Benimki de çamaşır bulaşık açıp kapatmayı çalıştırınca sevinip alkış yapar izler ama 40 dk gerçekten çokmuş konuşuyor mu yada bir iletişimi var mı senin çocukla falan sadece onunla da anlaşılmaz çünküKızlar size daha önce kuzenimin çocuğundan bahsetmiştim 17 aylık bir farklılık gördüm demiştim, dün baya zaman geçirdik birlikte, çocuk çamaşır makinesini çalıştırıp dakikalarca başınca makineyi izliyor ve uyanık kaldığı çoğu zamanı makineyi çalıştır kapat dönmesini izle olarak geçiriyor annesine kırmadan neden bu kadar yapıyor dedim dedi bazen 40 dakika başında durup izliyor dedi ama farkında değil tuhaf bir durum olduğunun, bişey de diyemedim çünkü herşeyi yanlış anlayıp alınan bir yapısı var, kızlar bu davranış normal değil değil mi? Birde hiç bir oyuncakla doğru düzgün oynamıyor dediğim gibi zamanını çamaşır makinesinin başında yada çizgi film izleyerek geçiriyor, ama göz teması gülümseme ismine bakma var bu otizmin bide çeşitleri var değil mi? Gerçekten çok üzüldüm ama bişeyde diyemiyorum yada ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum
Yani aç kapa yapar birkaç kere ama günün çoğunu aç kapa yapıp başına geçip makineyi izlemeyle geçiriyor makine dönerken başına geçip dakikalarca izliyor, gülümsüyor ismini söyleyince bakıyor ama hiç bir komutu almıyor gel git ver yok hiç biri, hiç konuşmuyor kelime duymadım hiç ama anlamsız sesler çıkarıyor sadece, kimseyle oynamakta istemiyor oyun felan oynamıyor kitaplara bakmıyor, elinde sürekli oyuncakları çeviriyor yada oyuncak arabaların tekerleklerin dönderiyor, çok sakin bir çocuk fazla ağlaması yok normalde otizm olan kişilerde agresiflik oluyor mu yoksa bunlarında çeşitleri mi var, ya gerçekten net bişey var ama annesine de bahsedemem yanlış anlar haklı olarak tepki gösterebilirBenimki de çamaşır bulaşık açıp kapatmayı çalıştırınca sevinip alkış yapar izler ama 40 dk gerçekten çokmuş konuşuyor mu yada bir iletişimi var mı senin çocukla falan sadece onunla da anlaşılmaz çünkü
Annesi çocuğuyla ilgili bu tarz bir şeyden şüpheleniyor mu?Kızlar size daha önce kuzenimin çocuğundan bahsetmiştim 17 aylık bir farklılık gördüm demiştim, dün baya zaman geçirdik birlikte, çocuk çamaşır makinesini çalıştırıp dakikalarca başınca makineyi izliyor ve uyanık kaldığı çoğu zamanı makineyi çalıştır kapat dönmesini izle olarak geçiriyor annesine kırmadan neden bu kadar yapıyor dedim dedi bazen 40 dakika başında durup izliyor dedi ama farkında değil tuhaf bir durum olduğunun, bişey de diyemedim çünkü herşeyi yanlış anlayıp alınan bir yapısı var, kızlar bu davranış normal değil değil mi? Birde hiç bir oyuncakla doğru düzgün oynamıyor dediğim gibi zamanını çamaşır makinesinin başında yada çizgi film izleyerek geçiriyor, ama göz teması gülümseme ismine bakma var bu otizmin bide çeşitleri var değil mi? Gerçekten çok üzüldüm ama bişeyde diyemiyorum yada ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum
Normalde böyle şeylere dikkat etmem ama kadının evlenmesi çocuğunu bırakması falan bir bana mı garip geldi diye merak ettim ya sürekli hastalığından bahsediyor çocuğunu bıraktı annesine üstüne o hastalık içinde kendisine birisini buldu.Ben takip ediyorum canım
Çok garipsedim de bir süredir takip ediyorum kocasından ayrıldı birisi bunu dolandırmış sanırım sonra hastalandı galan derken çocuğunu bıraktı annesine şimdide evlendi hayretler içinde konuşmalarını dinliyorumBen de takip ediyorum . Evlenmiş yeni hatta
Annesi sanki bu konuda eahat gibi geldi yani sanki böyle durum olduğundan şüphelenmiyorYani aç kapa yapar birkaç kere ama günün çoğunu aç kapa yapıp başına geçip makineyi izlemeyle geçiriyor makine dönerken başına geçip dakikalarca izliyor, gülümsüyor ismini söyleyince bakıyor ama hiç bir komutu almıyor gel git ver yok hiç biri, hiç konuşmuyor kelime duymadım hiç ama anlamsız sesler çıkarıyor sadece, kimseyle oynamakta istemiyor oyun felan oynamıyor kitaplara bakmıyor, elinde sürekli oyuncakları çeviriyor yada oyuncak arabaların tekerleklerin dönderiyor, çok sakin bir çocuk fazla ağlaması yok normalde otizm olan kişilerde agresiflik oluyor mu yoksa bunlarında çeşitleri mi var, ya gerçekten net bişey var ama annesine de bahsedemem yanlış anlar haklı olarak tepki gösterebilir
Yani bahsedemeyecek samimiyet yoksa annesi de bu durumdan şüphelenmiyorsa kendi bileceği iş bazı çocuklar yabancı birini görünce de çekinebilirYani aç kapa yapar birkaç kere ama günün çoğunu aç kapa yapıp başına geçip makineyi izlemeyle geçiriyor makine dönerken başına geçip dakikalarca izliyor, gülümsüyor ismini söyleyince bakıyor ama hiç bir komutu almıyor gel git ver yok hiç biri, hiç konuşmuyor kelime duymadım hiç ama anlamsız sesler çıkarıyor sadece, kimseyle oynamakta istemiyor oyun felan oynamıyor kitaplara bakmıyor, elinde sürekli oyuncakları çeviriyor yada oyuncak arabaların tekerleklerin dönderiyor, çok sakin bir çocuk fazla ağlaması yok normalde otizm olan kişilerde agresiflik oluyor mu yoksa bunlarında çeşitleri mi var, ya gerçekten net bişey var ama annesine de bahsedemem yanlış anlar haklı olarak tepki gösterebilir
Çok garipsedim de bir süredir takip ediyorum kocasından ayrıldı birisi bunu dolandırmış sanırım sonra hastalandı galan derken çocuğunu bıraktı annesine şimdide evlendi hayretler içinde konuşmalarını dinliyorum
Benim de tuhafıma gitti . Daha bikaç ay önce dolandırıldığını anlatıyordu . Çocuğunu geçici bırakmıştır annesine heralde yanına almayacak mıymışÇok garipsedim de bir süredir takip ediyorum kocasından ayrıldı birisi bunu dolandırmış sanırım sonra hastalandı galan derken çocuğunu bıraktı annesine şimdide evlendi hayretler içinde konuşmalarını dinliyorum
Cok ekran maruziyeti de otizm benzeri semptomlara sebep olabiliyor. Bu kadar uzun süre makineyi izlemesi normal gelmedi banaYani aç kapa yapar birkaç kere ama günün çoğunu aç kapa yapıp başına geçip makineyi izlemeyle geçiriyor makine dönerken başına geçip dakikalarca izliyor, gülümsüyor ismini söyleyince bakıyor ama hiç bir komutu almıyor gel git ver yok hiç biri, hiç konuşmuyor kelime duymadım hiç ama anlamsız sesler çıkarıyor sadece, kimseyle oynamakta istemiyor oyun felan oynamıyor kitaplara bakmıyor, elinde sürekli oyuncakları çeviriyor yada oyuncak arabaların tekerleklerin dönderiyor, çok sakin bir çocuk fazla ağlaması yok normalde otizm olan kişilerde agresiflik oluyor mu yoksa bunlarında çeşitleri mi var, ya gerçekten net bişey var ama annesine de bahsedemem yanlış anlar haklı olarak tepki gösterebilir
Yok illaki alır ama kaç zamandır çocuğu onda değil hastaneye gidiypr geliyor kendisi başka ilde çocuğu annesinin yanında köydeydi şimdi evlendi kocasıyla balayına gitti. Tekrar emzireceğiö diyordu durmadan süt sağıyordu onuda bıraktı heralde. Valla neden bilmiuorum çok takıldım bu kadınaBenim de tuhafıma gitti . Daha bikaç ay önce dolandırıldığını anlatıyordu . Çocuğunu geçici bırakmıştır annesine heralde yanına almayacak mıymış
Hayır hiç farkında değil bana anlatırken normal bi şekilde gülerek 40 dakika makinenin başında durup dönmesini izliyor dedi, ve bir kaç kere daha anlamıyor dediğimi gel git otur felan hiç birini anlamıyor dedi ama normal gibi söylediAnnesi çocuğuyla ilgili bu tarz bir şeyden şüpheleniyor mu?
Evet bana da farklı geldi hatta bu bayan eşi ile hamileyken sorun yaşıyor boşanıyor ve sonra biri ile sevgili oluyor lohusalık sürecinde, ve o sevgili olduğu kişi onu dolandırmış o şekilde anlatmıştı bunun üzerinden daha 5 6 ay geçti başka birini bulup ışın hızıyla evlendi, ama düzenimi kurup çocuğumu alacam dediNormalde böyle şeylere dikkat etmem ama kadının evlenmesi çocuğunu bırakması falan bir bana mı garip geldi diye merak ettim ya sürekli hastalığından bahsediyor çocuğunu bıraktı annesine üstüne o hastalık içinde kendisine birisini buldu.
Hakkında hayırlısı ama kendi öz çocuğuna 5 dk zor bakıyor benimkiEvet bana da farklı geldi hatta bu bayan eşi ile hamileyken sorun yaşıyor boşanıyor ve sonra biri ile sevgili oluyor lohusalık sürecinde, ve o sevgili olduğu kişi onu dolandırmış o şekilde anlatmıştı bunun üzerinden daha 5 6 ay geçti başka birini bulup ışın hızıyla evlendi, ama düzenimi kurup çocuğumu alacam dedi
Ya bak açıklama yapmış üzerineEvet bana da farklı geldi hatta bu bayan eşi ile hamileyken sorun yaşıyor boşanıyor ve sonra biri ile sevgili oluyor lohusalık sürecinde, ve o sevgili olduğu kişi onu dolandırmış o şekilde anlatmıştı bunun üzerinden daha 5 6 ay geçti başka birini bulup ışın hızıyla evlendi, ama düzenimi kurup çocuğumu alacam dedi
O zaman süt sağıyordu ama kalbi teklemiş daha önce kalp krizi geçirdiği için . İlaçlarına devam etmesi gerektiğinden süt sağmayı bırakmış. Ama bu son evlenme işini merak ettim ben de .Yok illaki alır ama kaç zamandır çocuğu onda değil hastaneye gidiypr geliyor kendisi başka ilde çocuğu annesinin yanında köydeydi şimdi evlendi kocasıyla balayına gitti. Tekrar emzireceğiö diyordu durmadan süt sağıyordu onuda bıraktı heralde. Valla neden bilmiuorum çok takıldım bu kadına
O kadar çok her şeyini her anını paylaşıyor ki insanlara böyle söz hakkı vermiş oluyorlar Allah iyi etsin inşallahO zaman süt sağıyordu ama kalbi teklemiş daha önce kalp krizi geçirdiği için . İlaçlarına devam etmesi gerektiğinden süt sağmayı bırakmış. Ama bu son evlenme işini merak ettim ben de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?