde yemiyoruz aslında bende içsem iyi olur ama çok tiksiniyorumMöllers kullanıyorum ben. Bizimkinin üzerinde de öyle yazıyor doktor zaten yaşına göre verdi miktarı. Büyüdükçe içtikleri miktarda artacak.
Tutti fruttili olanın tadı baya güzel hatta dolapta görünce kızım ver ver diye ağlıyorİyi bari o zaman ya bende şuan çay kaşıkla devam edeyim balık bizde yemiyoruz aslında bende içsem iyi olur ama çok tiksiniyorum
Artık çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum yine öyle bir gün! Uzun zamandır her gün 5 civarı kalkıp saat 7'ye kadar uyanık kalıyor, o saatte yatınca maksimum 1 saat sonra falan da zaten ben uyandırıyorum. Bugün tam 5:21'de kalktı ve uyumadı da gözleri uykusuzluktan kapanıyor ona rağmen uyumuyor. Bağırıp çağırdım artık dayanamadım, hala gözlerini ovalıyor ve bu saatte uyutsam kaçta kalkacak. Her gün aynı şeyi yaşıyorum yani akıl alır gibi değil kol bacak bel artık sağlıklı işleyen tek yerim kalmadı. Akıl sağlığı zaten kalmadı
Bir kaç kere balık yedirdim sevdi aslında ama yaz gelince bıraktım donuk alacaktım onlarda güvenilir değil diye duydum bilemedim ya donuk somun mu almak iyi balık yağı mı iyi kararsız kaldım. Kışın balık yediririm ama henüz evde hiç balık yapmadım annem ya da kayınvalime yapınca bizi çağırın dedim eşimde bende kuş kadar yiyoruz sevmiyoruz haliyle eve balık girmiyor böyle olunca da vicdan azabı çekiyorum çocuğum için yemem lazım ki örnek alsınTutti fruttili olanın tadı baya güzel hatta dolapta görünce kızım ver ver diye ağlıyorbalık ben severim ama kızım ağzına bile sürmüyor keşke yese de hiç yağa falan gerek kalmasa. Hep aynı şeyleri yiyor malesef en zorlandığım şey yemek konusu benim hep aynı şeyle üzerinde dönüyorum. Makarna kek mercimek çorbası yoğurt ve mücver dışında yediği şey o kadar az ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?