2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ay ben daha hiçbir şey almadım bir zıbın patik bile bu ay bez almaya başlamayı düşünüyorum ama primalar 700-800 olmuş en azından aylık 1 tane kenara atıyım diyorum. İnsanların hastane çantasında bile bebeğe 6-7 takım anneye 3-4 takım gördüm şok geçirdim. İhtiyaç kadar almayı düşünüyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor şaşırdım kaldım

Kış gelmeden almayı planlıyorum bende bütün eşyalarım Bosch . Biraz fiyat performans ürünü arıyorum kuzum malum para lazım olcak
Benim Arçelik ve Vestel hepsinden de çok memnunum
Hatta arkadaşım Arçelik kurutma aldı iki kat paraya daha uzun kurutuyor benimkinden.beyaz eşya tamamen şans içi ya..
Dört yıl olacak bı sıkıntı yaşamadım

Valla bende bı şey almadım Allah'tan oğlumdan kalanlar var bide insanların gönderdiği temiz kıyafetler var onları giydircem pek bı şey almam zaten her şey ateş pahası mübarek bende bez almaya baslicam yavaş yavaş ıslak mendil aldım 7 paket falan özel de doğum yapmak da bana saçma geliyor o yüzden devlette doğum yapmayı planlıyorum çünkü özel sadece para istiyor ne kadar kısarsak o kadar kâr etmiş olucaz

Acaba böyle kısa kollu mu alsak uzun mu bizimkiler kış bebesi olacaklar
Uzun almanız iyi olur ben örnek olarak koydum. Ocak ayına gelme ihtimalide var biraz ağustos ayı topigine bakıyorum arada büyük çoğunluk temmuzda doğum yapmış ağustos ayına doğum yapacak hamile kalmamış neredeyse sağlıkla gelsinler inşallah

Ben de sürekli sarı kusuyorum kusan arkadaşlar. Midem boş safra kusmuş oluyorum yani. Böyle bikaç saatte bir bişey yiyin acı baharat yemeyin diye tavsiyeleri de normal kusmalar için veriyolar sanırım. Zaten herhangi bişey yiyemiyorum. Sadece düz kraker en fazla. Ne acısı ne tatlısı gerçekten çok zor geçiyor kilo vermeye de devam ediyorum hayırlısı bakalım. Biri demişti 10% kiloya kadar sorun yokmuş inşallah öyledir. O sınıra yaklaşıyorum zaten hafta hafta

Ay evet ya sağlıkla gelsin kuzularımız

Kızlar hastane çıkışı için puset alıcakmısınız bebeği taşımak için? Geçenlerde gölete gittik burada bir baba bebeğini pusetten düşürdü yüz üstü yere hemde ama nasıl katıla katıla ağlıyor içim gittihemen kaldırıp çıktılar gittiler dilerim hastaneye gitmişlerdir o yüzden kararsızım ben alıp almamakta zaten çabuk büyüceği için pusete gerek varmı bilmyrum

Arkadaşlar herkese merhabalar iyi pazarlar ara ara okuyup yazabiliyorum
Öncelikle hepimizin sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
İkili taramalar fetal DNA testi yapan arkadaşlar insallh sonuçları ikinci kez gönderenlerin de ikincileri tertemiz çıkar insallah tüm gebeler hep dualarımda
Benimde koku hassasiyetim bu hafta çok azaldi
Bi sefer şikayetlerim rahatlamıştı tedirgin olup dr a gitmiştim gün günü tutmaz hiç kafana takma demişti gerçekten de bazen çok iyiyim bazen inanılmaz kötüyüm ama gebelik gerçekten inanılmaz zormuş bende bi başlasam 3-4 Allah nasip ederse yaparım diyordum şimdi galiba max 2 olur Allah nasip ederse diye düşünüyorum
Alışverişe henüz başlayamadim inanılmaz yorgun hissediyorum yesem bulantım halsizliğim var acıksam halsizliğim bulantım var dün annemle çarşıda iki adım da bir oturdum dinlendim ama folik asit dışında bi şey kullanmıyorum bu hafta vitamin takviyeleri başlanır sanırım biraz daha toparlarım insallah diye dua ediyorum

Kıyamam nasıl üzüldüm o bebeğe bir şeyi yoktur inşallah .

Bende kararsızım eşime dönüp sordum puset alacakmıyız diye özellikle almayacağım tek şey o dedi ve inanılmaz suratı değişti bebeği ayrı puseti ayrı taşıyoruz diye dert yandı.

Kızlar alışveriş için erken değil mi ya ben cinsiyeti öğrendikten sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah hâlâ bir korku oluyor bende olumsuz düşünmek istemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…