2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de sade sodaya yarım limon sıkıp içiyorum bazen dilim de atıyorum buzlu iyi geliyor gerçekten

Kalp atışını duyarsın Allah'ın izniyle canım inşallah 6 7. Haftalarda güzel duyuluyor, benim de kanamam olmuştu 8. Hafta progestan fitil kullanmama rağmen 3 aylık oldu hala geliyor haftada 1 bebek iyiyse kanama alani kese dışındaysa Dr iyi diyorsa kanamayı dert etme
bol su iç protein ye ve uzan, ayaklarının altına yastık koyarak ve bacakalrim ayaklarini hareket ettir yatarken canım çok şükür azaldı benim haftada 3 gün progestan iğne ve her gün fitil kullandım, şimdi yavaş yavaş azaltacagiz dedi Dr çok şükür. Ama progestani son haftaya kadar kullananlar var rahat ol dedi

Tamam canım çok teşekkür ederim cevabın için dediklerinin hepsini yapacam inşallah Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin

Nane benim midemi bulandırıyo ama doktorum da suya limon sıkmamı tavsiye etmişti başka türlü asla içemiyorum

Kızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyor
Bennn de dayanamadım sipariş verdimmm allah razı olsun. Artık bakayım ağırlığı ne kadar tutacak yurtdişina kargosu. Çok teşekkür ederim

Hayırlı olsuuun. Trendyolda da ağırlığı yazmıyor maalesef baktım da
Bişeycik olmaz yinede ucuza kapmış oldum bakuda her şey daha pahalı bende hep trendyoldan falan sipariş ederim her şeyimi. Deminde gaza geldim beyaz zibin agiz mendili muslin battaniye falan aldım. Ay inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Gerek yok travel sistem araba alırsanız zaten içinde oluyor ama çok kısa süre kullanılıyor zaten n

Doğduğundan beri molfix kullandım çok memnum kaldım primayla başlamayın sakın prima sonrası başka beze dönemiyor genelde dönende pişik ve alerji yapıyor

Canım benim 6+4de bebek ve kalp atisi gorundu bence hiççç üzülme salı günü görürsün 5+5 çok erken.
Gebeligimi öğrendikten 3 gün sonra lekelenmem olmuştu 2 damla kahverengi akıntı devamı olmadı 3farklı doktora durumu anlatmıştım ve yerleşme kanaması demişlerdi. Eğer sancı veya devamlı bir kanaman yoksa çok panik yapma canım kendini üzme

Bugün ilk kez hiç bulanmadı midem şimdi farkettim iştahımda baya açıktı yedikçe doymadım kilo alcam kesin

Doğduğundan beri molfix kullandım çok memnum kaldım primayla başlamayın sakın prima sonrası başka beze dönemiyor genelde dönende pişik ve alerji yapıyor
Bu dediğinizi daha öncede söyleyenler olmuştu primanin çok iyi olmasından mı böyle yoksa alışkanlık yapan bir yapısımı var acaba düşündürücü bir konu . Teşekkürler tavsiyeniz için belki alırsam da ileri bedenleri alırım yenidogan ve 6 aya kadar ki dönemi çabuk büyüyor pek kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…