- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Beenn üç yıldır kullanıyorum kuzum elim.ayagimKızlar kurutma makinesi kullanan var mi aranızda tavsiye eder misiniz hangi model kullanisli
Kış gelmeden almayı planlıyorum bende bütün eşyalarım Bosch . Biraz fiyat performans ürünü arıyorum kuzum malum para lazım olcakBeenn üç yıldır kullanıyorum kuzum elim.ayagim
Vestel benimki 8kg..
Çok çok mmenunum şuan çalışıyor hatta ikinci postası
Bence iyiymiş lokman hekimin fiyatıEvet 10 muayene tahliller taramalar ayrıntılı ultrason 1 diyetisyen 1 karidyoloji muayenesi ve doğum dahil. Lokman hekim doktorla uyuşamazsan başka doktora geçiş yapabilirsiniz dedi
Ay ben daha hiçbir şey almadım bir zıbın patik bileNormal reflü yatağı yeterli oluyor, deneyimli anne olarak söylüyorum ödeyeceğiniz her fazladan tutar sizin başka bir eksiğinizi giderir helede bu ekonomide, ben ilk hamılelıgımde okdr cok gereksiz şeyler almısımki fazladan fazladan sonradan verecek yer aradım hep basit reflü yataklarıni hem her yere tasıyabılıyorsunız hemde cok yer kaplamıyor
Benim Arçelik ve Vestel hepsinden de çok memnunumKış gelmeden almayı planlıyorum bende bütün eşyalarım Bosch . Biraz fiyat performans ürünü arıyorum kuzum malum para lazım olcak
Aklımda olsun oraya bakalımBenim Arçelik ve Vestel hepsinden de çok memnunum
Hatta arkadaşım Arçelik kurutma aldı iki kat paraya daha uzun kurutuyor benimkinden.beyaz eşya tamamen şans içi ya..
Dört yıl olacak bı sıkıntı yaşamadım
Ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum doktorum dogumlari sincan koru hastanesinde ve alife hospital da yapiyorHangi hastane bilgi verir misiniz
Doktorunuz kim memnun musunuz? Bende sanırım oradan alacağım
Ay başında zam gelecekmiş gelmeden karar vermem lazım şuan en uygun orasıBence iyiymiş lokman hekimin fiyatı
Valla bende bı şey almadım Allah'tan oğlumdan kalanlar var bide insanların gönderdiği temiz kıyafetler var onları giydircem pek bı şey almam zaten her şey ateş pahası mübarek bende bez almaya baslicam yavaş yavaş ıslak mendil aldım 7 paket falan özel de doğum yapmak da bana saçma geliyor o yüzden devlette doğum yapmayı planlıyorum çünkü özel sadece para istiyor ne kadar kısarsak o kadar kâr etmiş olucazAy ben daha hiçbir şey almadım bir zıbın patik bilebu ay bez almaya başlamayı düşünüyorum ama primalar 700-800 olmuş en azından aylık 1 tane kenara atıyım diyorum. İnsanların hastane çantasında bile bebeğe 6-7 takım anneye 3-4 takım gördüm şok geçirdim. İhtiyaç kadar almayı düşünüyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor şaşırdım kaldım
Park yatak sanırım kanzın vardı çok beğendim onu almayı düşünüyorumKanz mı kraft mı onunda vardı kraftın ürünlerinden ben çok memnun kaldım özellıkler hep aynı, her zmn pahalı olan iyi olmuyor o yuzden baktınız hersey aynı yerli üretime daha az ödeyin
Acaba böyle kısa kollu mu alsak uzun mu bizimkiler kış bebesi olacaklarYenidoğan döneminde bu zıbınlerı tavsiye ederim çok kullanışlı oluyor giydirmek çıkartmak daha kolay o minicik elleri kolları incinmiyor Eki Görüntüle 3279354
Uzun almanız iyi olur ben örnek olarak koydum. Ocak ayına gelme ihtimalide var biraz ağustos ayı topigine bakıyorum arada büyük çoğunluk temmuzda doğum yapmış ağustos ayına doğum yapacak hamile kalmamış neredeyse sağlıkla gelsinler inşallahAcaba böyle kısa kollu mu alsak uzun mu bizimkiler kış bebesi olacaklar
Ay evet ya sağlıkla gelsin kuzularımızUzun almanız iyi olur ben örnek olarak koydum. Ocak ayına gelme ihtimalide var biraz ağustos ayı topigine bakıyorum arada büyük çoğunluk temmuzda doğum yapmış ağustos ayına doğum yapacak hamile kalmamış neredeyse sağlıkla gelsinler inşallah
Etlik lokman hekim Elif Terzi şuan için memnunum bakalımHangi hastane bilgi verir misiniz
Doktorunuz kim memnun musunuz? Bende sanırım oradan alacağım
Kıyamam nasıl üzüldüm o bebeğe bir şeyi yoktur inşallah .Kızlar hastane çıkışı için puset alıcakmısınız bebeği taşımak için? Geçenlerde gölete gittik burada bir baba bebeğini pusetten düşürdü yüz üstü yere hemde ama nasıl katıla katıla ağlıyor içim gittihemen kaldırıp çıktılar gittiler dilerim hastaneye gitmişlerdir o yüzden kararsızım ben alıp almamakta zaten çabuk büyüceği için pusete gerek varmı bilmyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?