2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
10 buçuk şuan 3 700 doğdu o yüzden kilosu düşük aslında ama görünürde yanaklı bir çocuk ondan gözüme çok batmıyodu
Yavaş kilo almış ama bence çok da az değil kilosu üzülme, bide yiyorsa sıkıntı yapma, benimki yemiyor ondan da çok üzülüyorum yiyip kilo almıyor olsa neyse diyecem çocuk 2 gündür hiç bişey almaz oldu ağzına sevdiği şeyleri bile yediremiyorum

Ebwt özellikle demiri söylicem çünkü demir olan her şeyi ağzına koyuyor görümcem söylemişti demiri düşük olabilir belki diye salıncağı falan baya ısırıyor
Birde Demir eksikliği olan bebek kağıt felan yermiş benimki onu çok yapıyordu sonra gidip baktırdım eksik çıktı işte ama Demir dışında ferritin değerine de baktır bazen Demir normal ama depo boşalmaya başlamış olabilir

Hastalık döneminde yemiyorlar zaten o arada da kilo veriyorlar maalesef ne seviyorsa onu ver iştahı azalmasın iyice ben öyle yapıyorum bazen kuru ekmek yiyor midesini boş kalmasından iyidir iyice halsiz oluyorlar sonra

Tamam canım onuda söylicem. Evet bizde ortada her şeyi kaldırdık kitap kağıt kutular dşn kargo geldi kutusunu kemirmişhemen hayretle kitaplarla oynayan çocuklara imreniyorum bizim için imkansız hala

Hastalık döneminde yemiyorlar zaten o arada da kilo veriyorlar maalesef ne seviyorsa onu ver iştahı azalmasın iyice ben öyle yapıyorum bazen kuru ekmek yiyor midesini boş kalmasından iyidir iyice halsiz oluyorlar sonra
Hiç bişey istemiyor cidden şaşırdım salatalık karpuz çok sever onları bile yemek istemedi

Tamam canım onuda söylicem. Evet bizde ortada her şeyi kaldırdık kitap kağıt kutular dşn kargo geldi kutusunu kemirmişhemen hayretle kitaplarla oynayan çocuklara imreniyorum bizim için imkansız hala
Benimki kalem ucu yiyor, boya kalem istiyor her seferinde belki oynar çizer diye veriyorum hemen ağzına alıyor uçlarını kırıp yiyor bu da Demir eksikliği belirtisiymiş, bende diyorum ne zaman çizim yapacağı hamur oynayacağı evreye geçecez hala yiyor hepsini

M meraklibirkisi benimki 3200 doğdu geçen ay 10 kgydu. Ne bana zayıf geliyor nede doktora . Boyunu ölçemedik ama heralde 83cm falan boyu . Bence kilosu iyi ya
Zaten zayıf bir çpcuk değil bencede ama insanlarımız obez çocuklara alışmış galiba sağlıksız kilo alacağına sağlığı yerinde zayıf olsun kafasındayım ya her şeyi geçtim aşırı hareketli normal çocuklardan daha hareketli her ortamda bunu diyorlar buna rağmen zayıf diyorlar sanki götü yer görüyor çocuğun.

Ben denemiyorum artık ya sadece sinirlendiğimle kalıyorum napayım bu çocukta böyle

Yediğini eritiyor işte öyle, yesin karnı aç kalmasın sağlıklı olsun yeter

Herkes çok tavsiye ediyor onları, bilmiyorum oynar mı ama çok da pahalı alayım dedim yine de belki hoşuna gider
Ya birisi bişey çıkarıyor herkes onu alıyor bilmiyorum bazen sırf herkeste olduğu için alasım gelmiyor ama oynayacağını bilsem şimdi alırım kesin atar kırar

Herkes çok tavsiye ediyor onları, bilmiyorum oynar mı ama çok da pahalı alayım dedim yine de belki hoşuna gider
Bende hep alsam mı diye düşünüyorum dediğin gibi pahalı olduğu için emin olamıyorum çünkü ne aldıysam 5 dk bile oynamadan köşeye atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…