2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Köfteyi evde yapıyorum buzluğa atıyorum çok kolay oluyor böyle. Uzman kasap dediğin marka adı mı
Ya bende bi ara oturup buzluğa öyle baya koymak istiyorum kendi yaptığım köfteyi daha çok seviyorum ama zamanım olmuyor, migrosun uzman kasap markası köfteleri var kasap reyonunda Migros hemenden bak istersen çok çeşit var İzmir köfte cızbız köfte vs.

M Mamyy ay canım dediğin leke çıkarıcıyı aldım kaynar suda eridi sonra beyazları koydum yaklaşık 8 saat suda bekledi sonra çıkardım attım makineye efsane çoğunun lekesi çıktı sadece bir tanesi çıkmamıştı bide bembeyaz oldu teşekkürler

Kızlar kışlık için neler yaptınız buzluğa neler attınız yada konserve felan yaptınız mı?

Bize alıyorum o kadarını bende yapamıyorum ama oğluma yaptım attım buzluğa baya da çıkıyor uzun süre gidiyor. Mantı çok seviyor superfresh alıyorum bu sefer mantı da yaptım koydum buzluğa artık yapavildikçe yapıcam yapamazsam hazır alırım. Ben soğanı bile doğrayıp buzluğa koyuyorum valla çok pratik devamlı soğan doğrayamam

Ay valla ben eşimin huyundan nefret ediyorum katlanılacak gibi değil bazen diyorum benle evlenmesen acaba sana kim katlanırdı aşırı eleştiriyor insanı sinir bozucu
Bu da benim cümleme benziyor benimki benle evlenmese evlenmezmiş zatenkeyfine bakar mış

Kızlar kışlık için neler yaptınız buzluğa neler attınız yada konserve felan yaptınız mı?
Ben kış yaz öyle hazırlıklarım yok belli yaptığım şehleri koyuyorum buzluğa. Mesela soğan kırmızı biber bunları doğrar koyarım. Ekstra yaptığım bişey yok

Ben biraz domates yaptım çiğden koydum , çok azda taze fasülye . Yani pazara gidip fasülye ve bamya almak istedim bir türlü gidemedim kv de konserve yapmış sende kullanırsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…