- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Bebek tam büyüsün 6-7 ay civarlarında alışverişinizi yaparsınız 8-9. Aylarda sizde ağırlasacagınız için zor oluyorDaha bebeğe hiçbir şey almadım aylar önce hatıra olsun diye bir tane zıbın almıştım yurtdışından
E bebeğe gidip alaşım var bir kaç bisey
Çocuğun odası hurra zaten kiler gibi çok iş var gözümde büyüyor
Sıfırı 10000e yakın ikinci eller 3000 falan eşime yoykoyu gösterdim bundan çocuk düşer diyorBen kahverengisini aşırı beğendim çok güzel duruyorsenin söylediğinin fiyatı ne kadar sıfırı felan
Ne alıyorsunuzSıfırı 10000e yakın ikinci eller 3000 falan eşime yoykoyu gösterdim bundan çocuk düşer diyorbence güvenilir duruyor bunu alabilirim
4mom yoyko gibi ana kucaklarıNe alıyorsunuz
Ben yeni eve taşınacağım için odasını alacağız daha doğrusu hediye olarak alınacak bize annemler ev taşımaya gelirken alalım dediler çünkü fiyatlar çok zamlanıyor hem de hazır ev taşınıyorken o da çıkmış olur aradanDaha bebeğe hiçbir şey almadım aylar önce hatıra olsun diye bir tane zıbın almıştım yurtdışından
E bebeğe gidip alaşım var bir kaç bisey
Çocuğun odası hurra zaten kiler gibi çok iş var gözümde büyüyor
Hoover marka kullanıyorum ben memnunum fiyatı da uygun diğerlerine göreKızlar kurutma makinesi kullanan var mi aranızda tavsiye eder misiniz hangi model kullanisli
Hoover markasını yorumlarda duymuştum ortalama kaç saatte kurutuyor çamaşırı gerçekten kolsylikli mi makinaHoover marka kullanıyorum ben memnunum fiyatı da uygun diğerlerine göre
Bosch serie 6 kullaniyorum asiri memnunumKızlar kurutma makinesi kullanan var mi aranızda tavsiye eder misiniz hangi model kullanisli
Hakkında hayırlısı olsun canım en doğru zamanda gelsin mücizen inşallahHmm bende
Bende bu ay çekildim günüm geçti rahim filmi çekildiğim ay yani Şuan geç regl oldum inşallah bu ay tutar ya umudum ağustos ayı
Ozaman elendi neden köpük gibi kusuyoruz anlamadım hatta afedersiniz hamile kaldığımdan beri çok balgam da oluşuyor anlmadım hamileliğin tadını çıkartamıyorum eziyet çekmekten valla ağlıyorum artık psikolojim yerle bir bulantı kusma olunca tansiyonumda düşüyor köpük çıkınca korktum ilk zamanlar ama doktorada sormadım hiçKöpük kusma olayı bende de var hiç bulantı ilacı kullanmadım o ihtimal elendi bence.. acaba mide boş diye mi bildiğin köpük çıkıyor
Benim ilk zamanlar daha düşüktü ayağa kalkmak istemezdim doktor yüksek tansiyondan korkarım düşükten korkmam dedi tek korkum bayılıp başını karnını vurman o yüzden hep bol su ve iki saatte bir yemek ye bişeyler atıştır mutlaka dedi şimdide hep 10/6 9/6 çıkarHalsizim enerjim düşük sersem gibiyim biseyler de yedim aslında ama böyle çıktı belki de ortak bi durumdur düsükmüs çoğumuzda
Kaç kg olan sendeki memnun musunuz gerçekten kolaylık miBosch serie 6 kullaniyorum asiri memnunum
3 saatte kurutuyor bence çok büyük rahatlık artık hiç çamaşır askılığı kullanmıyorumHoover markasını yorumlarda duymuştum ortalama kaç saatte kurutuyor çamaşırı gerçekten kolsylikli mi makina
Kanz mı kraft mı onunda vardı kraftın ürünlerinden ben çok memnun kaldım özellıkler hep aynı, her zmn pahalı olan iyi olmuyor o yuzden baktınız hersey aynı yerli üretime daha az ödeyin4mom yoyko gibi ana kucakları
Safra mı acaba bilemiyorum ki köpük oluyor bende de mideyle alakalıdır belki çok düşmedim üstüne bidaha gittiğimde sorayımOzaman elendi neden köpük gibi kusuyoruz anlamadım hatta afedersiniz hamile kaldığımdan beri çok balgam da oluşuyor anlmadım hamileliğin tadını çıkartamıyorum eziyet çekmekten valla ağlıyorum artık psikolojim yerle bir bulantı kusma olunca tansiyonumda düşüyor köpük çıkınca korktum ilk zamanlar ama doktorada sormadım hiç
Bebeğin kalbi dursa bile kürtaj olana kadar betanın yüksekliğinden dolayı hormonlar hala yükselişte her belirti devam edermiş bulantı kusma vs korkma ben araştırdım ama hiç görmedim bebeğin kalbi durunca bulantı kusma biter diye bişey okumadım kiminde belirti bile vermezmiş oyüzden endişelenme kötü düşünceleri at kafandan bende biri prilam almış bi akşam 2 tane 2-3 gün boyunca hiç kusmamış bebeğimin kalbimi durdu acaba diye okumuştum nette prilam kalpmi durdurur bende korkup içmeyebilirdim prilam ama içmesem daha çok kusuyorum o yüzden kötü şeyler okuyup kendini ona odaklamayın belkide hormonlarınız normale dönüyordur ve bulantı kusmalarınız sona eriyordur2 gündür mide bulantım bıçak gibi kesildi çok azaldı, o hastalık hali de git gide azalıyor, bebeğin kalbi durursa hiç belirti vermiyormuş, endişe ediyorum, çok mu kaygılıyım acaba? Canım sıkılıyor, doktora gideceğim hafta içi ama çalışıyorum işten sık sık izin almak problem oluyor, doktor da 1 ay sonraya randevu verdi normal seyir olarak, bilmiyorum ya inşallah iyidir boş yere korkuyorumdur
İnşallah bidahaki kontroke gidene kadar kusma derdi falan kalmazSafra mı acaba bilemiyorum ki köpük oluyor bende de mideyle alakalıdır belki çok düşmedim üstüne bidaha gittiğimde sorayım
Biz alırken yıkama/kurutma bir arada aldık çok memnunum yıkadıktan sonra kurutmaya geçiyor eğer istersem ama çok kullanmıyorum kurutma olayını bebek olunca daha çok kullanırım diye düşünyrumKızlar kurutma makinesi kullanan var mi aranızda tavsiye eder misiniz hangi model kullanisli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?