- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Seni çok iyi anlıyorum bende de çok var bulantı koku hassasiyetiBen de sürekli sarı kusuyorum kusan arkadaşlar. Midem boş safra kusmuş oluyorum yani. Böyle bikaç saatte bir bişey yiyin acı baharat yemeyin diye tavsiyeleri de normal kusmalar için veriyolar sanırım. Zaten herhangi bişey yiyemiyorum. Sadece düz kraker en fazla. Ne acısı ne tatlısıgerçekten çok zor geçiyor kilo vermeye de devam ediyorum hayırlısı bakalım. Biri demişti 10% kiloya kadar sorun yokmuş inşallah öyledir. O sınıra yaklaşıyorum zaten hafta hafta
Ah ben de sizi. Dün yatak odasında uyuyamadım oda kokuyor diye salona gittim bitki var düz salon bitkisi o kokuyo gibi geldi camı açıp oturdum kaç saat. Duş alıyorum havludaki deterjan kokusundan sabundan şampuandan tiksiniyorum. Deli gibi bişey oldum. İnşallah biter inşallah..Seni çok iyi anlıyorum bende de çok var bulantı koku hassasiyetiherşey kokuyor marketlere giremiyorum kendi evimde camın dibinde oturuyorum odalar bile kokuyor. Banyo WC kokuyor öğürerek giriyorum. Mutfağa asla girmiyorum. Sabah burnumu tıkayıp muz alayım dolaptan dedim odaya geçene kadar bir kustum ki halı falan battı. Dün de aynısını yaşadım yetişemeden halıya kustum yine. En ufak bir koku midemi dışarı çıkarıyor. 9+5im bugün inşallah 12.haftada azalır bu şikayetlerimiz
Bende 9+5 teyim gerçekten bulantım kusmam pik yaptı.İştahım açık aslında yemek istiyorum ama yediğimde çok kötü oluyorum birde ilaçtı vs kullanınca direniyorum kusmamak içinSeni çok iyi anlıyorum bende de çok var bulantı koku hassasiyetiherşey kokuyor marketlere giremiyorum kendi evimde camın dibinde oturuyorum odalar bile kokuyor. Banyo WC kokuyor öğürerek giriyorum. Mutfağa asla girmiyorum. Sabah burnumu tıkayıp muz alayım dolaptan dedim odaya geçene kadar bir kustum ki halı falan battı. Dün de aynısını yaşadım yetişemeden halıya kustum yine. En ufak bir koku midemi dışarı çıkarıyor. 9+5im bugün inşallah 12.haftada azalır bu şikayetlerimiz
Erken biraz tabi ama indirime girince ya da en sona kalıp hepsi bütçeyi sarsmasin diye ufaktan başlamak iyi olur gibi düşünüyorum. Ben cinsiyette öğrenmeyecegim için herseyi unisex bakıyorum (arada gözüm kız kıyafetlerine kaysadaKızlar alışveriş için erken değil mi yaben cinsiyeti öğrendikten sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah hâlâ bir korku oluyor bende olumsuz düşünmek istemiyorum ama
İkili taramada doktorumuz tahminde bulundu ama bir ay sonra netleşcek inşallah bizde netleştikten sonra alışverişe başlıcaz yavaş yavaş daha çok erkenKızlar alışveriş için erken değil mi yaben cinsiyeti öğrendikten sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah hâlâ bir korku oluyor bende olumsuz düşünmek istemiyorum ama
Yani bazen bebeği kucağa almak gerekiyor ağladığında acıktığında ama bebeği kucakta taşımakta hastanede nasıl olur bilmiyorum zaten ilk hafta hep kontrollere gidip gelicez ee bizde kucakta taşıyamayız babada tam tutamaz çocuğu puset gerekli aslında letgodan falan mı baksam 2. El diye düşünyrum çünkü geçiş dönem için şart aslındaKıyamam nasıl üzüldüm o bebeğe bir şeyi yoktur inşallah .
Bende kararsızım eşime dönüp sordum puset alacakmıyız diyeözellikle almayacağım tek şey o dedi ve inanılmaz suratı değişti bebeği ayrı puseti ayrı taşıyoruz diye dert yandı.
Benim kararsızlığımda oydu aslında geçiş döneminde ne yapacağım ama bebek arabası ile deneyeceğim biraz olmazsa alacağım . 2. Elde bazen çok temiz ürünler oluyor takip edin alma niyetiniz varsa çevremde bu 2 el işini iyi çözmüş arkadaşlarım var mağaza temizliğinde ürünler satın alıyorlar şaşıp kalıyorum ben pek beceremiyorumYani bazen bebeği kucağa almak gerekiyor ağladığında acıktığında ama bebeği kucakta taşımakta hastanede nasıl olur bilmiyorum zaten ilk hafta hep kontrollere gidip gelicez ee bizde kucakta taşıyamayız babada tam tutamaz çocuğu puset gerekli aslında letgodan falan mı baksam 2. El diye düşünyrum çünkü geçiş dönem için şart aslında
İkiz doğum yapan bir arkdaşım var onlar aldımı hatırlamıyorum ama duruyorsa onlarınkini alırım artık biriniBenim kararsızlığımda oydu aslında geçiş döneminde ne yapacağım ama bebek arabası ile deneyeceğim biraz olmazsa alacağım . 2. Elde bazen çok temiz ürünler oluyor takip edin alma niyetiniz varsa çevremde bu 2 el işini iyi çözmüş arkadaşlarım var mağaza temizliğinde ürünler satın alıyorlar şaşıp kalıyorum ben pek beceremiyorum
Bende 9+5 teyim gerçekten bulantım kusmam pik yaptı.İştahım açık aslında yemek istiyorum ama yediğimde çok kötü oluyorum birde ilaçtı vs kullanınca direniyorum kusmamak için
Kızlar çok zor inanın herşey kokuyor. Ellerimi sabunla yıkarken öğürüyorum. Banyodan deterjan kokusu esti burnuma ayy böğüre böğüre kustumAh ben de sizi. Dün yatak odasında uyuyamadım oda kokuyor diye salona gittim bitki var düz salon bitkisi o kokuyo gibi geldi camı açıp oturdum kaç saat. Duş alıyorum havludaki deterjan kokusundan sabundan şampuandan tiksiniyorum. Deli gibi bişey oldum. İnşallah biter inşallah..
Canım kısa kolluda almanı tavsiye ederim evin durumuna göre uzun kollunun içine giydirirsin.Acaba böyle kısa kollu mu alsak uzun mu bizimkiler kış bebesi olacaklar
Yok ben hiçbir şey yapmadımHmm regl oldum bende ya rahim filmi falan çekildiniz mi çekildiyseniz ne kadar süre sonra gebe kaldınız
Bence devam etmelisin ben 12. Haftamdayım doktorum 1 ay daha devam et dediKızlar benim bu arada folik asitim bitti yaklaşık 3-4 gündür kullanmıyorum bişey olur mu yaa. 12.haftada bırakıcaz zaten ben 10.haftaya geldim devam etmeli miyim
Evet benim de öyle ağzımın tadı yok. Hormonlardan kaynaklı çoğumuzda benzer durumlar varKızlar bulantı kusma burada herkeste var ama ağzının tadı bozuk olan da var mı ne yesem ağzımın tadı yok ya bundan rahatsız olup hep bişeyler yemeye çalışıyorum
Ben de iki gündüe ilacı da kusuyorum. Artık yarın ya da salı doktora sormaya çalışıcam. Ne olacak böyle ilacı içemiyorum ki diye.. yazarım burdan da sonucuKızlar benim bu arada folik asitim bitti yaklaşık 3-4 gündür kullanmıyorum bişey olur mu yaa. 12.haftada bırakıcaz zaten ben 10.haftaya geldim devam etmeli miyim
Ne zaman gecicek bunlar. ben de eve girmek istemiyorum hep disarida temiz hava alayım istiyorum evin her odasinda kusmak geliyor icimdenBen de iki gündüe ilacı da kusuyorum. Artık yarın ya da salı doktora sormaya çalışıcam. Ne olacak böyle ilacı içemiyorum ki diye.. yazarım burdan da sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?