2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Dil bağı emmeyi baya etkiliyor onu biliyordum ama üst dudak bağı ya bu demekki pek etkilemiyor çünkü emiyor benimki. Diş doktoruna gitmej gerek sanıyordum ama cerraha mı gitmek lazım.

Aynı böyle miydi. Ufaktan işi ayrık ama öyle çokta ayrık değil belkii bizimkide giser zamanla ama bir diş doktoruna gidecektim hala götüremedim
Evet evet böyleydi dişi de ayrıktı ama sonra dişi de birleşti diğer yan dişleri çıkınca ve o bağ yukarıda çok görünmeyecek şekile geldi. Diş doktoruna götür bence, bir rutin kontrol olur hem de ona bakar. Ama çocuk doktoruna da sorabilirsin kontrole falan gittiğinde. Hatta sağlık ocağına sor yakınsa?

Dişçiye götürecektim zaten de uygun vakite ramdevu bulamadım öyle kaldı zaten kafama takıldı göstermem lazım

Dil bağı emmeyi baya etkiliyor onu biliyordum ama üst dudak bağı ya bu demekki pek etkilemiyor çünkü emiyor benimki. Diş doktoruna gitmej gerek sanıyordum ama cerraha mı gitmek lazım.
Çocuk cerrahı ilgileniyor direkt. Operasyon uygun görürse yapar gerek görmezse yapmaz sadece biri varsa örneğin konuşmasa problem yaratmamışsa yapmıyorlar bizim ikisi de olduğu için operasyon yaptı canım

Çocuk cerrahı ilgileniyor direkt. Operasyon uygun görürse yapar gerek görmezse yapmaz sadece biri varsa örneğin konuşmasa problem yaratmamışsa yapmıyorlar bizim ikisi de olduğu için operasyon yaptı canım
Bir bakayım o zaman

Bu bennnn senden de aynı performansı bekliyorum A Alliswell23
Benim kızdan bişey kalmamıştı, kuzenlerimle dönüşümlü giysiler hep 1 yaş büyük kuzeni vardı ondan geliyordu sonra onun kız kardeşi oldu benimkinden 1yaş küçük ortanca erkek olunca her şey yeniden alınmıştı. Benim 3.ye niyetim olduğu içim ve evde yer yok diye küçülenleri annemde depolamıştım ama sonra ihtiyaç sahibi biri çıkınca bir iki parça hatıra dışında ne var ne yok vermiştim.
Allah büyük, verdiğinin misli ile sana geri gönderiyor. Bebenin erkek olduğu netleşince eşimin kuzeni Ankara'dan a dan z ye her şeyi getirdi ve hepsi de çok güzeller
Doğuma aldım birkaç parça bir de bayramlarda alıyorum. Yani öyle attım verdimle yırtamazsınız olacaksa o bebe her koşulda olur çeyizi de düzülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…