2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Hayırlı olsun canım

Canım bu dudak bağı, Kerem'de de vardı. Ama dişleri çıktıkça gitti enteresan şekilde. Doktoru çok önemli değil dedi. Eğer ileride düzelmezse ya da gerek olursa basit bir kesi atılır demişti.
Aynı böyle miydi. Ufaktan işi ayrık ama öyle çokta ayrık değil belkii bizimkide giser zamanla ama bir diş doktoruna gidecektim hala götüremedim

Bizim de tek katılım 700 TL, ben bi kere götürdüm sonra fırsatım olmadı ama çok hoşuna gitti bi daha götürsem iyi olur

Kızlar bugün serbest alanlı oyun alanına katıldık bir atölyede çok mutlu oldu bebeğim enerji attı eve geldik biraz oyalanıp uyuduk sanırım enerjiyi atamıyoruz evde

Sizin ücret ne kadardı bir gittikçe mi ödüyosunuz
Aylık alınıyor . 4 hafta gidiyoruz . 3900 tl . Ben ilçede oturuyorum . Yaşadığım yerde araştırırken 2 tane böyle ebeveynli oyun grubu bulmuştum . İkisine de bakacaktım ama ilk gittiğim yeri beğendim o yüzden devam ettik . Bir de diğer yeri beğenmediklerini söylemişti gruptan bi anne. Sonradan bikaç yer daha olduğunu öğrendim ama araştırmadım . Büyük şehirlerde illerde daha uygun fiyatlılar oluyor

4 hafta da kaç kere gidiyorsunuz

Kızlar bugün serbest alanlı oyun alanına katıldık bir atölyede çok mutlu oldu bebeğim enerji attı eve geldik biraz oyalanıp uyuduk sanırım enerjiyi atamıyoruz evde
Evet . Çocuklara yetmiyor . Evin içinde sıkılıyorlar. Benim kızım geçen hafta tatilde 1 gece hariç güzel uyudu . Gece yine uyandı ama 3 kere uyandı . Normalde en az 5 kere uyanıyor . İlk gittiğimiz gün tempoya alışamadığından yorgunluktan 2 kere uyandı. Uzun uzun 4-5 saat uyudu uyanmadan . . Otelde sürekli yürüttük , sürekli bişeylerle ilgilendi . İş güç olmadığından biz de hep kızımla ilgilendik . Keyfi yerindeydi hep .

Ankarada yaşıyoruz gittiğimiz yer bir tanıdığımızın yeri ve yeni açıldı 9 kez gitmemize 3600₺ ödedik yani tek sefer 400₺ye geliyor
Çok iyi fiyatmış . Biz bunun yarısı kadar gidip daha fazla ödüyoruz . İşte oyun grubu sayısı az olunca rekabet yok fiyat daha yüksek sanırım

Sizin ücret ne kadardı bir gittikçe mi ödüyosunuz
Ama keşke şöyle bahçesi toprağı olan bir işletme olsaydı diyorum . Öyle yerlerde oluyor . Eşimin arkadaşının çocuğu Antalyada orman okuluna gidiyormuş . . Şimdi 3 yaşında. Bir süredir gidiyor . Toz toprakla oynuyorlarmış, doğada vakit geçiriyorlarmış . Keşke öyle bi imkanım olsaydı .

Ayy bugün yazılanları okumadan yazmıştım oyun alanıyla alakalı yazmışsınız kızlar

Kızlar bir de oğlumun üst dişi böyle bağ gibi bişey var bu konuda hiç bilgim yok sizce zararlı bişey mi bu bağ
Eki Görüntüle 3642523
Canım benim bebegimde hem dil bağı hem dudak bağı vardı çocuk doktoruna kalsa sorun değildi.Nasıl sorun değildi ona da hayret ediyorum doğduğu küvezde kaldığı doktoru 5 aya gelene kadar baltı ve farketmedi her seferinde emmiyor emmedikce sütüm azalıyor emmiyor dedim anlamadı.Diğer doktoru da 9 aylıkken biz söyledik sorun değil dedi inanmadım çocuk cerrahına götürdüm hem dil bağı hem dudak bağından dolayı sorun yaşayabileceğini düşündü operasyon geçirdi.bizimkinin emmesi de hep problemdi anlayana kadar meme reddiyle memeyi bıraktı zaten

Çok iyi fiyatmış . Biz bunun yarısı kadar gidip daha fazla ödüyoruz . İşte oyun grubu sayısı az olunca rekabet yok fiyat daha yüksek sanırım
Ay evet sizinki ile kıyaslayınca bizimki çok iyiymiş oturduğumuz muhitte daha eski bir oyun evi var orası da tek seferlşk 600₺ymiş Ankara’nın iyi bir yeri bir de burası sizin orası çok pahalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…