- 4 Ağustos 2022
- 6.784
- 3.024
- 123
Onu çok basit bir şekilde alıyorlar canımKızlar bir de oğlumun üst dişi böyle bağ gibi bişey var bu konuda hiç bilgim yok sizce zararlı bişey mi bu bağ
Eki Görüntüle 3642523
Ben 8 aylık emzirdim ay hiç sevemedim emzirmeyi yani ne bileyim emmeyi bırakınca hayat kalitem arttı bir çok insan böyle düşünmüyor ama ,emziği de kendi bıraktı 2 ay önce falan ŞükürBencede önce meme sonra emzik bırakmayı dene canım, Allah kolaylık versin, ben daha o topa giremem kendi açımdan da zor bir süreç olur gerçekten emzirmeyi o bağı seviyorum heralde ben bu gidişle 3 yaşına kadar emziririm
Ben 2 yaşını geçirmek istemiyorum bırakınca çok üzüleceğim ama her şeyin bir sonu var bu döngüye 2 yıldan fazla katlanmak artık eziyet olur uyumuyor doğru düzgün belki nişeyler yoluna girer zaten birden kesemem azaltarak gidicem Allah nasip ederseBencede önce meme sonra emzik bırakmayı dene canım, Allah kolaylık versin, ben daha o topa giremem kendi açımdan da zor bir süreç olur gerçekten emzirmeyi o bağı seviyorum heralde ben bu gidişle 3 yaşına kadar emziririm
Hayat kalitesi bencede artacak ya ilk zamanlar emzirmeyi hiç istemiyordum hep zorladılar bemi aslında iyide yaptılar ama uzun süre yapılan bişey bitince illaki insan üzülür işte. 2 yıl az değilBen 8 aylık emzirdim ay hiç sevemedim emzirmeyi yani ne bileyim emmeyi bırakınca hayat kalitem arttı bir çok insan böyle düşünmüyor ama ,emziği de kendi bıraktı 2 ay önce falan Şükür
Eşime gösterdim bişey yok normal dedi bana normal gelmedi deOnu çok basit bir şekilde alıyorlar canım
Ben her renk kıyafeti koydum canım hatta renkli beyaz birlikte koydum, evet ketılda kaynattığım suda önce tozu eritip sonra çamaşırları içine koyuyorumKaynamış suya mı koyuyorsun, onu bende gördüm bir denemek lazım renkli kıyafetlerdede kullanılır mı
Gece uykuları falan düzene girer inşallah emmeyi bırakıncaHayat kalitesi bencede artacak ya ilk zamanlar emzirmeyi hiç istemiyordum hep zorladılar bemi aslında iyide yaptılar ama uzun süre yapılan bişey bitince illaki insan üzülür işte. 2 yıl az değil
Buna dudak bağı diyorlar . Bebeğin emmesine engel olmuyorsa bişey yapılmıyor. Konuşma bozukluğu yapıyorsa ilerleyen dönemde küçücük kesiliyor diye biliyorum . Senin bebiş de emebiliyor bişey olacağını düşünmüyorum benKızlar bir de oğlumun üst dişi böyle bağ gibi bişey var bu konuda hiç bilgim yok sizce zararlı bişey mi bu bağ
Eki Görüntüle 3642523
Bu yaş grubu öyleymiş bizim oyun grubunda da hiçbir çocuk birbiriyle oynamıyor . Hepsi başına buyruk. Parkur kuruyorlar önce bizde de . Benimki parkuru sevmiyor hiç . Yükseğe falan çıkmak istemiyor . Korkuyor sanırım çok temkinli davranıyor parkurda.Elinden tutup bikaç kez yaptırıyorum aklı hep etraftaki oyuncaklarda oluyor. Benim kız peluş oyuncaklara çok takılıyor . Biz geldiğimiz saatte öğretmen peluşları saklıyor başka şeylerle de ilgilensin diyeKızlar oyun grubuna gittik ilk başta oyunmalanında çocuklar kendi kendine oynadı benimki çok uyumluydu her yere koşarak oynadı sonrasında öğretmen eşliğinde atölyelere indik yani benimki öğretmenin söylediklerini yapmaktan çok kalkıp diğer oyuncaklara gidip durdu sürekli dikkatini toplayamadı çok fazla uyaran vardı bunu yapan tek çocuk benimkiydi açıkçası ama diğerleri de sürekli ağlıyordu1,5 saat durduk feci şekilde yorulup eve geldik ama güzel oldu kayıt yaptırdık şimdilik dokuz günlük satın aldık bakalım haftada iki gün gideceğiz
1,5 saat iyiyimiş. Bizimki haftada 1 gün. 1 saat 10 dakika sürüyor . Ne kadar ücret ödüyorsunuz siz.Kızlar oyun grubuna gittik ilk başta oyunmalanında çocuklar kendi kendine oynadı benimki çok uyumluydu her yere koşarak oynadı sonrasında öğretmen eşliğinde atölyelere indik yani benimki öğretmenin söylediklerini yapmaktan çok kalkıp diğer oyuncaklara gidip durdu sürekli dikkatini toplayamadı çok fazla uyaran vardı bunu yapan tek çocuk benimkiydi açıkçası ama diğerleri de sürekli ağlıyordu1,5 saat durduk feci şekilde yorulup eve geldik ama güzel oldu kayıt yaptırdık şimdilik dokuz günlük satın aldık bakalım haftada iki gün gideceğiz
Korkmaz mı tabi bebiş o daha, inşallah 3 hafta sana da miniğe de çabucak geçerGenel olarak iyi şükür keyfi yerinde biraz huysuz tabi sürekli kucak. Öok korktu 2 gündür hastanede röntgen alçı vs.
İnşallah yaGece uykuları falan düzene girer inşallah emmeyi bırakınca
Ben aylardır götürücem ama bir türlü kendimi uyduramadım saatleri bana uymuyor ya genelde 11 12 gibi başlatıyolar o saatteuyutuyorum ben zaten. Ücreti ne kadar peki bizim burada yaklaşık 1 saat sürüyor 800 tl tek katılımKızlar oyun grubuna gittik ilk başta oyunmalanında çocuklar kendi kendine oynadı benimki çok uyumluydu her yere koşarak oynadı sonrasında öğretmen eşliğinde atölyelere indik yani benimki öğretmenin söylediklerini yapmaktan çok kalkıp diğer oyuncaklara gidip durdu sürekli dikkatini toplayamadı çok fazla uyaran vardı bunu yapan tek çocuk benimkiydi açıkçası ama diğerleri de sürekli ağlıyordu1,5 saat durduk feci şekilde yorulup eve geldik ama güzel oldu kayıt yaptırdık şimdilik dokuz günlük satın aldık bakalım haftada iki gün gideceğiz
Yani aslında bırakınca bir çok konuda rahatlayacağımı biliyorum ama yine de yapamam şuandaBen 8 aylık emzirdim ay hiç sevemedim emzirmeyi yani ne bileyim emmeyi bırakınca hayat kalitem arttı bir çok insan böyle düşünmüyor ama ,emziği de kendi bıraktı 2 ay önce falan Şükür
Evet o yüzden hiç dikkatimi çekmedi benim geçen ay fark ettim ama sonra aklıma geldi emmesinde bieşy yok ama ya konuşmasını etkilerse diye korktum birazBuna dudak bağı diyorlar . Bebeğin emmesine engel olmuyorsa bişey yapılmıyor. Konuşma bozukluğu yapıyorsa ilerleyen dönemde küçücük kesiliyor diye biliyorum . Senin bebiş de emebiliyor bişey olacağını düşünmüyorum ben
Evet uyku düzelir yeme düzelir, hayırlısı inşallah canımBen 2 yaşını geçirmek istemiyorum bırakınca çok üzüleceğim ama her şeyin bir sonu var bu döngüye 2 yıldan fazla katlanmak artık eziyet olur uyumuyor doğru düzgün belki nişeyler yoluna girer zaten birden kesemem azaltarak gidicem Allah nasip ederse
Canım bu dudak bağı, Kerem'de de vardı. Ama dişleri çıktıkça gitti enteresan şekilde. Doktoru çok önemli değil demişti o zamanlar. Eğer ileride düzelmezse ya da gerek olursa basit bir kesi atılır demişti.Kızlar bir de oğlumun üst dişi böyle bağ gibi bişey var bu konuda hiç bilgim yok sizce zararlı bişey mi bu bağ
Eki Görüntüle 3642523
Zaten bu yüzden emsirmeyi bitirmek bebeğe değil bize zor önce bizim hazır olmamız lazımYani aslında bırakınca bir çok konuda rahatlayacağımı biliyorum ama yine de yapamam şuanda
Bir bakayım canımBen her renk kıyafeti koydum canım hatta renkli beyaz birlikte koydum, evet ketılda kaynattığım suda önce tozu eritip sonra çamaşırları içine koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?