2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bende kurutma makinası almayı düşünüyorum şu yazı bir çıkaralım.Şimdilik eşim asıyor çamaşırları ben katlıyorum oturduğum yerden.Kurutma almamız şart oldu diyor

Seni çok iyi anlıyorum bende de çok var bulantı koku hassasiyeti herşey kokuyor marketlere giremiyorum kendi evimde camın dibinde oturuyorum odalar bile kokuyor. Banyo WC kokuyor öğürerek giriyorum. Mutfağa asla girmiyorum. Sabah burnumu tıkayıp muz alayım dolaptan dedim odaya geçene kadar bir kustum ki halı falan battı. Dün de aynısını yaşadım yetişemeden halıya kustum yine. En ufak bir koku midemi dışarı çıkarıyor. 9+5im bugün inşallah 12.haftada azalır bu şikayetlerimiz

Ah ben de sizi. Dün yatak odasında uyuyamadım oda kokuyor diye salona gittim bitki var düz salon bitkisi o kokuyo gibi geldi camı açıp oturdum kaç saat. Duş alıyorum havludaki deterjan kokusundan sabundan şampuandan tiksiniyorum. Deli gibi bişey oldum. İnşallah biter inşallah..

Bende 9+5 teyim gerçekten bulantım kusmam pik yaptı.İştahım açık aslında yemek istiyorum ama yediğimde çok kötü oluyorum birde ilaçtı vs kullanınca direniyorum kusmamak için

Erken biraz tabi ama indirime girince ya da en sona kalıp hepsi bütçeyi sarsmasin diye ufaktan başlamak iyi olur gibi düşünüyorum. Ben cinsiyette öğrenmeyecegim için herseyi unisex bakıyorum (arada gözüm kız kıyafetlerine kaysada ) özellikle bez stoklayan çok duyuyorum ben bez almayacağım bir tek çünkü bebekle ilgili bir durum bazen uymuyor pişik oluyor vs ona doğunca bakicaz artk

İkili taramada doktorumuz tahminde bulundu ama bir ay sonra netleşcek inşallah bizde netleştikten sonra alışverişe başlıcaz yavaş yavaş daha çok erken

Yani bazen bebeği kucağa almak gerekiyor ağladığında acıktığında ama bebeği kucakta taşımakta hastanede nasıl olur bilmiyorum zaten ilk hafta hep kontrollere gidip gelicez ee bizde kucakta taşıyamayız babada tam tutamaz çocuğu puset gerekli aslında letgodan falan mı baksam 2. El diye düşünyrum çünkü geçiş dönem için şart aslında

Benim kararsızlığımda oydu aslında geçiş döneminde ne yapacağım ama bebek arabası ile deneyeceğim biraz olmazsa alacağım . 2. Elde bazen çok temiz ürünler oluyor takip edin alma niyetiniz varsa çevremde bu 2 el işini iyi çözmüş arkadaşlarım var mağaza temizliğinde ürünler satın alıyorlar şaşıp kalıyorum ben pek beceremiyorum

İkiz doğum yapan bir arkdaşım var onlar aldımı hatırlamıyorum ama duruyorsa onlarınkini alırım artık birini

Kızlar iyi hatırlattıniz valla kurutma makinesi olayını benim balkonum cam balkon 6 mt2 yazın iyi oluyor da kışın zararlı biliyorum ama evde kuruyordum çamaşırları bende en uygunundan alayım diyorum kurutma makinesi

Bende 9+5 teyim gerçekten bulantım kusmam pik yaptı.İştahım açık aslında yemek istiyorum ama yediğimde çok kötü oluyorum birde ilaçtı vs kullanınca direniyorum kusmamak için
Kızlar çok zor inanın herşey kokuyor. Ellerimi sabunla yıkarken öğürüyorum. Banyodan deterjan kokusu esti burnuma ayy böğüre böğüre kustum Çekmece dolap falan açamıyorum direk burnuma kokuyor gibi geliyor herşey. Aynı deli gibi bişeyim yani. Çok iyi bir tabir oldu bu halıya kusacak kadar ne yaaaa. Yetişemiyorum ki fışkırıyor mübarek. Ay komik anılar olarak kalsın anılarımda. Ama mümkünse hemencecik geçsin istiyorum, yiterrrr

Kızlar benim bu arada folik asitim bitti yaklaşık 3-4 gündür kullanmıyorum bişey olur mu yaa. 12.haftada bırakıcaz zaten ben 10.haftaya geldim devam etmeli miyim

Kızlar bulantı kusma burada herkeste var ama ağzının tadı bozuk olan da var mı ne yesem ağzımın tadı yok ya bundan rahatsız olup hep bişeyler yemeye çalışıyorum

Kızlar bulantı kusma burada herkeste var ama ağzının tadı bozuk olan da var mı ne yesem ağzımın tadı yok ya bundan rahatsız olup hep bişeyler yemeye çalışıyorum
Evet benim de öyle ağzımın tadı yok. Hormonlardan kaynaklı çoğumuzda benzer durumlar var

Kızlar benim bu arada folik asitim bitti yaklaşık 3-4 gündür kullanmıyorum bişey olur mu yaa. 12.haftada bırakıcaz zaten ben 10.haftaya geldim devam etmeli miyim
Ben de iki gündüe ilacı da kusuyorum. Artık yarın ya da salı doktora sormaya çalışıcam. Ne olacak böyle ilacı içemiyorum ki diye.. yazarım burdan da sonucu

Ben de iki gündüe ilacı da kusuyorum. Artık yarın ya da salı doktora sormaya çalışıcam. Ne olacak böyle ilacı içemiyorum ki diye.. yazarım burdan da sonucu
Ne zaman gecicek bunlar. ben de eve girmek istemiyorum hep disarida temiz hava alayım istiyorum evin her odasinda kusmak geliyor icimden balkona çıkıp çıkıp nefes akıyorum su içiyorum ne zamana kadar

Merhaba güzel anne adayları ben Allah nasip ederse mart annesi olacağım ama durumum pek güzel değil. Keseyi gördüm yolk u da gördüm yolk 5+5 de göründü. Bebek yoktu. Şuan olmalıydı dedi doktor. Salı için tekrar çağırdı 6+2 de yani. Bunlar sat a göre. Ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü pcos var ben de. Benim gibi olan sonradan bebek gören var mı? Oladabilir olmayadabilir diye konuştu doktor. Neden böyle konuşuyor bilmiyorum. Boş gebelik mi yani dedim olabilir dedi niye böyle diyor bilmiyorum normalde 2 keseydi biri bozulmuş bu arada diğerinde yolk gördük ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…